Џуманџи Написано Мај 26, 2014 Пријави Подели Написано Мај 26, 2014 Практично не значи ништа. Значи као подстицај, показивање добре вољи и спремности да се ради на помирењу. Bice jos teze razlikovati rimokatolicko ucenje od pravoslavnog... Ovo je jos veci podsticaj za ljude da se vode parolom "ma, to je sve isto". "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Мај 26, 2014 Пријави Подели Написано Мај 26, 2014 Bice jos teze razlikovati rimokatolicko ucenje od pravoslavnog... Ovo je jos veci podsticaj za ljude da se vode parolom "ma, to je sve isto". Никада то неће бити исто јер је очигледно свима са два грама мозга и барем мало срца да православни зраче енергију безусловне и весконачне љубави, док католици само поган шире. Никакве декларације неће никада моћи да ублаже воњ те погани. Млађони and DankaM је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никанорац Написано Мај 26, 2014 Пријави Подели Написано Мај 26, 2014 Ову декларацију могу мачку о реп да окаче, што се нас тиче... Знамо како су завршавали многи потписници разних унија и декларација кроз историју, не баш славно... Ко је Православан он зна који је прави пут, за очекивати је да само млакоње отпадну од вере. "Знам твоја дјела да нијеси ни студен ни врућ. О да си студен или врућ! Тако, будући млак, и нијеси ни студен ни врућ, избљуваћу те из уста својијех." Откр. (3; 15-16) "Простимо људима да Бог нама прости, сви смо ми на земљи привремени гости." А ти, Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никада ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала сво ју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и живиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу, и Он ће те осветлити и спасти. Амин. Свети Владика Николај Велимировић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Мај 26, 2014 Пријави Подели Написано Мај 26, 2014 Никада то неће бити исто јер је очигледно свима са два грама мозга и барем мало срца да православни зраче енергију безусловне и весконачне љубави, док католици само поган шире. Никакве декларације неће никада моћи да ублаже воњ те погани. Какав си ти трол постао, али професионалац. ) oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Мај 26, 2014 Пријави Подели Написано Мај 26, 2014 Никада Никакве никада Ma point exactly. Na rimokatolike se ateisti ugledaju kad nesvesno obrazuju svoje dogme i kanone. :bendoff: "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Мај 26, 2014 Пријави Подели Написано Мај 26, 2014 Jadan Papa i rimokatolici ... prosto mi ih dodje zao kada znam kakvo drvlje i kamenje ce da ospu sada po nima pravoverni... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Мај 26, 2014 Пријави Подели Написано Мај 26, 2014 Bice jos teze razlikovati rimokatolicko ucenje od pravoslavnog... Ovo je jos veci podsticaj za ljude da se vode parolom "ma, to je sve isto". Није исто. Постоје озбиљне разлике. Да је исто не бисмо били у деоби. Жика је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Мај 26, 2014 Пријави Подели Написано Мај 26, 2014 Ову декларацију могу мачку о реп да окаче, што се нас тиче... Знамо како су завршавали многи потписници разних унија и декларација кроз историју, не баш славно... Ко је Православан он зна који је прави пут, за очекивати је да само млакоње отпадну од вере. Ја могу да се кладим да када би "вама" дали један тест из основа православног катихизиса да би морао Васељенски сабор да заседа да види шта ће са "вама" и "вашим" вероисповедањем. Кладим се да највећи број "зналаца вере" не барата најосновнијин стварима из катихизиса. DankaM, Млађони, Милан Ракић and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Мај 26, 2014 Пријави Подели Написано Мај 26, 2014 Није исто. Постоје озбиљне разлике. Да је исто не бисмо били у деоби. Znam, zato i kazem da ce biti jos teze objasniti ljudima kolike su razlike u pitanju... Mnogi koje poznajem imaju rimokatolicki pogled na svet i Pravoslavlje. winter "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Мај 26, 2014 Пријави Подели Написано Мај 26, 2014 Mnogi koje poznajem imaju rimokatolicki pogled na svet i Pravoslavlje. Па добро, постоје разлике али РК поглед, како кажеш, није баш такав да се тресемо од њега. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Мај 26, 2014 Пријави Подели Написано Мај 26, 2014 Ma point exactly. Na rimokatolike se ateisti ugledaju kad nesvesno obrazuju svoje dogme i kanone. :bendoff: Мени причаш. Удат сам за католичког атеисту. Страшно је то искуство, сестро слатка, ником не бих препоручио мученичку судбу ту. А кад чује за ову декларацију, тек има да се размаше. Ево, од јуче блокирам све сајтове где се помиње какп бих одгодио катастрофу. Justin Waters, Млађони and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Мај 26, 2014 Пријави Подели Написано Мај 26, 2014 .Удат сам за католичког атеисту. Eпитимија ХИТНО!! oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Мај 26, 2014 Пријави Подели Написано Мај 26, 2014 "Niko da vas ne vara po svojoj volji izabranom poniznošću i službom anđela, istražujući i šta ne vide, i uzalud nadimajući se umom tela svog, A ne držeći se glave, iz koje je sve telo s pomoću zglavaka i sveza sastavljeno, i raste za rast Božji." http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
draganzzz Написано Мај 26, 2014 Пријави Подели Написано Мај 26, 2014 strahota, predposlednja vremena dolaze. Ko je u mogucnosti neka bezi iz gradova i kupi imanje u unutrasnjosti pored neke reke ili potoka! Ide cas i vec je nastao... Jesus said to him, “Away from me, Satan! For it is written: ‘Worship the Lord your God, and serve him only.’' Matthew 4:10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Мај 26, 2014 Пријави Подели Написано Мај 26, 2014 Па добро, постоје разлике али РК поглед, како кажеш, није баш такав да се тресемо од њега. Uvek govorim u svoje ime, tj. ja se tresem. Мени причаш. Ne. U prethodnom postu se nisam Vama obratila uopste. 8086.gif "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука