Гости Guest Оливера Написано Фебруар 8, 2010 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Фебруар 8, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2010 A musical Joke Mozart - Mov. IV Presto Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Фебруар 8, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2010 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Оливера Написано Фебруар 8, 2010 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2010 Знала сам да ћу те привући Вивалдијем 0104_cheesy Онај Моцартов снимак ми је непознат, диван је 1405_love ООнај трилер ме подсећа на плажење језика love1 https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/padanjeodsmeha.gif https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/padanjeodsmeha.gif Ставићу га у групу, кад те већ нема тамо... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Фебруар 8, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2010 1405_love Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Оливера Написано Фебруар 8, 2010 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2010 Навратићеш мало...да подбодеш срамежљиве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Фебруар 8, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2010 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
trapa Написано Фебруар 8, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2010 Conan "Atlantean sword" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
trapa Написано Фебруар 8, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Оливера Написано Фебруар 8, 2010 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2010 ?? ... ??? ?? ??? ?? ????? ?????? ??????????... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Фебруар 8, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2010 ajd... al gde Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
trapa Написано Фебруар 8, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
trapa Написано Фебруар 8, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2010 Да не качим даље има на ју тјубу још, не мање вредних, нумера из овог култног филма. Музику је компоновао грк православац Басил Поледоурис, умро је од рака 2006 године. Музика из филма Конан варварин важи за једну од најлепших остварења у филмској музици икад. Препоручио бих свим љубитељима класике да мало одслушају. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Фебруар 8, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2010 OVA POSLEDNJA JE fenomenalna..... bio sam ubedjen da je muziku pisao morikone al sam skontao da je on pisao za crvenu sonju Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука