Jump to content

После папе пожар!

Оцени ову тему

Препоручена порука

Па ти ако ти се не свиђа не мора да читаш наше "шизматичке" полемике...

Који комплекси, чоече. Опусти се мало, прошетај парком, бацај птицама мрвице хлеба. Уживај у животу, немој да ти прође у безвезним фрустрацијама и мржњи.

Подели на овим сајтовима

Свиђа ми се ово поређење папа и кончита у истој равни...  Ко би га знао... 

Končitu i papu ja nigdje nisam vidio u istoj ravni ali slike ovo dvoje osoba sam vidio na istoj stranici. Neko poredi i to.

http://www.bild.de/unterhaltung/leute/conchita-wurst/irre-theorie-conchita-wurst-soll-schuld-sein-an-balkan-flut-36097592.bild.html

Подели на овим сајтовима

Па ти ако ти се не свиђа не мора да читаш наше "шизматичке" полемике...

Ме`с` чини да сам ти већ објаснио неке ствари гледе Манолиса!?

Подели на овим сајтовима

Ahahahahaha, lampa sa uljem se poslije 2.000 godina stajanja na istom mjestom i ne spadanja niodakle nikamo "sama" prevrnula, razbila i zapalila tepih a izbio isto tako sasvim slučajno i još jedan požar. Ahahahaha, ovdje neko misli da smo mi svi veslla sisali.

http://www.24sata.hr/svijet/nakon-papina-odlaska-planulo-mjesto-na-kojem-se-rodio-isus-368575?full_site=true

Подели на овим сајтовима

Имам само две речи за рећи а то су: гавран и галеб!

"Простимо људима да Бог нама прости, сви смо ми на земљи привремени гости."

А ти, Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никада ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала сво ју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и живиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу, и Он ће те осветлити и спасти. Амин.

Свети Владика Николај Велимировић

Подели на овим сајтовима

Имам само две речи за рећи а то су: гавран и голуб!

Da, svjetlo i tama, to sam i ja već napisao ako nisi primjetio, papinog goluba mira dedikovane, posvećene Ukrajini i miru u Ukrajini napale dvije ptice kao oličenje zlih sila svjetskih - galeb i djavolskih - vrana i tim predskazale šta se ima sa Ukrajinom u budućnosti desit a i to da će Ukrajina na kraju to preživjet isto kao i ti golubovi što su to sve preživjeli. Vrlo lijepo si to primjetio Nikanorče. :)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...