Jump to content

Zatvara se HAARP centar!

Оцени ову тему

JESSY

Препоручена порука

• Одговори 50
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Овакве "лоптице" имају крај Бешке и надомак Авале... Биле исте так'е на Копу, Јахорини и Пљешевици... Нас учили да су то радари... Јесу, ал' од ХААРП-а... Хвала, свим часним људима што нас упућују у истину...

Подели на овим сајтовима

Nikola Tesla — 'If you want to find the secrets of the universe, think in terms of energy, frequency and vibration.'

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Nikola Tesla — 'If you want to find the secrets of the universe, think in terms of energy, frequency and vibration.'

Тесла је .. нашао је одлична ефикасна решења да се примене у пракси већ одгонетнуте ствари  али није одгонетнуо неке велике тајне универзума... уствари.. везано за универзум и начин на који природа ради Тесла није апсолутна ништа одгонетнуо--

ја не знам ни једно теслино откриће везано за универзум или његово функционисање...

Ови цитати су дакле, ништа друго .. до занимљиви цитати... 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

lol

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

Подели на овим сајтовима

Лименка од "јелена" на глави решава ХААРП проблем. Проверено (али након употребе истог)  :)

Пива ил` ХААРП-а?

Подели на овим сајтовима

lol

Па добро, пошто је лол, наброј једну једину ствар коју је Тесла открио о природи? 

Као например што је Ајнштајн открио да су просто и време једно те исто и то доказао математички и обсервационо.

Подели на овим сајтовима

Пива ил` ХААРП-а?

Ти си бре Ракићу баш харпопоседнут. Џаба ти метална изолација тамо горе када ти је висина испод НАТО безбедносног штита од ХААРПА.

:pivo:

Подели на овим сајтовима

Па добро, пошто је лол, наброј једну једину ствар коју је Тесла открио о природи? 

Као например што је Ајнштајн открио да су просто и време једно те исто и то доказао математички и обсервационо.

Nije ajnstajn nista otkrio, on je sve, ili ajde vecinu, pokrao.

Подели на овим сајтовима

Nije ajnstajn nista otkrio, on je sve, ili ajde vecinu, pokrao.

Бураз небитно је, хтео сам да ти скренем пажњу на те њу ејџ трипове које готивиш... нису они баш квалитетан извор знања. 

Подели на овим сајтовима

Бураз небитно је, хтео сам да ти скренем пажњу на те њу ејџ трипове које готивиш... нису они баш квалитетан извор знања. 

Sta se pod kojim imenom plasira i podrazumeva je neka druga prica, dakle na potrebe mesati stvari samo da bi mi spustio na taj nacin, ili me eventualno naucio necemu za sta ti smatras da je istina tj. da nije.

Misljenje koje mi jos nije formirano uvek iznosim sa prefiksom "ja mislim da...", a za ono u sta sam siguran to jasno i nedvosmisleno tvrdim. A kad nesto pogresim uvek priznam da sam pogresio. Ako ti mislis da nije tacno u redu, ne moras da se slozis sa mnom, ali ne uopstavaj neke pojmove radi nabijanja na nos.

Подели на овим сајтовима

Sta se pod kojim imenom plasira i podrazumeva je neka druga prica, dakle na potrebe mesati stvari samo da bi mi spustio na taj nacin, ili me eventualno naucio necemu za sta ti smatras da je istina tj. da nije.

Није поента у томе шта ја сматрам да је истина, већ методом који су људи који се баве тим питањима дошли до тих истина.

Звучиш као манекенке 

Ја покушавам да ти скренем пажњу на то али то како оћеш..

Подели на овим сајтовима

Bolje da zvucim kao manekenke, nego da zvucim kao neko ko sve zna.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...