w.a.mozart Написано Јун 3, 2014 Пријави Подели Написано Јун 3, 2014 Na forumu sam verovatno najgori po pitanju ekonomije i svega oko iste ali sam počeo da razmišljam o nekim stvarima od kako sam pročitao ovaj tekst sakojim se u velikoj meri slažem. http://svetinjebraniceva.rs/index.php?option=com_content&view=article&id=1242:2014-05-03-20-11-00&catid=38:2010-12-14-18-00-48&Itemid=59 Danas sam baš pričao o ovome sa članom geniusom i tema je vrlo zanimljiva. Elem, bankrot je, čini mi se, vrlo realna mogućnost za Srbiju u narednom periodu i to ne planski bankrot. Šta raditi? Kako se pripremiti - u duhu jevandjeoskih devojaka koje su imale ulja za svetiljke : ) Šta je najpametnije preduzeti pre nego što se sve to desi? -Владимир- је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јун 3, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јун 3, 2014 Moliti Boga? slamarica? poljoprivreda? Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Јун 3, 2014 Пријави Подели Написано Јун 3, 2014 Обично око оних ствари које се много прича, се не десе . Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kaludjerovic Sreten Написано Јун 3, 2014 Пријави Подели Написано Јун 3, 2014 Nenade i ta ti je tacna Ненад Р. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Јун 3, 2014 Пријави Подели Написано Јун 3, 2014 Обично око оних ствари које се много прича , се не десе . Samo sto se o bankrotu ne prica mnogo. Sto da ne,sve je moguce u zemlji Srbadiji... Николa је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
arizan Написано Јун 3, 2014 Пријави Подели Написано Јун 3, 2014 Moliti Boga? slamarica? poljoprivreda? 1.Obavezno 2. Obavezno, ali u zlatu ili srebru 3. I ovo obavezno, ali ako do sada nisi krenuo, za ovu godinu je kasno. 4. Neki odrzivi privatni posao, ako je moguce. 5. Smanjiti prohteve i ocekivanja u materijalnom pogledu na minimum. Ja ovo takodje kao laik. I ove opcije bih preporucio nevezano za bankrot. Ne znam sta sve bankrot podrazumeva, o tome slusam u poslednje vreme sve cesce. Kako utice na budzet, a kako na privatnike? Slom bi trebalo da bude oko septembra. Koliko su Dragaseva predvidjanja tacna-videce se za 3-4 meseca. Mozda je njegov plan o bankrotu dobar, to ne znam, ne razumem se u ekonomiju, ali ovo sto stoji u tekstu koji si linkovao jednostavno nema ko da sprovede u ovoj zemlji. Tako da mislim da je dalje zaduzivanje prilicno izgledna opcija. Данче* је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Melhisedek88 Написано Јун 3, 2014 Пријави Подели Написано Јун 3, 2014 Moliti Boga? slamarica? poljoprivreda? Otvoriti pogrebno preduzece. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tumaralo. Написано Јун 3, 2014 Пријави Подели Написано Јун 3, 2014 Moliti Boga? slamarica? poljoprivreda? Ovo prvo ne deluje na zalost. Al je i dalje jedina sansa. Inace sta vi radite ljudi? Kolko sam ukapirao mnogi sa pouka su u inostranstvu ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DankaM Написано Јун 3, 2014 Пријави Подели Написано Јун 3, 2014 Lično mislim da je bankrot Srbije realna mogućnost... Šta raditi? Veze nemam... Sasa2000 је реаговао/ла на ово 1 "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Јун 3, 2014 Пријави Подели Написано Јун 3, 2014 Nista, brate... Jescemo bilke koje nadjemo i to je to... Uostalom, nije ni to lose, cisti se organizam. :.mislise. Sasa2000 and ИгорМ је реаговао/ла на ово 2 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јун 3, 2014 Пријави Подели Написано Јун 3, 2014 Na forumu sam verovatno najgori po pitanju ekonomije i svega oko iste ali sam počeo da razmišljam o nekim stvarima od kako sam pročitao ovaj tekst sakojim se u velikoj meri slažem. http://svetinjebraniceva.rs/index.php?option=com_content&view=article&id=1242:2014-05-03-20-11-00&catid=38:2010-12-14-18-00-48&Itemid=59 Danas sam baš pričao o ovome sa članom geniusom i tema je vrlo zanimljiva. Elem, bankrot je, čini mi se, vrlo realna mogućnost za Srbiju u narednom periodu i to ne planski bankrot. Šta raditi? Kako se pripremiti - u duhu jevandjeoskih devojaka koje su imale ulja za svetiljke : ) Šta je najpametnije preduzeti pre nego što se sve to desi? Pod bankrotom Dragas podrazumeva bankrot drzave, a ne gradjana koji su odavno bankrotirali. Gle kolka tema: https://www.pouke.org/forum/topic/10306-branko-draga%C5%A1/ Млађони је реаговао/ла на ово 1 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Јун 3, 2014 Пријави Подели Написано Јун 3, 2014 Pod bankrotom Dragas podrazumeva bankrot drzave, a ne gradjana koji su odavno bankrotirali. Pa, i to treba izdrzati. "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јун 3, 2014 Пријави Подели Написано Јун 3, 2014 Са радошћу га дочекати, јер ове лопуже од политичара неће моћи више да нас задужујуи немће моћи више да нам отимају оволике нереалне паре кроз порезе. А грађани Србије ту не губе пуно.... углавном губе политичари и бирократе. Главни и највећи проблеми са којима ће ми да се сретнемо јесу евентуални штрајкови лекара, полицајаца и том слично oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tumaralo. Написано Јун 3, 2014 Пријави Подели Написано Јун 3, 2014 Са радошћу га дочекати, јер ове лопуже од политичара неће моћи више да нас задужујуи немће моћи више да нам отимају оволике нереалне паре кроз порезе. А грађани Србије ту не губе пуно.... углавном губе политичари и бирократе. Главни и највећи проблеми са којима ће ми да се сретнемо јесу евентуални штрајкови лекара, полицајаца и том слично Strajk policaja bi bio problem. A strajk lekara izaziva pad smrtnosti za 50 % eksperimentalno dokazano xDD Deki992 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јун 3, 2014 Пријави Подели Написано Јун 3, 2014 Strajk policaja bi bio problem. Како коме хахаххаха Manolis, Deki992, Tumaralo. and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука