коЖељ њацИ Написано Мај 20, 2014 Пријави Подели Написано Мај 20, 2014 Žarko Laušević, glumac koji je osuđen za dvostruko ubistvo koje je počinio 1993. godine u Podgorici, nakon više od dve decenije došao je u Beograd. Nakon što je odlučio da posle 15 godina provedenih u inostranstvu poseti Crnu Goru, u kojoj je proveo nekoliko dana, Žarko je nastavio put Srbije.Tragedija velikog glumca dogodila se 31. jula 1993. godine u jednom kafiću u Podgoricu. Žarko je, braneći brata i sebe dvojicu mladića ubio iz pištolja, a jednog teško ranio. Osuđen je na 15 godina zatvora, a nakon što je tadašnji Savezni sud ukinuo presudu, Laušević je ponovo izveden pred sud i u februaru 1998. osuđen na četiri godine zatvora zbog dvostrukog ubistva u prekoračenju nužne odbrane. Budući da je Laušević pre izricanja presude odležao već četiri i po godine, pušten je na slobodu. Ubrzo zatim, otišao je iz zemlje i trenutno živi u Njujorku. http://www.021.rs/info/srbija/101559-arko-lauevi-posle-dve-decenije-ponovo-u-beogradu.html Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Мај 20, 2014 Пријави Подели Написано Мај 20, 2014 Ubica. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gordana . Написано Мај 20, 2014 Пријави Подели Написано Мај 20, 2014 нећу да судим него друго се нешто питам...зашто је ово вест? https://www.facebook.com/SrpskaPravoslavnaCrkvaSvetogSpiridona?ref=hl https://www.facebook.com/pages/MAJ-Atelje/454900264583452?ref=hl Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Srdjan Написано Мај 20, 2014 Пријави Подели Написано Мај 20, 2014 нећу да судим него друго се нешто питам...зашто је ово вест? Zato što je došao u Beograd nakon više o dve decenije. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Мај 20, 2014 Пријави Подели Написано Мај 20, 2014 Sta se to koga tice. Dovoljno je lose sto je u Beogradu ne moraju jos i da nas obavestavaju o svakoj nesreci ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Мај 20, 2014 Пријави Подели Написано Мај 20, 2014 @@Crveni Baron, da li ga poznaješ? Mилена КШ је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Мај 20, 2014 Пријави Подели Написано Мај 20, 2014 @@Crveni Baron, da li ga poznaješ? Koga? Ubicu ili zrtve? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Мај 20, 2014 Пријави Подели Написано Мај 20, 2014 Odlično pitanje Poznaješ ih? Molila bih za odgovor ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Мај 20, 2014 Пријави Подели Написано Мај 20, 2014 Odlično pitanje Poznaješ ih? Molila bih za odgovor Ne. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Мај 20, 2014 Пријави Подели Написано Мај 20, 2014 Ne. Slutila sam...čim ga prozva tako. Znaš, ja se sjećam dobro te večeri...kao i Žarka...dobri, tako smo ga svi zvali, i ostao je taj nadimak Znam ga više nego dobro. Rasla sam blizu njega. Znam i žrtve. Bili su to momci koji su se izbjegavali...bili su jako bučni. Žao mi ih je, da su živjeli duže možda su mogli i ispraviti nešto, izabrati bolji put... Isto žalim što nisi imao priliku da upoznaš, ili sreću da doživiš Žarka kao čovjeka, a jeste dobar čovjek. Ne opravdavam postupak...ali jednostavno me duša zaboli kada ga prozove neko ko ga i ne poznaje. Tvrdim, da si ga jednom sreo ne bi nikada rekao onako nešto Juanito, Mилена КШ, JESSY and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Мај 20, 2014 Пријави Подели Написано Мај 20, 2014 Slutila sam...čim ga prozva tako. Znaš, ja se sjećam dobro te večeri...kao i Žarka...dobri, tako smo ga svi zvali, i ostao je taj nadimak Znam ga više nego dobro. Rasla sam blizu njega. Znam i žrtve. Bili su to momci koji su se izbjegavali...bili su jako bučni. Žao mi ih je,da su živjeli duže možda su mogli i ispraviti nešto, izabrati bolji put... Isto žalim što nisi imao priliku da upoznaš, ili sreću da doživiš Žarka kao čovjeka, a jeste dobar čovjek. Ne opravdavam postupak...ali jednostavno me duša zaboli kada ga prozove neko ko ga i ne poznaje. Tvrdim, da si ga jednom sreo ne bi nikada rekao onako nešto Moze biti. Ispalio je 15 metaka u nenaoruzane napadace, jedan i u ledja, presuda je bila potpuno jasna. I osudjen je. Jedan metak u vazduh je dovoljan da zaustavis nenaoruzanog napadaca. Svi staju kada pukne pistolj. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Перезвон Написано Мај 20, 2014 Пријави Подели Написано Мај 20, 2014 Moze biti. Ispalio je 15 metaka u nenaoruzane napadace, jedan i u ledja, presuda je bila potpuno jasna. I osudjen je. Jedan metak u vazduh je dovoljan da zaustavis nenaoruzanog napadaca. Svi staju kada pukne pistolj. како један у леђа? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Мај 20, 2014 Пријави Подели Написано Мај 20, 2014 како један у леђа? Neko je dobio i metak u ledja tada. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Мај 20, 2014 Пријави Подели Написано Мај 20, 2014 Moze biti. Ispalio je 15 metaka u nenaoruzane napadace, jedan i u ledja, presuda je bila potpuno jasna. Jedan metak u vazduh je dovoljan da zaustavis nenaoruzanog napadaca. Svi staju kada pukne pistolj. Istina, treba li su stati, ali... Da ne razvlačim priču, rekla sam, sjećam se dobro te večeri... i teško da ću je zaboraviti. Nosi Žarko svoj teret dok je živ. Posle kako mu bude suđeno. Ne moramo mu otežavati...dovoljno mu je teško Рилски, Mилена КШ and Juanito је реаговао/ла на ово 3 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Перезвон Написано Мај 20, 2014 Пријави Подели Написано Мај 20, 2014 Istina, treba li su stati, ali... Da ne razvlačim priču, rekla sam, sjećam se dobro te večeri... i teško da ću je zaboraviti. Nosi Žarko svoj teret dok je živ. Posle kako mu bude suđeno. Ne moramo mu otežavati...dovoljno mu je teško Не треба му отежавати, слажем се. Мене само новине и новинари нервирају. Пишу глупости. Човек је добио батине, извадио пиштољ и побио. Погрешио. Био у затвору. Вероватно се каје. Живот иде даље. Понављам, нервирају ме новинари кад филују: "бранио брата" "бранио свој живот" трт мрт Mилена КШ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука