Морава Написано Мај 15, 2014 Пријави Подели Написано Мај 15, 2014 http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/465180/DOKAZANO-Kisa-zaista-kruzi-oko-Kragujevca Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kolega2357 Написано Мај 15, 2014 Пријави Подели Написано Мај 15, 2014 Ma sta kazes. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Морава Написано Мај 15, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Мај 15, 2014 Ma sta kazes. Ne kazem ja :bleh: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Мај 15, 2014 Пријави Подели Написано Мај 15, 2014 Pa ja se bas i nebih slozio! Eto zivim u Kragujevcu! RYLAH је реаговао/ла на ово 1 "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Морава Написано Мај 15, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Мај 15, 2014 Pa ja se bas i nebih slozio! Eto zivim u Kragujevcu! Eto pokazalo se... Blic mnogo zeza, .......mada Trifke u kragujevcu je najbolje, bez obzira sto je kisovito Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ssimke Написано Мај 15, 2014 Пријави Подели Написано Мај 15, 2014 tamara :.mislise. http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/465351/Meteorolozi-dali-ime-ciklonu-koji-nas-je-poharao-Srbiju-potopila--Tamara Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Мај 15, 2014 Пријави Подели Написано Мај 15, 2014 Eto pokazalo se... Blic mnogo zeza, .......mada Trifke u kragujevcu je najbolje, bez obzira sto je kisovito Pa slazem se ali samo zato sto su Lepenicu sredili jos davne 76 kada je zadnji put poplavila i presekla grad tako da bi sada nedeljama trebalo ovako da pada pa da poplavi. "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Радосна Написано Мај 15, 2014 Пријави Подели Написано Мај 15, 2014 Трифке, а шта су тада тачно радили са реком? Видела сам на мосту ознаку и обележје докле је био ниво када је била поплава. Колико год ја била тужна што немамо реку, морам признати да ми је и драго што је тако након свих ових падавина. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Мај 15, 2014 Пријави Подели Написано Мај 15, 2014 Pa prokopali poplocali izbetonirali prosirili i tako to. Mostove su izmenili. Pre je to izgledalo mnogo drugacije. "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука