Tumaralo. Написано Јун 7, 2014 Пријави Подели Написано Јун 7, 2014 @@pedja257, Звучи занимљиво, први пут чујем за човека...кад будем кући данас ћу да погледам цео клип...видим да га нешто пореде са Теслом.. Imas i ovaj video A to sam sve saznao iz ovog serijala https://www.youtube.com/watch?v=dVUU3p5iHMA koji nije los mada negde posle petog dela se pogubi i postane skroz bez veze ali do tada ima mnogo zanimljivih stvari... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Јун 8, 2014 Пријави Подели Написано Јун 8, 2014 Увек ми је било интересантно како су ове древне цивилизације волеле да вуку и ређају каменчуге од по некол’ко ’иљада тона. ИгорМ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Јун 8, 2014 Пријави Подели Написано Јун 8, 2014 Не постоји научна сагласност у вези открића...прошле године је једна руска експедиција наишла на ово.. Помињу се теорије о томе да је околина богата зеленом галицом (облик металних руда у природи) а да она има особину да се цепа у кубичним формама. brate zelena galica je kristal, a ovo su stjene, al sve i da jeste zelena galica neka sibirska, i da se cjepala u kvadratne forme kako se uspjela ovako naslagati jedna na drugu ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јун 8, 2014 Пријави Подели Написано Јун 8, 2014 Da li je moguće uništenje neke napredne civilizacije, posmatrati kao delo odredjene grupe ljudi,koji onako probrani nastave život...pretpostavljam da bi to bilo moguće (tehnički izvodljivo) , kad već možemo da maštamo Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
horatio Написано Јун 8, 2014 Пријави Подели Написано Јун 8, 2014 Ово је псеудодилема - сви иоле упућени знају да су ово направили емигранти из Високог...мислим, не пратите радњу фабуле... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јун 8, 2014 Пријави Подели Написано Јун 8, 2014 Један од првих који су почели писати о овоме је извесни Валериј Уваров....палеонтолог и УФОлог :.mislise. Наводно, дискутабилан је лик али није ни изблиза пацијент као наш Мирољуб или Деретић... Запад за разлику од нас има гомилу занимљивих ликова који су контраверзни у размишљањима али нису пацијенти... Типа уфолог стентон фриедман, руперт шелчдрејк, брус липтон... Нису баш поуздани, али нису ни пацијенти и занимљиви су за послушати... Мени је у принципу заниљиво све те теме пратити... које год да је решење мора бити заниљиво... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука