Jump to content

За све регистроване чланове нови ЖРУ дизајн инспирисан Ubuntu-ом!

Оцени ову тему

Препоручена порука

Преузмите апликацију нашег форума за Ваш Android или IOS!

Наш чет у реалном времену на вашем смартфону (Android i IOS). Преузмите бесплатно!

Региструјте се (ако сте регистровани пријавите се) и у изборнику на дну форума изаберите Ubuntu fresh дизајн. Верујемо да ће вам се допасти један свеж нови изглед.

iVTLyL7xFhNhe.JPG

Дакле, лево доле, на самом дну сваке стране, имате линк "Change Theme" (промени тему, тј. изглед). Кликом на овај линк отвара се вертикални подмени, на којем има 3 понуђена избора, а један од њих је и овај о коме причамо.

Овако изгледа нови изглед:

ij2Wny0MnBrqX.png

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Izvol`te, posluzite se... :bendoff:

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Nije lose, ali mi je ovakva nijansa bolja, manje je napadno i lepse se gleda

http://www.dizajnzona.com/forums/

ako moze da se promeni bilo bi super, btw. Dizajn zona nije menjala to vec godinama, znaci da je super, a dizajnera ima vrhunskih

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

одличан :)

Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos.
"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

Odlicno. Moze i neka Mac OS za u buduce. :D

I providna "all glass" iz sedmice... :good2:

Подели на овим сајтовима

Одлично! Пажња је осим боја била усмерена и на детаље који скупа чине изглед форума изузетно пријатним за око.

Подели на овим сајтовима

:good2:

Мене сте погодили, сада ми се слажете и уз систем. Можда би могли са Ubuntu заједницом да 'прогурате' линк ка форуму негде... Тако да ако дођем у ситуацију да инсталирам поново систем, добијем и вас на први клик  :)))

Подели на овим сајтовима

Kako podesiti ovakav skin? 

Na dnu strane, dole levo, imas tekstualne linkove, prvi - bas sa leve strane gledano - je "Change Theme". Klikom na ovaj link otvara se mali podmeni sa 3 moguca izbora za promenu izgleda foruma, a jedan od njih je i ovaj Ubuntu o kome sad pricamo. Klik na taj naziv, i promenio si izgled foruma za sebe...

Подели на овим сајтовима

Ово је одлично, најбоље до сада. Свака част!

Господе, буди милостив мени грешној.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...