Kolega2357 Написано Мај 13, 2014 Пријави Подели Написано Мај 13, 2014 Kako se mogu praviti skinovi za ovaj forum? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Мај 13, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Мај 13, 2014 Kako se mogu praviti skinovi za ovaj forum? Za tako nesto moras da poznajes HTML i CSS programiranje (ako bi hteo da pravis sasvim nove skinove). Inace, mi imamo kupljen softver za ovaj forum (dakle, on ne postoji kao besplatan), tako da imamo i pristup vec gotovim skinovima koje mozemo da koristimo, samo ih malo prilagodimo nasim potrebama... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Мај 14, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Мај 14, 2014 Da podignemo temu za sve koji je nisu juce videli... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kolega2357 Написано Мај 14, 2014 Пријави Подели Написано Мај 14, 2014 Da podignemo temu za sve koji je nisu juce videli... Yes of course. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
LISA Написано Мај 14, 2014 Пријави Подели Написано Мај 14, 2014 Kako to tek sada reklamirate? Pa ja sam poljubicastila "skin" ima i mesec dana! "Обратио си плач мој у игру мени, растргао си врећу (туге) моје, и опасао ме весељем." (Пс. 29.12) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ленка* Написано Мај 14, 2014 Пријави Подели Написано Мај 14, 2014 Паклена поморанџа Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Мај 14, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Мај 14, 2014 Kako to tek sada reklamirate? Pa ja sam poljubicastila "skin" ima i mesec dana! Ali ovde nije u pitanju prosto promena boje, nego kompletno nov izgled. O tome se radi... LISA је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Мај 14, 2014 Пријави Подели Написано Мај 14, 2014 Веома лепо , пријатно за очи . Свака част администрацији која непрекидно ради да би се увек пријатно осећали на овом форуму. :good2: :bendoff: Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад С. Написано Август 8, 2014 Пријави Подели Написано Август 8, 2014 Када ће бити омогућен поновни одабир Убунту теме ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Август 8, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Август 8, 2014 Radi se na nekim podesavanjima, pa su trenutno 2 teme van upotrebe. Cim se to uradi, ako Bog da, eto ih nazad... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука