Phoebe Написано Март 10, 2018 Пријави Подели Написано Март 10, 2018 Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јун 2, 2018 Гости Пријави Подели Написано Јун 2, 2018 Meiden High School Symphonic Band , Japan IMG_1153.MOV Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
arizan Написано Јун 2, 2018 Пријави Подели Написано Јун 2, 2018 On 5.7.2017. at 20:06, Trifke рече A tvoje sviranje ne zanima me profesorka? Ja sam bio mozda 13 ili 14 godina kada sam ovo prvi put cuo i odmah mi se prilepilo za srce. Trazio sam sta je to i saznao i tako usao u svet klasicne muzike! Готово идентично искуство! Невероватно . Само што сам ја био годину-две старији, прва средње! Небитно, последице су исте, Богу хвала. Не сећам се ко је издао плочу (мислим Југотон) , али омот има да памтим до краја живота Жив био брате , лепо ми је било кад сам прочитао ову твоју поруку. Trifke је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
arizan Написано Јун 2, 2018 Пријави Подели Написано Јун 2, 2018 Биљана, два је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Јул 7, 2018 Пријави Подели Написано Јул 7, 2018 Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јул 18, 2018 Гости Пријави Подели Написано Јул 18, 2018 … врх брате (сестро) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Јул 21, 2018 Пријави Подели Написано Јул 21, 2018 Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Јул 21, 2018 Пријави Подели Написано Јул 21, 2018 Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Јул 22, 2018 Пријави Подели Написано Јул 22, 2018 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PredragVId Написано Септембар 1, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 1, 2018 Цео снимак јучерашњег концерта Кармине Буране на Ташмајдану, за љубитеље класике и сладокусце: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Септембар 3, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2018 "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Септембар 3, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2018 *SHONE* је реаговао/ла на ово 1 "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Октобар 2, 2018 Гости Пријави Подели Написано Октобар 2, 2018 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Април 27, 2019 Пријави Подели Написано Април 27, 2019 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Мај 19, 2019 Пријави Подели Написано Мај 19, 2019 Mali deo sa koncerta nase Muzicke gimnazije od pre neki dan - "Ave verum", Karla Dzenkinsa... ... Јелена М. and Поет је реаговао/ла на ово 1 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука