gloria west Написано Фебруар 24, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2011 Данас сам имао срећу да будем у БГ,па да дођем на предавање. Одлично је било. Ајде молим вас, видите ко то снима, па да одмах поставимо на сајт ова предавања, било аудио, било видео. hvala omnea mea mecum porto Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pezza Написано Фебруар 25, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2011 Већ сам се збунио којих 7 предавања, кад је најављено 4, а оно тема стара годину дана... Бити хришћанин значи бити аутентичан човек, а Христов... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Фебруар 25, 2011 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2011 КО је био на данашње предавање? Хоће ли да се поставља нешто од снимака? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
andrej Написано Мај 4, 2011 Пријави Подели Написано Мај 4, 2011 Ево их снимци ових феноменалних предавања: Свети Фотије Цариградски, први део - еп. проф. др Атанасије ЈевтићСвети Фотије Цариградски, други део - еп. проф. др Атанасије Јевтић Свети Симеон Нови Богослов, први део - еп. проф. др Атанасије Јевтић Свети Симеон Нови Богослов, други део - еп. проф. др Атанасије Јевтић Свети Никола Кавасила - еп. проф. др Атанасије Јевтић Свети Григорије Палама - еп. проф. др Атанасије Јевтић Natus est Dei Filius, non pudet, quia pudendum est; et mortuus est Dei Filius, prorsus credibile est, quia ineptum est; et sepultus resurrexit, certum est, quia impossibile. (De Carne Christi V, 4) http://www.tertullian.org/library.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
uros Написано Мај 4, 2011 Пријави Подели Написано Мај 4, 2011 Ево их снимци ових феноменалних предавања: Хвала Андреј, предавања су заиста феноменална. Да ли је звук "покварен" у неким деловима, да ли знаш можда? Предавања такође има и овде али је ту на пар места у прилично дугачким сегментима звук толико лош да се не разуме шта владика прича: http://www.bfspc.bg.ac.rs/vladika-atanasije-jevtic Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
anajrim Написано Мај 4, 2011 Пријави Подели Написано Мај 4, 2011 Ево их снимци ових феноменалних предавања: Свети Фотије Цариградски, први део - еп. проф. др Атанасије ЈевтићСвети Фотије Цариградски, други део - еп. проф. др Атанасије Јевтић Свети Симеон Нови Богослов, први део - еп. проф. др Атанасије Јевтић Свети Симеон Нови Богослов, други део - еп. проф. др Атанасије Јевтић Свети Никола Кавасила - еп. проф. др Атанасије Јевтић Свети Григорије Палама - еп. проф. др Атанасије Јевтић Ево их снимци ових феноменалних предавања: Свети Фотије Цариградски, први део - еп. проф. др Атанасије ЈевтићСвети Фотије Цариградски, други део - еп. проф. др Атанасије Јевтић Свети Симеон Нови Богослов, први део - еп. проф. др Атанасије Јевтић Свети Симеон Нови Богослов, други део - еп. проф. др Атанасије Јевтић Свети Никола Кавасила - еп. проф. др Атанасије Јевтић Свети Григорије Палама - еп. проф. др Атанасије Јевтић bendoff 0442_feel ''govorim tiho i nosim psa sa sobom'' Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
andrej Написано Мај 21, 2011 Пријави Подели Написано Мај 21, 2011 Ево их снимци ових феноменалних предавања: Хвала Андреј, предавања су заиста феноменална. Да ли је звук "покварен" у неким деловима, да ли знаш можда? Предавања такође има и овде али је ту на пар места у прилично дугачким сегментима звук толико лош да се не разуме шта владика прича: http://www.bfspc.bg.ac.rs/vladika-atanasije-jevtic Лично сам присуствовао па знам шта је у питању: кад преосвештеног мало понесе реторски занос, уме да беседи и ван микрофона. Можда је неко на диктафон снимио бољи звучни запис али нисам пронашао на нету. Можда зна неко са ПБФ-а? Natus est Dei Filius, non pudet, quia pudendum est; et mortuus est Dei Filius, prorsus credibile est, quia ineptum est; et sepultus resurrexit, certum est, quia impossibile. (De Carne Christi V, 4) http://www.tertullian.org/library.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mиљан Танић Написано Мај 21, 2011 Пријави Подели Написано Мај 21, 2011 Nije to što je besedio van mikrofona, nego je zvuk "iscepkan", "trokira"... namučio sam se kad sam ih montirao za "Teološke poglede". Srećom, imam - ne baš presjajnog kvaliteta doduše - i snimke s diktafona. 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
andrej Написано Мај 27, 2011 Пријави Подели Написано Мај 27, 2011 Nije to što je besedio van mikrofona, nego je zvuk "iscepkan", "trokira"... namučio sam se kad sam ih montirao za "Teološke poglede". Srećom, imam - ne baš presjajnog kvaliteta doduše - i snimke s diktafona. 319.gif Брате, уместо што се хвалиш, постави негде те снимке с диктафона. 1405_love Natus est Dei Filius, non pudet, quia pudendum est; et mortuus est Dei Filius, prorsus credibile est, quia ineptum est; et sepultus resurrexit, certum est, quia impossibile. (De Carne Christi V, 4) http://www.tertullian.org/library.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mиљан Танић Написано Мај 29, 2011 Пријави Подели Написано Мај 29, 2011 Nije to što je besedio van mikrofona, nego je zvuk "iscepkan", "trokira"... namučio sam se kad sam ih montirao za "Teološke poglede". Srećom, imam - ne baš presjajnog kvaliteta doduše - i snimke s diktafona. Брате, уместо што се хвалиш, постави негде те снимке с диктафона. smej.gif Čekaj da izmontiram Palamu... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука