Jump to content

Заседање Светог Архијерејског Сабора 2014

Оцени ову тему

Препоручена порука

Информације о новим епископима су тачне. Са више њих сам се чуо и лично им честитао.

Нисте само рекли ко ће бити викар епископу бачком, а то ће бити о. Јероним, познатији као главни типикар током прославе 1700 година Миланског едикта. Он ће бити епископ јегарски и игуман Ковиља.

Da li nasledjuje i funkciju u RRA :)

Подели на овим сајтовима

Информације о новим епископима су тачне. Са више њих сам се чуо и лично им честитао.

Нисте само рекли ко ће бити викар епископу бачком, а то ће бити о. Јероним, познатији као главни типикар током прославе 1700 година Миланског едикта. Он ће бити епископ јегарски и игуман Ковиља.

Је ли ово истина да ће о. Јероним бити игуман Ковиља?! Надам се да није тачна, јер не би ваљало. Има ту искуснијих монаха од њега. И зрелијих.

Подели на овим сајтовима

Чуј Фотије националиста. Ако је он националиста ја сам ванземаљац.

Не таласај оно о чему немаш појма...

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Реко сам брате и то.

Подели на овим сајтовима

Ванредно звоне звона на Саборној цркви!

Сабор донео одлуку да због доказаних канонских преступа смени Патријарха Иринеја... Владике одлучиле да се Сабор претвори у изборни... Између тројице кандидата који су добили више од половине гласова епископа, жребом је изабран за новог Патријарха Епископ банатски Никанор. Устоличење у току...

На упражњену Митрополију загребачко-љубљанску изабран је Епископ милешевски Филарет...

Извор: Шурњаја од оног шофера... 1324_womens

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

@@Gregory I,  =  @@Megas Doux,= стари трол Калиник...  ?   :.mislise.  иначе врстан познавалац религијских, и многих других друштвено-геополитичких прилика. Свестран аналитичар што би се рекло, поливалентан.

"Простимо људима да Бог нама прости, сви смо ми на земљи привремени гости."

А ти, Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никада ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала сво ју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и живиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу, и Он ће те осветлити и спасти. Амин.

Свети Владика Николај Велимировић

Подели на овим сајтовима

@@Gregory I,  =  @@Megas Doux,= стари трол Калиник...  ?   :.mislise.  иначе врстан познавалац религијских, и многих других друштвено-геополитичких прилика. Свестран аналитичар што би се рекло, поливалентан.

jeste to je kalinik ja ne znam sta cekaju zasto ga ne banuju?zasluzio je odavno

Подели на овим сајтовима

Верујеш телеграфу пре него Жељку и возачу патријарха, ццц :)

Италију ће да добије само у случају да му вл Андреј врати ;)

Чекам да јаве Курир и Блиц (Жељка).

И они су ти пуни информација као гуска... 

Подели на овим сајтовима

Novi episkop Slavonski je Jovan Ćulibrk, dosadašnji vikarni episkop Patrijarha.

Videh ga danas na Zemunskom keju, nisam hteo da prilazim po blagoslov, covek sedeo sa prijateljima, veoma interesantan

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...