Jump to content

Шале...вицеви...

Оцени ову тему

Guest Светлана

Препоручена порука

Пита бака унука: ''Синко, како се беше зове онај чика што ми вазда затура ствари?''

а унук ће: ''Алц Хајмер, бако!!!''  0102_laugh

apel.png

Подели на овим сајтовима

• Одговори 6.2k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Отишао човек код врачаре:

-Бићеш одговоран за смрт милиона људи...

-Како ја сам добар човек, никог не бих убио?

-Веруј ми, бићеш...

Пође човек кући и види дете како се дави. И помисли ако ће да убије милионе да спаси бар ово дете. Скочи у воду, спаси дете и донесе га мајци. Кад га донео, она каже детету:

-Сине Адолфе, захвали се чики!

''Време долази када ће људи полудети, и када виде некога ко није полудео напашће га говорећи: ''Ти си луд, ти ниси као ми''.'' Ава Антоније Египатски

https://www.facebook.com/smrt.svetu

Подели на овим сајтовима

У селу Милива код Деспотовца после дуже паузе био стартовао фудбалски клуб.

У пред задњој утакмици, одлучујућој за улазак у већи ранг, најбољи играч Миливе

добије други жути и не може да игра задње одлучујуће коло.

После утакмице сељаци испред продавнице коментаришу утакмицу и један каже:

Видесте Була доби други жути картон!   А овај други каже:

Није, није...! Нудио му судија ал' он није 'тео д' узме. Окрену се Була и оде.  0409_feel-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='ne_shvata' />

:291291291:

Најдража анегдота

БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА...

Цитат:

Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe,

da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka...

Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu...

Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne...

Брат Оби Ван

Подели на овим сајтовима

Цитат

У селу Милива код Деспотовца после дуже паузе био стартовао фудбалски клуб.

У пред задњој утакмици, одлучујућој за улазак у већи ранг, најбољи играч Миливе

добије други жути и не може да игра задње одлучујуће коло.

После утакмице сељаци испред продавнице коментаришу утакмицу и један каже:

Видесте Була доби други жути картон!   А овај други каже:

Није, није...! Нудио му судија ал' он није 'тео д' узме. Окрену се Була и оде.  4chsmu1-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='4chsmu1' />

0409_feel

Најдража анегдота

0405_feel

.

www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ]

.

Подели на овим сајтовима

# Sjedi baba preko puta jednoga mladića u autobusu a mladić žvaće žvaku. Baba viče njemu:

- Džaba ti meni sinko pričaš, svejedno ja tebe ništa ne čujem.

# Poslije mjesec dana zabavljanja kaže djevojka svom dečku: - Pa dragi, mislim da je vrijeme da me predstaviš svojoj porodici. - Neće moći. Žena je na poslu, a djeca u školi.

Sjede dva crnogorska agenta mrtva pijana i nešto pricaju: - Je li, jel` me ti vidiš? - Jok. A jel` vidiš ti mene? - Ja ne. - U al` smo se lijepo kamuflirali!!

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Na pravo mjesto si postavio ovu vijest  0409_feel

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Док је био на привременом раду у Немачкој,оде Мујо на пецање на језеро где је риболов био забрањен.

За кратко време напеца пуну канту риба и поче да се пакује кад наиђе чувар:

-Господине,овде је забрањено пецање.Морате вратити ту рибу и платити казну!

-Али то су моје рибе из акваријума.понекад их доведем овде да се испливају па их вратим.

Желите да вам покажем?

-Ајде да и то видим!

Пусти Мујо рибе у воду и после пар минута проговори чувар:

-Па ајде сад,зови их да се врате.

-Кога да зовем?

-Па рибе!!!

-Које рибе???

Страх од Бога,почетак је мудрости.

Подели на овим сајтовима

-Мама,јел смем да обучем минић?

-Не смеш!

-А,јел смем нокте да налакирам?

-Не!

-Па јел могу бар штикле да обујем?

-Не,не и не!

-Али мама,ја имам 18 година!

-Знам,Мирославе,знам...  greengrin

Страх од Бога,почетак је мудрости.

Подели на овим сајтовима

Jevrejin je poslao svog sina u Izrael... Nakon nekoliko nedelja stiže mu mail...Dragi tata,ovde u Izraelu je divno i super se provodim...Inače,postao sam hrišćanin.... Otac padne u depresiju i ode kod drugara koji mu isto reče za svog sina koga je takodje nedavno poslao u Izrael..... Odu kod trećeg prijatelja.... ista priča....

Na kraju svi odu kod rabina a on im reče-Baš čudno što mi to kažete... i ja sam poslao sina u Izrael i on je postao hriščanin..... Hajde da se pomolimo Jahveu... O,svemoćni Bože,šta se dešava našoj deci... Zašto postaju hrišćani...

Nakon kraće molitve,začuo se glas....

Baš čudno što mi to kažete... i ja sam poslao sina u Izrael

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Цитат

link=topic=41.msg318472#msg318472 date=1292014214]

Jevrejin je poslao svog sina u Izrael... Nakon nekoliko nedelja stiže mu mail...Dragi tata,ovde u Izraelu je divno i super se provodim...Inače,postao sam hrišćanin.... Otac padne u depresiju i ode kod drugara koji mu isto reče za svog sina koga je takodje nedavno poslao u Izrael..... Odu kod trećeg prijatelja.... ista priča....

Na kraju svi odu kod rabina a on im reče-Baš čudno što mi to kažete... i ja sam poslao sina u Izrael i on je postao hriščanin..... Hajde da se pomolimo Jahveu... O,svemoćni Bože,šta se dešava našoj deci... Zašto postaju hrišćani...

Nakon kraće molitve,začuo se glas....

Baš čudno što mi to kažete... i ja sam poslao sina u Izrael

klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap

"Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији."

Подели на овим сајтовима

Naučnik je uskliknuo Bogu,ka nebesima.... Hej,Bože,ne trebaš nam više... Konačno smo shvatili kako da stvaramo život ni iz čega... Umemo da uradimo ono što kažu da si ti radio na početku svega...

Mogu da uzmem šaku blata i da u nju udahnem život,baš kao i ti,stvarajući tako čoveka,ličnost...

Zaista...reče Bog... pokaži mi... baš bi mi mi bilo drago da vidim...

Naučnik se sagnuo i uzeo u ruku šaku blata i počeo da oblikuje masu bez oblika...

A Bog reče- klapklap... ček,ček... uzmi svoje blato

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Цитат

link=topic=41.msg318489#msg318489 date=1292014773]

Naučnik je uskliknuo Bogu,ka nebesima.... Hej,Bože,ne trebaš nam više... Konačno smo shvatili kako da stvaramo život ni iz čega... Umemo da uradimo ono što kažu da si ti radio na početku svega...

Mogu da uzmem šaku blata i da u nju udahnem život,baš kao i ti,stvarajući tako čoveka,ličnost...

Zaista...reče Bog... pokaži mi... baš bi mi mi bilo drago da vidim...

Naučnik se sagnuo i uzeo u ruku šaku blata i počeo da oblikuje masu bez oblika...

A Bog reče- klapklap... ček,ček... uzmi svoje blato

klapklap klapklap klapklap

"Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији."

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...