Аурор Написано Октобар 23, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 23, 2010 Цитат Цитат Цитат Цитат Od sada ću i ja da govorim (pišem) DRUG BOG ! 0102_laughјош само да кренеш да се дружиш са Богом :cheesy: :bla: Nemoj da pises to, ko da nam nije dosta sto nas non-stop nazivaju komunistima. I dok im objasnis ti razliku i dok ovo i dok ono... Bolje nemoj. Mada se zezas ali dobro. Moram da kazem da mi smeta to. ех? 319.gif 0102_laugh 89898989898989 MILAN NEO-NACISTA ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Октобар 23, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 23, 2010 Цитат Цитат Цитат Цитат Цитат Od sada ću i ja da govorim (pišem) DRUG BOG ! :cheesy:још само да кренеш да се дружиш са Богом 319.gif Nemoj da pises to, ko da nam nije dosta sto nas non-stop nazivaju komunistima. I dok im objasnis ti razliku i dok ovo i dok ono... Bolje nemoj. Mada se zezas ali dobro. Moram da kazem da mi smeta to. :bla: ех? 0102_laugh 89898989898989 MILAN NEO-NACISTA ! то није смешно. 0102_laugh клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zawisza Написано Октобар 23, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 23, 2010 Šta je "vegetarijanac"? Stara indijanska reč za "loš lovac". Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Октобар 23, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 23, 2010 Цитат Цитат Цитат Цитат Цитат Цитат Od sada ću i ja da govorim (pišem) DRUG BOG ! facenew22222222још само да кренеш да се дружиш са Богом klapklap slava3 Nemoj da pises to, ko da nam nije dosta sto nas non-stop nazivaju komunistima. I dok im objasnis ti razliku i dok ovo i dok ono... Bolje nemoj. Mada se zezas ali dobro. Moram da kazem da mi smeta to. klapklap ех? klapklap facenew22222222 89898989898989 MILAN NEO-NACISTA ! то није смешно. facenew22222222 A jeste smešno što smo mi KOMUNJARE ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Октобар 24, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2010 nije meda nacista... meda je marionetica bleh On 24. 10. 2020. at 11:02, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Expand Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Октобар 24, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2010 Цитат Цитат Цитат Цитат Цитат Цитат Цитат Od sada ću i ja da govorim (pišem) DRUG BOG ! 4chsmu1још само да кренеш да се дружиш са Богом ekstra 319.gif Nemoj da pises to, ko da nam nije dosta sto nas non-stop nazivaju komunistima. I dok im objasnis ti razliku i dok ovo i dok ono... Bolje nemoj. Mada se zezas ali dobro. Moram da kazem da mi smeta to. :cheesy: ех? 1405_love 89898989898989 MILAN NEO-NACISTA ! то није смешно. blehA jeste smešno što smo mi KOMUNJARE ?не улазим у то ко се како декларише политички. бити комуниста је племенито у односу на бити комуњара. с друге стране Србија није видела К од комунизма, само бољшевизам, па је неумесно мешати једно с другим. dada комунизам је у неким аспектима врло близу хришћанству. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Октобар 24, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2010 Цитат nije meda nacista... meda je marionetica 1405_loveћути ти свемирац bleh клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Октобар 24, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2010 ај сад да се искупим за тровање теме bleh Мујо и Хасо били на пецању. Нестало им црва те Мујо каже Хаси: - "Иди потражи иза оног грма, тамо има црва." У међувремену Мујо ухватио златну рибицу која му је рекла ако је пусти испуниће му три жеље. Мујо је пусти и поче: - "Прва жеља да будем веома богат, друга да имам најлепшу жену на свету, а трећа...?!" Мислио он мислио, па каже: - "Трећа моја жеља нека буде оно шта ће рећи Хасо, ипак је он мој јаран." У истом трену Хасо ће иза грма: - "Мујо јахали те сто магараца, па овде нема црва!" клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PACTKO Написано Октобар 24, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2010 Цитат бити комуниста је племенито у односу на бити комуњара. bleh Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aristotel Написано Октобар 24, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2010 Цитат Šta je "vegetarijanac"? Stara indijanska reč za "loš lovac". 0102_laugh Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
раб.аџија Написано Октобар 24, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Октобар 24, 2010 Гости Пријави Подели Написано Октобар 24, 2010 nesiguran ne_shvata е добро је :huh: 0102_laugh 0102_laugh Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PACTKO Написано Октобар 24, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=F8UybnAv5Bo Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Октобар 25, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2010 Хигијенски У повратку кући после ноћне пијанке, два цигана застадоше поред дрвета да се олакшају. Погледа један другог па ће зачуђено: • Шта ти је то? • Шта? Ово? Па то су гаће! • Чему служе? • Па овако, хигијенски је, а и држи ти топлоту. Чим је цига дошао кући, затражи од жене да му купи гаће. Речено учињено, жена му сутрадан купи гаће. Сав срећан, обуче их пре изласка у град. Напи се он поново, и у повратку га стегне стомак, па одмах иза првог дрвета. По навици, скине панталоне и чучне. Обави он своје, па кад је завршио, устане и видевши да нема ниста иза њега, изненађено ће: • Види стварно, хигијенски а и топло! ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Октобар 25, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2010 leteti :cheesy2: 319.gif odličan Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука