Jump to content

Шале...вицеви...

Оцени ову тему

Guest Светлана

Препоручена порука

Цитат

Probudivši se usred noći, žena ustanovi da njenog muža nema u krevetu.

Ustane i zatekne ga kako sjedi u kuhinji uz šalicu kave,

i gleda zamišljeno i nekako sjetno u zid ispred sebe.

-Zašto ne spavaš dragi? Što nije u redu?- upita ga ona

On je pogleda i reče:

- Prisjećam se kako smo se upoznali prije 20 godina i kako smo počeli

zajednički izlaziti. Ti si imala 16 godina. Sjećaš li se toga?

Žena je bila dirnuta do suza što je njen muž tako brižan i nježan.

- Naravno da se sjećam - tiho reče ona.

Suprug uzdahne. Riječi su teško izlazile:

- Sjećaš li se kada nas je tvoj otac uhvatio na zadnjem sjedalu mog auta?

- Naravno dragi- reče žena sjedajući na stolac nasuprot njemu.

- A da li se sjećaš kada je uperio sačmaricu u moje lice i rekao "ILI ŽENIŠ MOJU KĆER ILI ĆU TE SPREMITI NA 20 GODINA U ZATVOR"?

- Sjećam se i toga - odgovori žena nježno.

Muž obrisa suzu koja mu je klizila niz obraz i reče:

- Danas bih bio pušten na slobodu.

Буахахахахахахааааааааааааааааааааааааааааа... Објаснио јој је све!  0311_womens

И данас, кад дође до последњег боја,

Неозарен старог ореола сјајем,

Ја ћу дати живот, отаџбино моја,

Знајући шта дајем и зашто га дајем.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 6.2k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Kada bi izbori mogli nešto da promene, ukinuli bi ih.

"Заповест је Господња да не останемо неми у временима кад је вера у опасности. Када је вера у питању нико нема право да каже, ко сам ја? Нико нема право да каже није моја ствар или то ме не занима. Камење ће завикати а ти зар да останеш нем и незаинтересован?"

(Св. Теодор Студит)

Подели на овим сајтовима

Њу он и није питао за мишљење....

"Заповест је Господња да не останемо неми у временима кад је вера у опасности. Када је вера у питању нико нема право да каже, ко сам ја? Нико нема право да каже није моја ствар или то ме не занима. Камење ће завикати а ти зар да останеш нем и незаинтересован?"

(Св. Теодор Студит)

Подели на овим сајтовима

Ово и није шала,али ако неког занима да скине СЕЛО ГОРИ,ево линкова за неке епизоде,

Ако вас занима послаћу линкове и за остатак.

(Св. Теодор Студит)

Подели на овим сајтовима

Цитат
  Цитат

Znate li za ono ...

neki pionir pozdravio Tita sa : "SMRT FAŠIZMU"  ...

a , Tito njemu : "I TEBI , SINKO ..."

hehehehehh

ne , jos bolje : "8086.gif vaskrse".... 0409_feel

Или оно када се фудбалер Христо Стоичков упознавао с неким - пружио руку и рекао: ''Христо Стоичков...'', а овај му одговара: ''Ваистину Стоичков!''

Подели на овим сајтовима

Čas geografije u Podgoričkoj gimnaziji. Pita profesorka ucenike koji je najveci vrh u Crnoj Gori? Javi se mali Milo i kaze:"Najveci vrh u CG je kada peva Šako subotom u Trokadero....."

И данас, кад дође до последњег боја,

Неозарен старог ореола сјајем,

Ја ћу дати живот, отаџбино моја,

Знајући шта дајем и зашто га дајем.

Подели на овим сајтовима

Графити

- Po podočnjacima se noć poznaje.

- Kašikaru sam bacio, sa viljuškarom je bilo teže.

- Imao sam nesrećan slučaj u porodici. Rodila mi se sestra.

- Ako neko zaliva cveće praznom kantom, to znači da je lud... ili da je cveće veštačko.

- Bila je kao boginja. Svi su je preležali.

(Св. Теодор Студит)

Подели на овим сајтовима

Цитат

Čas geografije u Podgoričkoj gimnaziji. Pita profesorka ucenike koji je najveci vrh u Crnoj Gori? Javi se mali Milo i kaze:"Najveci vrh u CG je kada peva Šako subotom u Trokadero....."

1317_womens https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/0110_hahaha.gif 0510_music 0510_music 0510_music 0442_feel

"Тешка је бура на мору,тежа је у души.

Али ни море ни душа не чисте се без буре."

(Владика Николај Велимировић-"Касијана")

Подели на овим сајтовима

Цитат
  Цитат

1317_womens https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/0110_hahaha.gif 0510_music 0510_music 0510_music 0442_feel

0442_feel
Подели на овим сајтовима

Ухватио Мујо медведа у лову. Наиђе Хасо и пита га:

- Како си га ухватио, болан?

- Лако, пуцао сам 100 пута.

- И колико си га пута погодио?

- Ниједном, умро је од смеха.

Подели на овим сајтовима

igrao mujo šah sa psom..... dolazi haso,pa kaže-auuuuu,nisam znao da imaš tako pametnog psa.... a mujo kaže-ma gde pametan,derem ga 6-4

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Иду два ловца шумом и један се, из чиста мира, сруши на земљу као маљем покошен. Престрављен призором пријатеља који, не дишући, лежи исколачених очију, други ловац у паници извади мобилни телефон и позва Хитну помоћ.

Пријатељ ми је мртав! Шта да радим? – завапи.

– Молим вас да се смирите, ту смо да вам помогнемо. Прво морамо бити сигурни да је уопште мртав – рече оператер.

Неколико секунди прође у тишини, а затим се зачу гласан пуцањ и ловчев глас:

– У реду, а шта сад?

(Св. Теодор Студит)

Подели на овим сајтовима

Заустави Мујо Хасу и каже: ''болан Хасо, спав'о сам ти са женом'', а Хасо ће њему: ''Јој Мујо, благо теби, ја с' твојом нисам ни ока склопио''.

Подели на овим сајтовима

Да и ја нешто у сличном духу кажем...

Зашто су стујардесе обично згодне и плаве ?

"Да би авион могао да се `дигне"  prst ka dole

"Хришћанин увек треба да се радује. Радост је сведочанство његове вере. Радујте се, чеда моја, радујте се и онда кад паднете у велика и тешка искушења..." (Старац Никон Оптински)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...