pokajnik83 Написано Фебруар 19, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2010 Цитат Probudivši se usred noći, žena ustanovi da njenog muža nema u krevetu. Ustane i zatekne ga kako sjedi u kuhinji uz šalicu kave, i gleda zamišljeno i nekako sjetno u zid ispred sebe. -Zašto ne spavaš dragi? Što nije u redu?- upita ga ona On je pogleda i reče: - Prisjećam se kako smo se upoznali prije 20 godina i kako smo počeli zajednički izlaziti. Ti si imala 16 godina. Sjećaš li se toga? Žena je bila dirnuta do suza što je njen muž tako brižan i nježan. - Naravno da se sjećam - tiho reče ona. Suprug uzdahne. Riječi su teško izlazile: - Sjećaš li se kada nas je tvoj otac uhvatio na zadnjem sjedalu mog auta? - Naravno dragi- reče žena sjedajući na stolac nasuprot njemu. - A da li se sjećaš kada je uperio sačmaricu u moje lice i rekao "ILI ŽENIŠ MOJU KĆER ILI ĆU TE SPREMITI NA 20 GODINA U ZATVOR"? - Sjećam se i toga - odgovori žena nježno. Muž obrisa suzu koja mu je klizila niz obraz i reče: - Danas bih bio pušten na slobodu. Буахахахахахахааааааааааааааааааааааааааааа... Објаснио јој је све! 0311_womens И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gane Написано Фебруар 19, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2010 Kada bi izbori mogli nešto da promene, ukinuli bi ih. "Заповест је Господња да не останемо неми у временима кад је вера у опасности. Када је вера у питању нико нема право да каже, ко сам ја? Нико нема право да каже није моја ствар или то ме не занима. Камење ће завикати а ти зар да останеш нем и незаинтересован?" (Св. Теодор Студит) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Фебруар 19, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2010 УУУУУУУУ, а шта би та госпођа могла рећи о свом браку са тим јараном? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gane Написано Фебруар 19, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2010 Њу он и није питао за мишљење.... "Заповест је Господња да не останемо неми у временима кад је вера у опасности. Када је вера у питању нико нема право да каже, ко сам ја? Нико нема право да каже није моја ствар или то ме не занима. Камење ће завикати а ти зар да останеш нем и незаинтересован?" (Св. Теодор Студит) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gane Написано Фебруар 19, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2010 Ово и није шала,али ако неког занима да скине СЕЛО ГОРИ,ево линкова за неке епизоде, Ако вас занима послаћу линкове и за остатак. "Заповест је Господња да не останемо неми у временима кад је вера у опасности. Када је вера у питању нико нема право да каже, ко сам ја? Нико нема право да каже није моја ствар или то ме не занима. Камење ће завикати а ти зар да останеш нем и незаинтересован?" (Св. Теодор Студит) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Весна Написано Фебруар 19, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2010 Цитат Цитат Znate li za ono ... neki pionir pozdravio Tita sa : "SMRT FAŠIZMU" ... a , Tito njemu : "I TEBI , SINKO ..." hehehehehh ne , jos bolje : "8086.gif vaskrse".... 0409_feel Или оно када се фудбалер Христо Стоичков упознавао с неким - пружио руку и рекао: ''Христо Стоичков...'', а овај му одговара: ''Ваистину Стоичков!'' Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Фебруар 19, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2010 Čas geografije u Podgoričkoj gimnaziji. Pita profesorka ucenike koji je najveci vrh u Crnoj Gori? Javi se mali Milo i kaze:"Najveci vrh u CG je kada peva Šako subotom u Trokadero....." И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gane Написано Фебруар 20, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2010 Графити - Po podočnjacima se noć poznaje. - Kašikaru sam bacio, sa viljuškarom je bilo teže. - Imao sam nesrećan slučaj u porodici. Rodila mi se sestra. - Ako neko zaliva cveće praznom kantom, to znači da je lud... ili da je cveće veštačko. - Bila je kao boginja. Svi su je preležali. "Заповест је Господња да не останемо неми у временима кад је вера у опасности. Када је вера у питању нико нема право да каже, ко сам ја? Нико нема право да каже није моја ствар или то ме не занима. Камење ће завикати а ти зар да останеш нем и незаинтересован?" (Св. Теодор Студит) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Стефан Написано Фебруар 20, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2010 Цитат Čas geografije u Podgoričkoj gimnaziji. Pita profesorka ucenike koji je najveci vrh u Crnoj Gori? Javi se mali Milo i kaze:"Najveci vrh u CG je kada peva Šako subotom u Trokadero....." 1317_womens https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/0110_hahaha.gif 0510_music 0442_feel "Тешка је бура на мору,тежа је у души. Али ни море ни душа не чисте се без буре." (Владика Николај Велимировић-"Касијана") Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Фебруар 20, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2010 Цитат Цитат Čas geografije u Podgoričkoj gimnaziji. Pita profesorka ucenike koji je najveci vrh u Crnoj Gori? Javi se mali Milo i kaze:"Najveci vrh u CG je kada peva Šako subotom u Trokadero....." 1317_womens https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/0110_hahaha.gif 0510_music 0442_feel 0442_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Весна Написано Фебруар 20, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2010 Ухватио Мујо медведа у лову. Наиђе Хасо и пита га: - Како си га ухватио, болан? - Лако, пуцао сам 100 пута. - И колико си га пута погодио? - Ниједном, умро је од смеха. Саша од Москве је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Фебруар 20, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2010 igrao mujo šah sa psom..... dolazi haso,pa kaže-auuuuu,nisam znao da imaš tako pametnog psa.... a mujo kaže-ma gde pametan,derem ga 6-4 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gane Написано Фебруар 21, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2010 Иду два ловца шумом и један се, из чиста мира, сруши на земљу као маљем покошен. Престрављен призором пријатеља који, не дишући, лежи исколачених очију, други ловац у паници извади мобилни телефон и позва Хитну помоћ. Пријатељ ми је мртав! Шта да радим? – завапи. – Молим вас да се смирите, ту смо да вам помогнемо. Прво морамо бити сигурни да је уопште мртав – рече оператер. Неколико секунди прође у тишини, а затим се зачу гласан пуцањ и ловчев глас: – У реду, а шта сад? "Заповест је Господња да не останемо неми у временима кад је вера у опасности. Када је вера у питању нико нема право да каже, ко сам ја? Нико нема право да каже није моја ствар или то ме не занима. Камење ће завикати а ти зар да останеш нем и незаинтересован?" (Св. Теодор Студит) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Фебруар 21, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2010 Заустави Мујо Хасу и каже: ''болан Хасо, спав'о сам ти са женом'', а Хасо ће њему: ''Јој Мујо, благо теби, ја с' твојом нисам ни ока склопио''. Саша од Москве је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lion Написано Фебруар 21, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2010 Да и ја нешто у сличном духу кажем... Зашто су стујардесе обично згодне и плаве ? "Да би авион могао да се `дигне" prst ka dole "Хришћанин увек треба да се радује. Радост је сведочанство његове вере. Радујте се, чеда моја, радујте се и онда кад паднете у велика и тешка искушења..." (Старац Никон Оптински) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука