DYNABLASTER Написано Јун 3, 2014 Пријави Подели Написано Јун 3, 2014 Ja ti pričam o bankrotu a me o Dragaševim predvidjanjima. On me samo motivisao na razmišljanje. Dakle, bankrot će biti jednog dana kada neko izadje na tv i saopšti da država više neće isplaćivati plate i penzije. Ti mi pricas ono sto je Dragas pricao jos pre milion godina. Nisam ti dzaba dao link, sve odgovore na pitanja u vezi sa bankrotom mozes naci u Brankovim pisanjima, ili jos bolje u gostovanjima na youtubek. Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јун 3, 2014 Пријави Подели Написано Јун 3, 2014 Dakle, bankrot će biti jednog dana kada neko izadje na tv i saopšti da država više neće isplaćivati plate i penzije. Биће када више не буду могли да исплаћују рате кредита па им више нико не да паре. Онда неће моћи да исплаћују плате и пензије јер их (овако одокативно, немам прецизан податак при руци) 50% финансирају из задуживања. Решење је наравно да се све то максимално приватизује чиме би се смањили трошкови државе и престала потреба за задуживањем. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јун 3, 2014 Пријави Подели Написано Јун 3, 2014 Биће када више не буду могли да исплаћују рате кредита па им више нико не да паре. Онда неће моћи да исплаћују плате и пензије јер их (овако одокативно, немам прецизан податак при руци) 50% финансирају из задуживања. Решење је наравно да се све то максимално приватизује чиме би се смањили трошкови државе и престала потреба за задуживањем. To nije resenje. Jedino moguce resenje je ono koje Branko predlaze, i ti pogledaj klipove, da ne prepricavam, na izvoru je voda najbistrija. Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јун 3, 2014 Пријави Подели Написано Јун 3, 2014 Ако је проблем је превелика потрошња, решење је да се смањи потрошња. arizan је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јун 3, 2014 Пријави Подели Написано Јун 3, 2014 Решење је да држава након банкрота одштампа паре. Sherlock H., RYLAH and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јун 3, 2014 Пријави Подели Написано Јун 3, 2014 Evo nesto, iako ima boljih klipova gde obuhvata vise i gde je ispavaniji evo jos Manolis је реаговао/ла на ово 1 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јун 3, 2014 Пријави Подели Написано Јун 3, 2014 Не, опееет... Млађони је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јун 3, 2014 Пријави Подели Написано Јун 3, 2014 Не, опееет... Sta ne opet? Gledaj i uci dok profesor drzi cas. Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јун 3, 2014 Пријави Подели Написано Јун 3, 2014 Evo, ako ti on nije po ukusu, poslusaj profesora Komazeca Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tumaralo. Написано Јун 3, 2014 Пријави Подели Написано Јун 3, 2014 Ali Dino nista se ne desava. Kada kontrolori odluce bice. Ako odluce da sipaju pare jos 100 godina bice sve ok jos 100 godina. Nema tu prirodnih zakonitosti zar ne?...ako ima problema samo ce da ga zacementiraju dolarima iz stamparije i nikom nista. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јун 3, 2014 Пријави Подели Написано Јун 3, 2014 Ali Dino nista se ne desava. Kada kontrolori odluce bice. Ako odluce da sipaju pare jos 100 godina bice sve ok jos 100 godina. Nema tu prirodnih zakonitosti zar ne?...ako ima problema samo ce da ga zacementiraju dolarima iz stamparije i nikom nista. Isto tako kada bude apokaliptus tada ce biti, a do tada radimo i trudimo se najbolje sto mozemo. A ako pratis sta Branko prica, taj cas kad ne budu imali da isplate penzije se priblizava. Drugim recima, ne zavisi to samo od nas/ljudi, ima tu jos raznih faktora. (Evo danas sam dobio znak da ce se EU uskoro raspasti. Imam tajnog agenta na terenu koji je "slucajno" odradio nesto hehe ) Kako veli ona nasa narodna: Strpljen spasen Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Agnostik Написано Јун 3, 2014 Пријави Подели Написано Јун 3, 2014 Dragas ima dosta dobrih ideja ali cesto pretera do mile volje. Sta jeste tacno dobar bankrot je sansa za drzavu. Srbija jeste imala bankrot, opust dugova dva puta po 50% nakon 5 oktobra i vratila se opet na neodrzljiv nivo. Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tumaralo. Написано Јун 3, 2014 Пријави Подели Написано Јун 3, 2014 Isto tako kada bude apokaliptus tada ce biti, a do tada radimo i trudimo se najbolje sto mozemo. A ako pratis sta Branko prica, taj cas kad ne budu imali da isplate penzije se priblizava. Drugim recima, ne zavisi to samo od nas/ljudi, ima tu jos raznih faktora. (Evo danas sam dobio znak da ce se EU uskoro raspasti. Imam tajnog agenta na terenu koji je "slucajno" odradio nesto hehe ) Kako veli ona nasa narodna: Strpljen spasen Pa i da se EU raspadne ja nemam nista od toga. Opet moram da sluzim gospodara...ko god on bio... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јун 3, 2014 Пријави Подели Написано Јун 3, 2014 Pa i da se EU raspadne ja nemam nista od toga. Opet moram da sluzim gospodara...ko god on bio... Ondak nastane zazor i mi to iskoristimo Џуманџи је реаговао/ла на ово 1 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Јун 3, 2014 Пријави Подели Написано Јун 3, 2014 i mi to iskoristimo Slatko me nasmeja. DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 1 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука