RYLAH Написано Јун 3, 2014 Пријави Подели Написано Јун 3, 2014 A koja bi bila definicija robinje seksa? Najbolja! Juanito је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јун 6, 2014 Пријави Подели Написано Јун 6, 2014 Овакве "лоптице" имају крај Бешке и надомак Авале... Биле исте так'е на Копу, Јахорини и Пљешевици... Нас учили да су то радари... Јесу, ал' од ХААРП-а... Хвала, свим часним људима што нас упућују у истину... Juanito, verum est in beer and Драган Мирило је реаговао/ла на ово 3 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јун 6, 2014 Пријави Подели Написано Јун 6, 2014 Nikola Tesla — 'If you want to find the secrets of the universe, think in terms of energy, frequency and vibration.' Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јун 6, 2014 Пријави Подели Написано Јун 6, 2014 Nikola Tesla — 'If you want to find the secrets of the universe, think in terms of energy, frequency and vibration.' Тесла је .. нашао је одлична ефикасна решења да се примене у пракси већ одгонетнуте ствари али није одгонетнуо неке велике тајне универзума... уствари.. везано за универзум и начин на који природа ради Тесла није апсолутна ништа одгонетнуо-- ја не знам ни једно теслино откриће везано за универзум или његово функционисање... Ови цитати су дакле, ништа друго .. до занимљиви цитати... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јун 6, 2014 Пријави Подели Написано Јун 6, 2014 lol Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Јун 6, 2014 Пријави Подели Написано Јун 6, 2014 Лименка од "јелена" на глави решава ХААРП проблем. Проверено (али након употребе истог) Милан Ракић and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јун 6, 2014 Пријави Подели Написано Јун 6, 2014 Лименка од "јелена" на глави решава ХААРП проблем. Проверено (али након употребе истог) Пива ил` ХААРП-а? RYLAH and Ignjatije је реаговао/ла на ово 2 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јун 6, 2014 Пријави Подели Написано Јун 6, 2014 lol Па добро, пошто је лол, наброј једну једину ствар коју је Тесла открио о природи? Као например што је Ајнштајн открио да су просто и време једно те исто и то доказао математички и обсервационо. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Јун 6, 2014 Пријави Подели Написано Јун 6, 2014 Пива ил` ХААРП-а? Ти си бре Ракићу баш харпопоседнут. Џаба ти метална изолација тамо горе када ти је висина испод НАТО безбедносног штита од ХААРПА. Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јун 6, 2014 Пријави Подели Написано Јун 6, 2014 Па добро, пошто је лол, наброј једну једину ствар коју је Тесла открио о природи? Као например што је Ајнштајн открио да су просто и време једно те исто и то доказао математички и обсервационо. Nije ajnstajn nista otkrio, on je sve, ili ajde vecinu, pokrao. Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јун 6, 2014 Пријави Подели Написано Јун 6, 2014 Дал је могуће да је коначно дошло време да скинем капу? Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јун 6, 2014 Пријави Подели Написано Јун 6, 2014 Nije ajnstajn nista otkrio, on je sve, ili ajde vecinu, pokrao. Бураз небитно је, хтео сам да ти скренем пажњу на те њу ејџ трипове које готивиш... нису они баш квалитетан извор знања. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јун 6, 2014 Пријави Подели Написано Јун 6, 2014 Бураз небитно је, хтео сам да ти скренем пажњу на те њу ејџ трипове које готивиш... нису они баш квалитетан извор знања. Sta se pod kojim imenom plasira i podrazumeva je neka druga prica, dakle na potrebe mesati stvari samo da bi mi spustio na taj nacin, ili me eventualno naucio necemu za sta ti smatras da je istina tj. da nije. Misljenje koje mi jos nije formirano uvek iznosim sa prefiksom "ja mislim da...", a za ono u sta sam siguran to jasno i nedvosmisleno tvrdim. A kad nesto pogresim uvek priznam da sam pogresio. Ako ti mislis da nije tacno u redu, ne moras da se slozis sa mnom, ali ne uopstavaj neke pojmove radi nabijanja na nos. Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јун 6, 2014 Пријави Подели Написано Јун 6, 2014 Sta se pod kojim imenom plasira i podrazumeva je neka druga prica, dakle na potrebe mesati stvari samo da bi mi spustio na taj nacin, ili me eventualno naucio necemu za sta ti smatras da je istina tj. da nije. Није поента у томе шта ја сматрам да је истина, већ методом који су људи који се баве тим питањима дошли до тих истина. Звучиш као манекенке Ја покушавам да ти скренем пажњу на то али то како оћеш.. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јун 6, 2014 Пријави Подели Написано Јун 6, 2014 Bolje da zvucim kao manekenke, nego da zvucim kao neko ko sve zna. Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука