Jump to content

Žarko Laušević posle dve decenije ponovo u Beogradu

Оцени ову тему

Препоручена порука

Žarko Laušević, glumac koji je osuđen za dvostruko ubistvo koje je počinio 1993. godine u Podgorici, nakon više od dve decenije došao je u Beograd.

zarko_lausevic.jpg

Nakon što je odlučio da posle 15 godina provedenih u inostranstvu poseti Crnu Goru, u kojoj je proveo nekoliko dana, Žarko je nastavio put Srbije.

Tragedija velikog glumca dogodila se 31. jula 1993. godine u jednom kafiću u Podgoricu. Žarko je, braneći brata i sebe dvojicu mladića ubio iz pištolja, a jednog teško ranio.

Osuđen je na 15 godina zatvora, a nakon što je tadašnji Savezni sud ukinuo presudu, Laušević je ponovo izveden pred sud i u februaru 1998. osuđen na četiri godine zatvora zbog dvostrukog ubistva u prekoračenju nužne odbrane. Budući da je Laušević pre izricanja presude odležao već četiri i po godine, pušten je na slobodu.

Ubrzo zatim, otišao je iz zemlje i trenutno živi u Njujorku.

http://www.021.rs/info/srbija/101559-arko-lauevi-posle-dve-decenije-ponovo-u-beogradu.html

Подели на овим сајтовима

Ne.

Slutila sam...čim ga prozva tako.

Znaš, ja se sjećam dobro te večeri...kao i Žarka...dobri, tako smo ga svi zvali, i ostao je taj nadimak :)

Znam ga više nego dobro. Rasla sam blizu njega.

Znam i žrtve. Bili su to  momci koji su se izbjegavali...bili su jako bučni. Žao mi ih je, da su živjeli duže možda su mogli i ispraviti nešto, izabrati bolji put... 

Isto žalim što nisi imao priliku da upoznaš, ili sreću da doživiš Žarka kao čovjeka, a jeste dobar čovjek.

Ne opravdavam postupak...ali jednostavno me duša zaboli kada ga prozove neko ko ga i ne poznaje. 

Tvrdim, da si ga jednom sreo ne bi nikada rekao onako nešto :)

Подели на овим сајтовима

Slutila sam...čim ga prozva tako.

Znaš, ja se sjećam dobro te večeri...kao i Žarka...dobri, tako smo ga svi zvali, i ostao je taj nadimak :)

Znam ga više nego dobro. Rasla sam blizu njega.

Znam i žrtve. Bili su to  momci koji su se izbjegavali...bili su jako bučni. Žao mi ih je,da su živjeli duže možda su mogli i ispraviti nešto, izabrati bolji put... 

Isto žalim što nisi imao priliku da upoznaš, ili sreću da doživiš Žarka kao čovjeka, a jeste dobar čovjek.

Ne opravdavam postupak...ali jednostavno me duša zaboli kada ga prozove neko ko ga i ne poznaje. 

Tvrdim, da si ga jednom sreo ne bi nikada rekao onako nešto :)

Moze biti.

Ispalio je 15 metaka u nenaoruzane napadace, jedan i u ledja, presuda je bila potpuno jasna. I osudjen je.

Jedan metak u vazduh je dovoljan da zaustavis nenaoruzanog napadaca. Svi staju kada pukne pistolj.

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Moze biti.

Ispalio je 15 metaka u nenaoruzane napadace, jedan i u ledja, presuda je bila potpuno jasna. I osudjen je.

Jedan metak u vazduh je dovoljan da zaustavis nenaoruzanog napadaca. Svi staju kada pukne pistolj.

како један у леђа?

Подели на овим сајтовима

Moze biti.

Ispalio je 15 metaka u nenaoruzane napadace, jedan i u ledja, presuda je bila potpuno jasna.

Istina, treba li su stati, ali...

Da ne razvlačim priču, rekla sam, sjećam se dobro te večeri... i teško da ću je zaboraviti.

Nosi Žarko svoj teret dok je živ. Posle kako mu bude suđeno.

Ne moramo mu otežavati...dovoljno mu je teško :)

Подели на овим сајтовима

Istina, treba li su stati, ali...

Da ne razvlačim priču, rekla sam, sjećam se dobro te večeri... i teško da ću je zaboraviti.

Nosi Žarko svoj teret dok je živ. Posle kako mu bude suđeno.

Ne moramo mu otežavati...dovoljno mu je teško :)

Не треба му отежавати, слажем се.

Мене само новине и новинари нервирају. Пишу глупости. 

Човек је добио батине, извадио пиштољ и побио. Погрешио. Био у затвору. Вероватно се каје. Живот иде даље. 

Понављам, нервирају ме новинари кад филују: "бранио брата" "бранио свој живот" трт мрт

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...