Rada ex guscije pero Написано Фебруар 25, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2011 Цитат Цитат Цитат DEVOJČICA PITA MAJKU: - " MAMA, KAKO SU NASTALI PRVI RODITELJI ?" MAJKA: - " PA, OVAJ, BOG JE STVORIO ADAMA I EVU. ONDA SU ONI IMALI DECU PA SU POSTALI RODITELJI , PA SU ONDA NJIHOVA DECA IMALA DECU I POSTALI RODITELJI I, TAKO DALJE ..." DVA DANA KASNIJE, DEVOJČICA POSTAVI ISTO PITANJE OCU, A OTAC JOJ ODGOVORI: - " VIDIŠ, PRE MILION GODINA, MAJMUNI SU POLAKO EVOLUIRALI DOK NISU POSTALI BIĆA KAKVA SMO MI DANAS ?" DEVOJČICA, IZNENADJENA, SE OKRENE MAJCI: - " MAMA, KAKO JE MOGUĆE ?! TI SI MI REKLA DA JE PRVE RODITELJE STVORIO BOG, A TATA MI KAŽE DA SU ONI EVOLUIRALI OD MAJMUNA ... !?" MAJKA: - " JA SAM TI GOVORILA O MOJOJ PORODICI, A TATA O SVOJOJ ..." sHa_sarcasticlol sHa_sarcasticlol smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Фебруар 25, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2011 Jedan o životinjama Sjede medvjed i majmun,a tuda prolazi lav. I pita: -Što radite... Kaže medo: -Evo sjedim sa ovim majmunom ovdje A majmun: -A,dobro je to mangupe... sHa_sarcasticlol "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Фебруар 26, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2011 Gledala dva morska psa titanik i kaže jedan na kraju : - Ah što volim srećne završetke! Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Фебруар 26, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2011 Šta je to supermen poza? Kad si u gradskom wc-u na čučavcu i držis kvaku od vrata da neko ne uđe. Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
antoneta Написано Фебруар 26, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2011 Vozi Zemunac kola po snegu...zaustavlja ga policija i pita: "A, gde su ti lanci ?!" Zemunac se hvata za kragnu, razvlači je i kaže: "A, ne vide se, a!?" "Ако је бол све што видиш, можда тада губиш из вида Мене?" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PACTKO Написано Фебруар 28, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2011 Издајем потврде да сте 5. октобра били са мном на пецању! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zeebedee Написано Фебруар 28, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2011 Цитат Цитат Одлуче Света Тројица да оду на годишњи одмор. И сад не могу да одлуче где ће. Каже Исус: "Хајдемо у Египат, тамо су лепе плаже и Црвено море!" - А не - одговори Бог Отац. Имам неугодна искуства са Египћанима, неугодан народ, тврдоглави, морао сам бити груб према њима... А зашто не би ишли у Израел? Чуо сам да је Мртво море баш хит! - А нееее - одговори Исус. Имам неугодна искуства са тамошњим живљем: пљували су ме, бичевали, на крају разапели. Не враћам се више тамо. Знам! Могли би смо у Ватикан! Пун је споменика и уметнина. - Дивно - рече Свети Дух. Тамо никад нисам био! bighugbighug bighugbighug bighugbighug algabacaju 0442_feel 4chsmu1 0110_hahaha smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif Not Available Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гост Написано Фебруар 28, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2011 Каже Земунац баби: Баба, измиксуј ми шлаг.... а баба дође: Ш-ш-Шш-Шлаг! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Фебруар 28, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2011 Након операције груди пита доктор пацијенткињу: - И, јесте ли задовољни величином? - Да докторе, али имам још једну жељу. Хоћу да имам мало крупније очи. - Нема проблема. Сестро, покажите госпођи рачун ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пајко Написано Фебруар 28, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2011 stadaradim БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Фебруар 28, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2011 Dolazi ciga kuci i sa vrata kaze: -Ženo, dobili smo 1.000.000 evra na loto-u.! -Šta?...sta kazes? milion evra? ...kaža žena, i pade na mestu mrtva. -Eh, ...kad te hoće - bas te hoce! rece ciga. “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Фебруар 28, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2011 Цитат Цитат Цитат Одлуче Света Тројица да оду на годишњи одмор. И сад не могу да одлуче где ће. Каже Исус: "Хајдемо у Египат, тамо су лепе плаже и Црвено море!" - А не - одговори Бог Отац. Имам неугодна искуства са Египћанима, неугодан народ, тврдоглави, морао сам бити груб према њима... А зашто не би ишли у Израел? Чуо сам да је Мртво море баш хит! - А нееее - одговори Исус. Имам неугодна искуства са тамошњим живљем: пљували су ме, бичевали, на крају разапели. Не враћам се више тамо. Знам! Могли би смо у Ватикан! Пун је споменика и уметнина. - Дивно - рече Свети Дух. Тамо никад нисам био! :bla: bendoff bendoff 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif A, kod vas je pa bio... 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0102_laugh 0102_laugh 0102_laugh 0102_laugh 0102_laugh 0102_laugh 0102_laugh 0102_laugh 0102_laugh 0102_laugh 0102_laugh 0102_laugh 0102_laugh . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Фебруар 28, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2011 http://www.njuz.net/crnogorac-upisao-fakultet-u-crnoj-gori-2/ Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Фебруар 28, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2011 Цитат Dolazi ciga kuci i sa vrata kaze:-Ženo, dobili smo 1.000.000 evra na loto-u.!-Šta?...sta kazes? milion evra? ...kaža žena, i pade na mestu mrtva.-Eh, ...kad te hoće - bas te hoce! rece ciga. :cmizdrenje: whackado 4chsmu1 greengrin клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Фебруар 28, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2011 Цитат Цитат Цитат Цитат Одлуче Света Тројица да оду на годишњи одмор. И сад не могу да одлуче где ће. Каже Исус: "Хајдемо у Египат, тамо су лепе плаже и Црвено море!" - А не - одговори Бог Отац. Имам неугодна искуства са Египћанима, неугодан народ, тврдоглави, морао сам бити груб према њима... А зашто не би ишли у Израел? Чуо сам да је Мртво море баш хит! - А нееее - одговори Исус. Имам неугодна искуства са тамошњим живљем: пљували су ме, бичевали, на крају разапели. Не враћам се више тамо. Знам! Могли би смо у Ватикан! Пун је споменика и уметнина. - Дивно - рече Свети Дух. Тамо никад нисам био! :cmizdrenje: whackado 4chsmu1 greengrin smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif A, kod vas je pa bio... whackado 4chsmu1 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0102_laugh 0102_laugh 0102_laugh 0102_laugh 0102_laugh 0102_laugh 0102_laugh 0102_laugh 0102_laugh 0102_laugh 0102_laugh 0102_laugh 0102_laugh ма пусти, ми се дрогирамо сваке недеље из исте кашичице :bla: клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука