Jump to content

Никад игла, увек кондом, немој пити и возити

Препоручена порука

ako ni jedna žena nije nikad pustila suzu zbog mene onda nek si bar ti brate :D

Деки, и ја сам плакао! Сецках неки лук за ручак..., а он љут, па љут:)) Нисмо ја и ти такве среће па да нам ђевојке плачу; гледао сам неке када су плакале на беседе мог омиљеног епископа... Немамо шмека.

Но, нисам видео, јер су се ствари доста расплинуле, користи ли се тај кондом или не? 

Подели на овим сајтовима

• Одговори 54
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Пошто се питало и о интеркомунији. Ево један бомба податак: Владика Николај се причешћивао код англиканаца!

http://www.drustvosns.org/verski%20zivot/pdf/Urs%20fon%20Arks,%20Vladika%20Nikolaj.pdf 

Наравно, ово није правило, него је диктирано и условима, али опет изузетно речит пример. Шта ли кажу, наши другари, "Борбаши за веру"?

Подели на овим сајтовима

Пошто се питало и о интеркомунији. Ево један бомба податак: Владика Николај се причешћивао код англиканаца!

http://www.drustvosns.org/verski%20zivot/pdf/Urs%20fon%20Arks,%20Vladika%20Nikolaj.pdf

Наравно, ово није правило, него је диктирано и условима, али опет изузетно речит пример. Шта ли кажу, наши другари, "Борбаши за веру"?

I pričestio je svog velikog prijatelja nadbiskupa kenterberiskog Dzordza Bela , na našoj Liturgiji

Подели на овим сајтовима

Ja sam prestao biti tolerantan po svaku cenu, granica mora biti postavljena, patriujarh je rekao da se intelekt i dobrota moraju uporedo razvijati, dobrota bez intelekta prelazi u glupost..

Дејане ти си у праву , треба поставити границе јер како би могли да волимо некога човека који је другима нанео зло.

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

• 6 years later...
  • Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...