feeble Написано Мај 24, 2014 Пријави Подели Написано Мај 24, 2014 Информације о новим епископима су тачне. Са више њих сам се чуо и лично им честитао. Нисте само рекли ко ће бити викар епископу бачком, а то ће бити о. Јероним, познатији као главни типикар током прославе 1700 година Миланског едикта. Он ће бити епископ јегарски и игуман Ковиља. Da li nasledjuje i funkciju u RRA Trifke, verum est in beer and RYLAH је реаговао/ла на ово 3 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ламех Написано Мај 24, 2014 Пријави Подели Написано Мај 24, 2014 Информације о новим епископима су тачне. Са више њих сам се чуо и лично им честитао. Нисте само рекли ко ће бити викар епископу бачком, а то ће бити о. Јероним, познатији као главни типикар током прославе 1700 година Миланског едикта. Он ће бити епископ јегарски и игуман Ковиља. Је ли ово истина да ће о. Јероним бити игуман Ковиља?! Надам се да није тачна, јер не би ваљало. Има ту искуснијих монаха од њега. И зрелијих. feeble and Trifke је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Мај 24, 2014 Пријави Подели Написано Мај 24, 2014 Чуј Фотије националиста. Ако је он националиста ја сам ванземаљац. Не таласај оно о чему немаш појма... "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Мај 24, 2014 Пријави Подели Написано Мај 24, 2014 Не таласај оно о чему немаш појма... Смараш Зоске. Trifke је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Мај 24, 2014 Пријави Подели Написано Мај 24, 2014 Информације о новим епископима су тачне. Са више њих сам се чуо и лично им честитао. Нисте само рекли ко ће бити викар епископу бачком, а то ће бити о. Јероним, познатији као главни типикар током прославе 1700 година Миланског едикта. Он ће бити епископ јегарски и игуман Ковиља. Реко сам брате и то. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gregory I Написано Мај 24, 2014 Пријави Подели Написано Мај 24, 2014 Ko je taj Porfirije jel zna neko ? Meni je poznat samo toliko vidim ga kada zaseda RRA, mislim da li je konzervativac ili "modernista" ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Мај 24, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Мај 24, 2014 Ванредно звоне звона на Саборној цркви! Сабор донео одлуку да због доказаних канонских преступа смени Патријарха Иринеја... Владике одлучиле да се Сабор претвори у изборни... Између тројице кандидата који су добили више од половине гласова епископа, жребом је изабран за новог Патријарха Епископ банатски Никанор. Устоличење у току... На упражњену Митрополију загребачко-љубљанску изабран је Епископ милешевски Филарет... Извор: Шурњаја од оног шофера... Sloart је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никанорац Написано Мај 24, 2014 Пријави Подели Написано Мај 24, 2014 @@Gregory I, = @@Megas Doux,= стари трол Калиник... ? :.mislise. иначе врстан познавалац религијских, и многих других друштвено-геополитичких прилика. Свестран аналитичар што би се рекло, поливалентан. Јадранка-Дервента, marko_13, Trifke and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Простимо људима да Бог нама прости, сви смо ми на земљи привремени гости." А ти, Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никада ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала сво ју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и живиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу, и Он ће те осветлити и спасти. Амин. Свети Владика Николај Велимировић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Мај 24, 2014 Пријави Подели Написано Мај 24, 2014 a Tihon studenicki? Остаје студенички. Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bgpj Написано Мај 24, 2014 Пријави Подели Написано Мај 24, 2014 @@Gregory I, = @@Megas Doux,= стари трол Калиник... ? :.mislise. иначе врстан познавалац религијских, и многих других друштвено-геополитичких прилика. Свестран аналитичар што би се рекло, поливалентан. jeste to je kalinik ja ne znam sta cekaju zasto ga ne banuju?zasluzio je odavno Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Мај 24, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Мај 24, 2014 http://www.telegraf.rs/vesti/1085960-vladika-porfirije-novi-episkop-zagrebacko-ljubljanske-eparhije-i-cele-italije Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Мај 24, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Мај 24, 2014 Верујеш телеграфу пре него Жељку и возачу патријарха, ццц Италију ће да добије само у случају да му вл Андреј врати Чекам да јаве Курир и Блиц (Жељка). И они су ти пуни информација као гуска... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Мај 24, 2014 Пријави Подели Написано Мај 24, 2014 Ево "потврде" за +Андреја... Neuer Bischof für die serbische orthodoxe Kirche in Österreich gewählt Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Мај 24, 2014 Пријави Подели Написано Мај 24, 2014 Novi episkop Slavonski je Jovan Ćulibrk, dosadašnji vikarni episkop Patrijarha. Videh ga danas na Zemunskom keju, nisam hteo da prilazim po blagoslov, covek sedeo sa prijateljima, veoma interesantan "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Мај 24, 2014 Пријави Подели Написано Мај 24, 2014 Ko je taj Porfirije jel zna neko ? Meni je poznat samo toliko vidim ga kada zaseda RRA, mislim da li je konzervativac ili "modernista" ? englez Милан Ракић, Јадранка-Дервента and verum est in beer је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука