Jump to content

Cenzura interneta?!

Оцени ову тему

Препоручена порука

Cenzura i autocenzura u medijima, za to svi znamo, ali sta je sad ovo, na internetu malo malo pa nestane neka stranica, i na facebooku isto, eno da kliknem da procitam kod Miljana D. Tanica nesto, hop nestade...

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Cenzura i samocenzura u medijima, za to svi znamo, ali sta je sad ovo, na internetu malo malo pa nestane neka stranica, i na facebooku isto, eno da kliknem da procitam kod Miljana D. Tanica nesto, hop nestade...

Па можда је он избрисао... Последње је било она хуманитарна помоћ за Бијељину...

Подели на овим сајтовима

nestao mu je ceo profil

al nije samo to, nego celi sajtovi nestaju samo tako

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

Подели на овим сајтовима

pa ajde proveri pa mi javi, ako je banovo mene, onda je banovo i Velju u isto vreme

Подели на овим сајтовима

Ја рецимо овај снимак нисам видео нигде у домаћим медијима. Мада ми је и јасно што BBC News...

_74934352_022312343-1.jpg
Police officers help farmers move pigs from a farm close to the River Sava in Serbia http://www.bbc.com/news/world-europe-27459184
Подели на овим сајтовима

Не би ме ништа чудило,добила сам у страници обавештење од фб да свака објава се наплаћује да би имала видљивост 5$ по објаву..А видим поједине странице нема их на фб.

Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру!

Подели на овим сајтовима

pa ajde proveri pa mi javi, ako je banovo mene, onda je banovo i Velju u isto vreme

Ма ту је Миљан, сад сам "био код њега"

Подели на овим сајтовима

Ја сам тражио једног форумџију и добијем да "тражена страница не постоји" покушам поново, исто.

Сачекам пола сата добијем профил.

Међутим неки сајтови иако сам погледао имају уплаћен хостинг до 2015 просто су испарили...

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...