Jump to content

Еп. Атанасије Јевтић на БФ,одржаће 7 предавања !Улаз слободан за све!ШИРИ ДАЉЕ!!

Оцени ову тему

Guest ага пије млеко

Препоручена порука

• 1 year later...

...ех да је ставио још и св. Николаја Кавасилу бар. :drugarstvo:

Ставио га је за ову годину...

Постављена слика

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Мени ће бити изузетно драго да поново чујем предавања преосвештеног епископа Атанасија о највећим оцима православља.  isus-sinai

Natus est Dei Filius, non pudet, quia pudendum est; et mortuus est Dei Filius, prorsus credibile est, quia ineptum est; et sepultus resurrexit, certum est, quia impossibile.

(De Carne Christi V, 4)

http://www.tertullian.org/library.htm

Подели на овим сајтовима

Мени ће бити изузетно драго да поново чујем предавања преосвештеног епископа Атанасија о највећим оцима православља.  isus-sinai

Питај преосвештеног дал смијеш снимати предавање па да поставиш на нет?Шта ћемо ми Срби ван Београда да слушамо? pravopop

"Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић

Подели на овим сајтовима

Мислим да ће ови са радија Слово љубве снимати, биће постављено на нет сигурно- не бригај bighugbighug

smiley-dance007 1000000001010 :drugarstvo:

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Мени ће бити изузетно драго да поново чујем предавања преосвештеног епископа Атанасија о највећим оцима православља.  4chsmu1

били, сутра опет  spavanje2
Подели на овим сајтовима

Био и ја и сјутра опет!  :cheesy2:

Надам се да ће му грло бити боље, у једном тренутку се прилично напрезо да говори! :cheesy2:

За мене који долазим са правног прилилчно tabula rasa сам предмет али захваљујући предавањима и форуму трудим се нешто више сазнам!  spavanje2

Било је  4chsmu1

Подели на овим сајтовима

• Гости

Данас сам имао срећу да будем у БГ,па да дођем на предавање. Одлично је било.

Ајде молим вас, видите ко то снима, па да одмах поставимо на сајт ова предавања, било аудио, било видео.

Подели на овим сајтовима

• Гости

jeste vi oce Ivane sedeli na polovini sale, u redu ispred kojeg je bio prolaz? pored vas su bila tri mesta prazna pa neki decko i tu je bio kraj (srednjeg) reda.

Ја сам седео одмах изнад првог реда, поред мене је био Меда, Андреј и Дарко, са једне и нека девојка (или жена) са друге стране.

Подели на овим сајтовима

Био и ја и сјутра опет!  :)

Надам се да ће му грло бити боље, у једном тренутку се прилично напрезо да говори! :(

За мене који долазим са правног прилилчно tabula rasa сам предмет али захваљујући предавањима и форуму трудим се нешто више сазнам!  :cheesy2:

Било је  ekstra

мени било више жао што су му изгореле ноге и кичма од стајања, грло ће да прође.

а предавање је било врло занимљиво  :cheesy2:

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...