Станковић Написано Новембар 15, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 15, 2010 Учитељица зада деци да напишу реченицу у футуру и након пар минута поче да их прозива. Прва по реду је Милица: Са мамом и татом у шетњу ићи ћу. Затим Јовица: На пецање с другаром ићи ћу. И Перица једва дочека: ЈЕДЕМ СУПУ ПИЛЕЋУ! Страх од Бога,почетак је мудрости. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aristotel Написано Новембар 15, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 15, 2010 Цитат Pesimista vidi samo tamu u tunelu Optimista vidi svjetlo na kraju tunela Realista vidi da je to svjetlo zapravo voz Mašinovodja vidi tri idiota na pruzi 1000000001010 klapklap bendoff :bla: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Новембар 16, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 16, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vlatka Написано Новембар 17, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2010 Pozdrav u Bosni nakon odobrenja bezviznog režima. Бајрам šengen мубарек олсун! 0203_cool šengen! :229229229: "Невоља је било и биваће, људи и нељуди је бивало и биваће. Околности не зависе увијек од нас, али да ли ћемо бити људи или нељуди то од нас зависи." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aristotel Написано Новембар 18, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2010 Hvalio se Amerikanac Bosancu kako ima ranč kojeg ne može za tri dana autom obići, a Bosanac će njemu: – Im'o sam i ja taki auto pa sam ga prod'o. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Новембар 19, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2010 Нестала струја у шуми ,настаде мркли мрак, па животиње уплашене почеше да јуре по шуми. Сударе се у једном тренутку зец и твор - Ко си ти !? Представи се ! - узвикну уплашено твор. - Ја имам бело крзно , дугачке уши и једем шангарепу - рече уплашено зека . - Иди бре зеко усрао сам се од страха - рече твор . - А ко си ти !? Представи се !-узвикну уплашено зец. - Ја сам црн , крадем кокошке и смрдим - рече твор смирено. - Иди бре циго у п..ку материну усрао сам се од страха - рече зец . ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aristotel Написано Новембар 20, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2010 Nakon više godina braka žena kaže svom suprugu: – Znaš, bila sam glupa kada sam se za tebe udala. A muž će na to: – Znam draga, ali bio sam zaljubljen i nisam primijetio... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
volga Написано Новембар 20, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2010 Idealna zena zna koja su omiljena jela njenog muza i - u kojem restoranu mogu da se poruce 0102_laugh "Vera je moja jedino ozbiljno zanimanje zivota moga,zaista sve je drugo komedija cula". Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Новембар 20, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2010 idealna žena je svaka koja ima idealnog muža Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Новембар 20, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2010 Цитат link=topic=41.msg293883#msg293883 date=1290266096] idealna žena je svaka koja ima idealnog muža Wolfgang Monostatos Carrey. WASSUP? 0102_laugh Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Новембар 20, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2010 0102_laugh Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Новембар 20, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2010 Цитат Wolfgang Monostatos Carrey. WASSUP? 4chsmu1 Jesus is WASSUP in my life Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Станковић Написано Новембар 20, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2010 Усред џунгле,човек бежи од лава.Види да му не може побећи,клекне и поче да моли: Господе Боже,сачувај ме од ове звери,подари овом лаву хришћанска осећања. Истог момента трже се лав,погледа у небо и проговори: Благослови Боже,овај оброк што ћу управо појести! Страх од Бога,почетак је мудрости. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Новембар 20, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2010 znam ovo...super je... samo što su mi ga pričali sa original molitvom iz manastira,pre jela... kako beše... blagoslovi Gospodi sluge tvoje jesti i piti..... tako nešto 4chsmu1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Цвеле1993 Написано Новембар 20, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2010 Цитат link=topic=41.msg293956#msg293956 date=1290270404] znam ovo...super je... samo što su mi ga pričali sa original molitvom iz manastira,pre jela... kako beše... blagoslovi Gospodi sluge tvoje jesti i piti..... tako nešto 4chsmu1 "Христос посреди нас! И јело и пиће!" (и јесте и биће) Ваљда је овако. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука