DYNABLASTER Написано Мај 31, 2014 Пријави Подели Написано Мај 31, 2014 Је л' то нешто као ти, само много више? Brate ja zivim u ulici Nikole Tesle pa ti vidi :0102_laugh: (ne znam gde sam ti stao na sulj, ali nesto ne stima) Ignjatije је реаговао/ла на ово 1 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Мај 31, 2014 Пријави Подели Написано Мај 31, 2014 Зато што смо сви учили да јесте био научник. И то један од највећих(најутицајнијих) на свету. Е ако смо учили, онда је сигурно тачно. Ignjatije је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Мај 31, 2014 Пријави Подели Написано Мај 31, 2014 Brate ja zivim u ulici Nikole Tesle pa ti vidi :0102_laugh: (ne znam gde sam ti stao na sulj, ali nesto ne stima) Нигде ми ниси стао на жуљ (шуљ је нешто друго, хеморид), већ рекох да те готивим и стварно то мислим. Само не контам те наднаучности, виђења, интуиције... Плутон and Млађони је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Мај 31, 2014 Пријави Подели Написано Мај 31, 2014 Зато што смо сви учили да јесте био научник. И то један од највећих(најутицајнијих) на свету. Е сад, код нас је то повезано са тиме што је био Србин, "измислео струју", украли му радио, ренген, сијалицу, Нобелову награду, одрекао се америчких долара... комуницирао сас ванземаљци, примао поруке са оног света, знао кад ће умре... Не дирај нам Теслу бре! Ma nije bio naucnik niti fizicar, dobro veli Juan, bio je iznad svih tih pojmova. Ignjatije је реаговао/ла на ово 1 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Мај 31, 2014 Пријави Подели Написано Мај 31, 2014 Нигде ми ниси стао на жуљ (шуљ је нешто друго, хеморид), већ рекох да те готивим и стварно то мислим. Само не контам те наднаучности, виђења, интуиције... Pa kao sto ne kontas shalu, tako ne kontas ni nadnauku, vidjenja, intuiciju itd. Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Мај 31, 2014 Пријави Подели Написано Мај 31, 2014 Ma nije bio naucnik niti fizicar, dobro veli Juan, bio je iznad svih tih pojmova. Ако је био изнад значи да је обухватао и те појмове испод. То хоћу да кажем. Ако је неко генерал он је и војник, десетар, официр... Слично мислим и за Теслу да је био научник али и остало што сам поменуо. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Мај 31, 2014 Пријави Подели Написано Мај 31, 2014 Зато што смо сви учили да јесте био научник. И то један од највећих(најутицајнијих) на свету. Е сад, код нас је то повезано са тиме што је био Србин, "измислео струју", украли му радио, ренген, сијалицу, Нобелову награду, одрекао се америчких долара... комуницирао сас ванземаљци, примао поруке са оног света, знао кад ће умре... Не дирај нам Теслу бре! Свађају се ћале и син циганин ко је паметнији. И каже татко АЛОО СИНЕ ЈА САМ ПАМЕТНИЈИ ЈА САМ ТИ ОТАЦ! пита га син ЈЕЛ ТЕСЛА НАЈПМЕТНИЈИ ЧОВЕК НА СВЕТУ ИЛ ЊЕГОВ ОТАЦ!! LISA, Ignjatije, Aquilius Cratus and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Мај 31, 2014 Пријави Подели Написано Мај 31, 2014 (ne znam gde sam ti stao na sulj, ali nesto ne stima) Нигде ми ниси стао на жуљ (шуљ је нешто друго, хеморид), већ рекох да те готивим и стварно то мислим. Само не контам те наднаучности, виђења, интуиције... DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Мај 31, 2014 Пријави Подели Написано Мај 31, 2014 Свађају се ћале и син циганин ко је паметнији. И каже татко АЛОО СИНЕ ЈА САМ ПАМЕТНИЈИ ЈА САМ ТИ ОТАЦ! пита га син ЈЕЛ ТЕСЛА НАЈПМЕТНИЈИ ЧОВЕК НА СВЕТУ ИЛ ЊЕГОВ ОТАЦ!! Браво. Сад је јасније шта сам хтио рећи. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Мај 31, 2014 Пријави Подели Написано Мај 31, 2014 Браво. Сад је јасније шта сам хтио рећи. Шалу на страну небитно је да ли је теслао био научник или не. Многи проналазачи који су подједнако значајни као тесла нису били нучници.. едисон, рајт браћа итд.. А ни многи научници нису били научници Њутн, Дарвин, Фарадеј, Кеплер.... итд...иако их данас тако зовемо. Научник је опис радног места, ништа више. Неко ко се бави истраживањем одређених природних феномена у одређеној научној области.... научним методом... то је научник. Бити научник и није нека "висина" или "величина" једино што сигурно знамо за неког научника то је да је стручан облашћу којом се бави.. то је све.. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Мај 31, 2014 Пријави Подели Написано Мај 31, 2014 ... http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Мај 31, 2014 Пријави Подели Написано Мај 31, 2014 А ни многи научници нису били научници Њутн, Дарвин, Фарадеј, Кеплер.... итд... Научник је опис радног места, ништа више. ??? :.mislise. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Мај 31, 2014 Пријави Подели Написано Мај 31, 2014 ??? :.mislise. са обзиром да тада наука није постојала, то се тада звало "природни филозоф".... уствари већина њих су се бавили филозофијом и математиком. А и окултизмом, Кеплер - астролог, Њутн астролог и алхемичар иначе и данас теби није титула "нуачник" када докторираш, него Phd - philosopher doctor... а научник ти је занимање.. са тим што права кад завршиш у уса ниси phd nego Jd (Jurist doctor) тако да права нису наука :Р oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Мај 31, 2014 Пријави Подели Написано Мај 31, 2014 Pogledao sam celu emisiju. Zaista zanimljiva osoba, totalno ok i lepo objašnjava stvari za nas obične smrtnike - mada mi u tome prednjači onaj američki fizičar Ed Viton i njegova objašnjenja teorije struna. Na netu postoji pomenuta knjiga na engleskom. http://f3.tiera.ru/2/P_Physics/PPop_Popular-level/Vedral%20V.%20Decoding%20Reality..%20The%20Universe%20as%20Quantum%20Information%20%28OUP,%202010%29%28ISBN%200199237697%29%28O%29%28240s%29_PPop_.pdf mada čisto sumnjam da će neko to da čita : ) malo sam prelistao, nimalo laka za prevod na srpski http://www.politika.rs/rubrike/spektar/Nauka/Bog-se-kocka-dragi-Ajnstajne.lt.html Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Мај 31, 2014 Пријави Подели Написано Мај 31, 2014 А ни многи научници нису били научници Њутн, Дарвин, Фарадеј, Кеплер.... итд...иако их данас тако зовемо. Научник је опис радног места, ништа више. Неко ко се бави истраживањем одређених природних феномена у одређеној научној области.... научним методом... то је научник. Бити научник и није нека "висина" или "величина" једино што сигурно знамо за неког научника то је да је стручан облашћу којом се бави.. то је све.. Тачно је ово болдовано и подвучено. Што значи да ова четворица јесу и те како били научници. Било је (има и данас, само доста мање) људи који су дали научне резултате, али им то није била професија или ”радно место”. Такође, радно место није никаква гаранција стручности, већ искључиво резултати које онда други проверавају. Ignjatije је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука