Jump to content

ЖРУ коментар :)

Оцени ову тему

Баба

Препоручена порука

• 2 weeks later...

iKUIbwCAT5rJb.jpg

- Другови и другарице овом приљиком подржавам нашег сљедећег доживотног предсједника друга пионера Бориса .Он је син свих наших народа и народности и почаствован сам што могу овом приљиком постхумно порућити гласујте сад за њега и нећете више морати гласовати !

Подели на овим сајтовима

0102f_ocp_w380_h300.jpg

Том Сојер: - Шта кажеш тако су те значи преварили жути?!

Наивица Пачић : Ма човече знаш ти који су то лажовиии , бре!

Том: Није могуће?!

Пачић : Ево ја ти кажем , уопште нисам изјавио оно за премијера , то је била монтажа, само смо се мало веселили због резултата, наравно и нас су покрали , али опет добро смо прошли.

Том: Не могу да верујем !

Пачић: Ма кажем ти ја сам још пре пола године рекао Паломи да ћемо у владу са тобом или са никим, овај ни са неким, тј. никако!

Том: Па што ми ниси јавио барем телефоном ?

Пачић: Нисам мого , пратила ме полиција...

Подели на овим сајтовима

Vucic-i-Tadic-dosaptavanje.jpg

- Ајде биће то све добро шта си се уплашио , само полако , глуп је ово народ. Значи кад будеш потписивао за Косово пошаљи неког тако за кога нико никад није чуо, као рецимо Борко, онда на медије удри како је то победа Србије и пројевропске политике, затим плати мало Шиптарима да се буне да праве митинге по Приштини и то ти је то укратко.
Што се тиче Немаца, са њима мораш бити прецизан, ако кажу иде Војводина, хеби га оде Војводина, само климни главом, боље него да те стрељају, наравно кад се врнеш у Србију брале онда причај како смо постигли одличне резултате и како су нам Немци изашли у сусрет тиме што ће прво Војводину прикључити Јевропи.
Што се тиче Цркве, види одеш тако мало ту до саборне сликај се са поповима , прекрстиш се два три пута на слава Оцу и Сину кад каже поп , ма брзо ћеш сконтати, а онда кад стигне депеша из амбасаде ти назови Чанка и прочитај му депешу а он ће одрадити остало. За све што ти није јасно слободно ме назови , ја ћу бити на Бахамима једно пола године да одморим мало од ових будала , али ту сам брате за тебе кад год.

Подели на овим сајтовима

217684_aleksandar-vucic_f.jpg?ver=1331028952

" Хм , ма коме треба место градоначелника, нек се онај Ђилас захебава са гладном београдском рајом. Али сине прецедник СНС-а највеће парламентарне странке у Србији, е то је вредело дочекати. Значи сад ћу да почистим Томине кретене, онда ћу да поставим оне моје фанове, затим ...да,да, требаће ми нека кинта , то ћу видети са Мишком, могао би и до Ђулијанија да скокнем саће педрбал па да видим има ли он неке идеје како да то најсвечаније организујемо а могао бих га звати и да дође на педербал..е брате како сад све иде као по лоју ..."

Подели на овим сајтовима

On 22. 5. 2012. at 19:08, Жељко рече

ceda.jpg

- Хеботе асу ме захебали !

"zašto su ti kose pobeeeelele družeeee...."

• Волим 1

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

On 22. 5. 2012. at 19:08, Жељко рече

ceda.jpg

- Хеботе асу ме захебали !

Al' ovaj deluje sumanuto .... kako neko moze da glasa za nekoga sa ovakvim pogledom nije mi jasno ...

• Волим 1

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

220226_0211-mrkonjic-dacic-foto-aleksandar-stankovic_f.jpg?ver=1330978658

- Ивице видиш онај пут Хоргош-Пожега ?

- Не.

- Ма мислим фигуративно.

- Не.

- Е јел ти мене зазаш.

- Не.

- Шта ти то значи? Зар нећу опет бити министар инфраструктуре?

- Не !

Подели на овим сајтовима

351.jpg

"Значи Ивица је издуво, онда Воја неможе од амера, значи њих двоје отпадају, ови пемзионери су штрокави и луди кој ће њих знати добро можда они и приђу ... значи вако 2 и 2 су 3 и 3 су 7 , онда онај коњ а не нећемо њега , него што бре Воја неће сад одједном ... а да од амера , да, да , значи па хеботе онда остаје само БоТа мајку му... има опет да нас нагнају..."

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...