Гости Guest ага пије млеко Написано Фебруар 3, 2010 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Фебруар 3, 2010 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2010 Дивно освежење. Све познији византијски оци и учитељи Цркве. 0409_feel 0442_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Фебруар 3, 2010 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2010 ...ех да је ставио још и св. Николаја Кавасилу бар. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Фебруар 23, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2011 ...ех да је ставио још и св. Николаја Кавасилу бар. Ставио га је за ову годину... "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
andrej Написано Фебруар 23, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2011 Мени ће бити изузетно драго да поново чујем предавања преосвештеног епископа Атанасија о највећим оцима православља. isus-sinai Natus est Dei Filius, non pudet, quia pudendum est; et mortuus est Dei Filius, prorsus credibile est, quia ineptum est; et sepultus resurrexit, certum est, quia impossibile. (De Carne Christi V, 4) http://www.tertullian.org/library.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Фебруар 23, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2011 Мени ће бити изузетно драго да поново чујем предавања преосвештеног епископа Атанасија о највећим оцима православља. isus-sinai Питај преосвештеног дал смијеш снимати предавање па да поставиш на нет?Шта ћемо ми Срби ван Београда да слушамо? pravopop "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
фелицита Написано Фебруар 23, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2011 Мислим да ће ови са радија Слово љубве снимати, биће постављено на нет сигурно- не бригај smiley-dance007 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Фебруар 23, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2011 Мислим да ће ови са радија Слово љубве снимати, биће постављено на нет сигурно- не бригај bighugbighug smiley-dance007 1000000001010 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Фебруар 24, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2011 Мени ће бити изузетно драго да поново чујем предавања преосвештеног епископа Атанасија о највећим оцима православља. 4chsmu1били, сутра опет spavanje2 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ZarkoZ Написано Фебруар 24, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2011 Био и ја и сјутра опет! :cheesy2: Надам се да ће му грло бити боље, у једном тренутку се прилично напрезо да говори! :cheesy2: За мене који долазим са правног прилилчно tabula rasa сам предмет али захваљујући предавањима и форуму трудим се нешто више сазнам! spavanje2 Било је 4chsmu1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Фебруар 24, 2011 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2011 Данас сам имао срећу да будем у БГ,па да дођем на предавање. Одлично је било. Ајде молим вас, видите ко то снима, па да одмах поставимо на сајт ова предавања, било аудио, било видео. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dragisa Написано Фебруар 24, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2011 jeste vi oce Ivane sedeli na polovini sale, u redu ispred kojeg je bio prolaz? pored vas su bila tri mesta prazna pa neki decko i tu je bio kraj (srednjeg) reda. Everyone’s got a plan until they get hit. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Фебруар 24, 2011 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2011 jeste vi oce Ivane sedeli na polovini sale, u redu ispred kojeg je bio prolaz? pored vas su bila tri mesta prazna pa neki decko i tu je bio kraj (srednjeg) reda. Ја сам седео одмах изнад првог реда, поред мене је био Меда, Андреј и Дарко, са једне и нека девојка (или жена) са друге стране. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dragisa Написано Фебруар 24, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2011 ok Everyone’s got a plan until they get hit. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Фебруар 24, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2011 Био и ја и сјутра опет! Надам се да ће му грло бити боље, у једном тренутку се прилично напрезо да говори! За мене који долазим са правног прилилчно tabula rasa сам предмет али захваљујући предавањима и форуму трудим се нешто више сазнам! :cheesy2: Било је ekstra мени било више жао што су му изгореле ноге и кичма од стајања, грло ће да прође.а предавање је било врло занимљиво :cheesy2: клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука