Zayron Написано Мај 28, 2014 Пријави Подели Написано Мај 28, 2014 Šta je drugo u pitanju ? Rekoste očigledno ... No, šta bi to stvarno "drugo" moglo biti u pitanju. papa prokazao patrijarhu svoju hrišćansku ljubav i prijateljsku odanost u smislu Hristovih riječi: "Ne zovem vam vas više slugama već prijateljima...." i " Najviše ljubavi ima ko daje život za prijatelje svoje". I tamo je toliko takvog nečeg kažnjivog zbog čega je milosrdni Bog ili čovjekoljubac Isus Hristos htio i morao neodložno intervenisat i pokazat tako to svoje veliko nezadovoljstvo? Evo šta o tom cjelivanju pričaju ovdje .... Može bit stvarno da je nešto drugo u pitanju ali to drugo je onda negdje sasvim drugdje .... https://www.facebook.com/groups/234047490102667/?fref=ts Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Мај 28, 2014 Пријави Подели Написано Мај 28, 2014 Gledao sam neko predavanje gde je Vladeta Jerotic govorio da je cini mi se,sv.Maksim Ispovednik rekao da su veci greh napravili oni sto su razdvojili istocnu i zapadnu crkvu nego oni koji su razapeli Hristosa. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Midrash Написано Мај 28, 2014 Пријави Подели Написано Мај 28, 2014 @Pomozbožnica, Može, naravno, zato što ne služi jedna zajednica, već hodočasnici sa svojim sveštenicima. Franjevci, koji upravljaju Kustodijom Svete zemlje (uglavnom su sva sveta mesta pod njihovom brigom), imaju i kapelu, odmah do svetog Groba, tamo služe liturgiju za svoju zajednicu a onda u toj kapeli služe i hodočasnici katolici, i na još par mesta u crkvi. Pravoslavne crkve imaju svoje kapele, takođe na raznim mestima, tako da niko nikoga ne čeka. Da dodam, interesantno je za onog ko nije bio. Na samom ulazu u, nazvao bih to kapelom, gde je sam grob Gospodnji, se nalazi malecni oltar. Staje jedva par ljudi. Tu mi služimo liturgiju do nekih 7 sati ujutro, a od sedam, kontrolu preuzimaju pravoslavci. Verbum Domini Manet in Aeternum! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука