Grizzly Adams Написано Мај 31, 2014 Пријави Подели Написано Мај 31, 2014 Млађони, Solomon Kane and feeble је реаговао/ла на ово 3 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Мај 31, 2014 Пријави Подели Написано Мај 31, 2014 Обичан британски шовиниста. Још чекам да се на политичкој сцени (било које земље) појави истински љубитељ слободе, а не тип који слободу само користи као алат за ширење у суштини антислободарских идеја. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Мај 31, 2014 Пријави Подели Написано Мај 31, 2014 Фуј! http://www.telegraph.co.uk/news/politics/ukip/10668996/Mass-immigration-has-left-Britain-unrecognisable-says-Nigel-Farage.html Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Мај 31, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Мај 31, 2014 Нажалост има такав став по питању имиграције, али по другим питањима се залаже за доста слободарских идеја. У сваком случају је занимљив лик. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Мај 31, 2014 Пријави Подели Написано Мај 31, 2014 Нажалост има такав став по питању имиграције, али по другим питањима се залаже за доста слободарских идеја. У сваком случају је занимљив лик. О густибусима не вреди диспутандовати, али мени је одбојан. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Септембар 20, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2014 Opet dobro govori Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Септембар 20, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2014 Фуј! http://www.telegraph.co.uk/news/politics/ukip/10668996/Mass-immigration-has-left-Britain-unrecognisable-says-Nigel-Farage.html A sta je ovde tacno problem? Evo sta je rekao: "It doesn't mean I'm against anybody of different backgrounds or different cultures - far from it. I want us to have a sensible, open-minded immigration policy. But I think that what we've got, or what we've had, certainly, and what we continue to have when it comes to the EU is just wholly irresponsible. I think it's done great damage to the cohesion of our society and the well-being of working people in this country." Ne vidim sta je tu tacno fuj, jer covek ocigledno ne zatvara oci na ono na sta drugi zatvaraju radi puke politicke korektnosti... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Септембар 20, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2014 Фуј је отприлике све до тог дела што си цитирао. А зашто је тачно фуј, не бих у детаље, радије бих о лепим стварима. Тип је само обични популиста. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
LogosAgape Написано Септембар 20, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2014 dvoličnost klasična britanska Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Marjanovic Написано Септембар 20, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2014 Ја сам више за Анђелију Juanito and Млађони је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Септембар 20, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2014 Ја сам више за Анђелију Невероватно је како ови са BBC-ја чак и документарац о Ангели Меркел умеју да учине занимљивим. Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука