Ромејац Написано Мај 20, 2014 Пријави Подели Написано Мај 20, 2014 Gordana ., Плутон, Иван Ивковић and 11 осталих је реаговао/ла на ово 14 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ivona Написано Јун 2, 2014 Пријави Подели Написано Јун 2, 2014 hhaaha jao predivni su!Vidjala sam ja jos takvih kandidata u vrticima kod nas!Jedan je ladno je stavio drugaricu u sredinu i uzeo ''kadionicu''isao oko nje i pevusio,pa onda ''Oce nas'' i pitam ja za njega kakav je ,tj.kako ga one dozivljavaju,kaze dobro je dete,nego malo cudno,pitam ja da mi pojasne to cudno?-''znate on drzi u pernici ikone i takve stvari''!!! Gordana . and Натан је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
НиколајСвесрпски Написано Јун 2, 2014 Пријави Подели Написано Јун 2, 2014 Баш су симпатични. Да није ово школа владике Атанасија? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јун 2, 2014 Пријави Подели Написано Јун 2, 2014 Mnogo su slatki ! Mi smo se igrali sahrane. Moj rodjak je bio sveštenik,a mi verni narod. Često smo išli na groblje sa babom da razgovaramo da dedom. I tu se obično posvadjamo ko će prvi da kaže.Deda,slušaj...ja sam ovo,...Ne deda,ja sam....Deda,ti si mene najviše voleo...E nije tebe nego mene ... Baba,kaži koga je deda najviše voleo...Baba-mene.. ...i tako,Baba je uvek znala da sredi stvari. Ja sam uvek volela da se uživim u taj razgovor. Posle sam porasla i bilo me je sramota. Плутон, Натан, ivona and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Јун 2, 2014 Пријави Подели Написано Јун 2, 2014 Mnogo su slatki ! Mi smo se igrali sahrane. Moj rodjak je bio sveštenik,a mi verni narod. Često smo išli na groblje sa babom da razgovaramo da dedom. I tu se obično posvadjamo ko će prvi da kaže.Deda,slušaj...ja sam ovo,...Ne deda,ja sam....Deda,ti si mene najviše voleo...E nije tebe nego mene ... Baba,kaži koga je deda najviše voleo...Baba-mene.. ...i tako,Baba je uvek znala da sredi stvari. Ja sam uvek volela da se uživim u taj razgovor. Posle sam porasla i bilo me je sramota. Није требало да порастеш. Gordana . је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука