Jump to content

Rusi zavrcu gas evropi, okrecu se Kini i redovnim platisama

Оцени ову тему

Препоручена порука

Super je to, nista bez Rusa. Pa kad krenu Kinezima isporucivati gas a u Evropu nista - tu cemo mi da fasujemo. Ako ostanemo ovu zimu bez gasa, nece da bidne dobro...

Pa bice gasa sto se tice rusa.. Jedino ako im uvedemo sankcije moze da zafali ...

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Само ти се каз`ло...

Jesil' vid'o ti Ruse kakav je to narod ... a taman im poceli uvoditi sankcije i oni tako, noz u ledja zapadu ... bas su neljudi ...

Подели на овим сајтовима

Pa nece ako im Ukrajina ne plati, zavrcu sve i ne stize gas za Evropu a ni za nas. Vec smo to imali jedne godine. I nije bilo nimalo jednostavno..

Aaaaa za to se javi ukjrajincima .... ili da pozurimo sa South Stream-om ...

Подели на овим сајтовима

Rusija je zavisna od Evropa, Evropa od Rusije po tom pitanju. 

Nema nista od toga, da cu Kinezi preuzeti evropsku ulogu.

Uzece, uzece jos kako .... I po pitanju gasa a i svega ostalog ...

Подели на овим сајтовима

Cak i kinesko trziste nije toliko veliko da ce da preuzme ceo ruski gas.

Ali jeste svetsko koje Kina preuzima i trebace tu industriju snabdevati gasom, rudama, nafrom ... po nizim cenama da mogu bolje da "pridave" ove sto uvode sankcije ...

Подели на овим сајтовима

Ali jeste svetsko koje Kina preuzima i trebace tu industriju snabdevati gasom, rudama, nafrom ... po nizim cenama da mogu bolje da "pridave" ove sto uvode sankcije ...

Rudu Kinezi imaju dovoljno, gas vec sad snadbevaju od drugih izvora Iran, Indonesija i.t.d.

Sve sta EU najjavljuje bicemo nezavisni od ruskog gasa preko noci ili sta Rusi najavljuju samo sluzi drugu stranu da uzbuni.

Подели на овим сајтовима

Rudu Kinezi imaju dovoljno, gas vec sad snadbevaju od drugih izvora Iran, Indonesija i.t.d.

Sve sta EU najjavljuje bicemo nezavisni od ruskog gasa preko noci ili sta Rusi najavljuju samo sluzi drugu stranu da uzbuni.

nazalost nije tacno, fale im rude - zato su i kupili gotovo celokupno rudno bogatstvo australije, kupuju rudnike po juznoj americi, dok u africi ulazu u infrastrukturu kako bi mogli da dobijaju rudu i drago kamenje ko ljudi (btw to rade zajedno sa BRICKSom); gas pogotovo nedostaje, zbog problema zagadjivanja uzrokovanim elektranama na ugalj... rutu za indonezanski gas kontrolisu ameri, dok je iranska isporuka gasa minorna + trasa je dosta duza u odnosu na sibirsku :)

Подели на овим сајтовима

ДА ЛИ ЗНАТЕ ДА ЈЕ:

- просечна плата за 50% већа у Русији него у ЕУ

- да Русија има 3 пута више тенкова него цела ЕУ,

- да Русија има 120 пута више резерви гаса од ЕУ,

- да је Русија 5 пута већа од ЕУ,

- да Русија има више девизних резерви од целе ЕУ (тачније ЕУ не поседује девизне резерве већ је у великим дуговима.

- да земље ЕУ дугују Русији преко 20 милијарди евра

- да Русија може било коју тачку на земљи да погоди интербалистичким ракетама, ЕУ не може ни близу,

- Русија има више нуклераних подморница него читава ЕУ,

- Русију није погодила рецесија већ бележи константни привредни раст годинама,

- Русија по први пут бележи пораст наталитета док је ЕУ и незаустављивом паду)…

Prvi put cujem da je u Rusiji veca plata nego u EU,

ja koliko znam od mojih gradjevinaca iz Moskve da je plata manja a Moskva preskup grad za zivot,

a o unutrasnjosti Rusije je jos gore za zivot. Neki u Sibiru koji rade a nemaju gde da potrose pare bolje prolaze koliko ja znam iz prica ljudi koji non-stop odlaze i dolaze odande kao gradjevinci!

Подели на овим сајтовима

Сад читам овај наслов и размишљам се.. Црвени Барон треба да буде новинар курира.. тај менталитет, тај стил кројења наслова.. ама пресликано.. ко и увек наслов пропагандни нема везе са текстом. :))

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...