Драшко Написано Мај 3, 2012 Пријави Подели Написано Мај 3, 2012 Simfonija iz Novog SVeta je nešto najlepše od Dvoržaka plus naravno koncert za čelo! ivona, Александрида and GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 3 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Мај 3, 2012 Пријави Подели Написано Мај 3, 2012 A tek obrada za solo akustičnu gitaru: ivona, Драшко and Александрида је реаговао/ла на ово 3 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ivona Написано Мај 4, 2012 Пријави Подели Написано Мај 4, 2012 Kada bi' morao da biram jednu slovensku igru od Dvoržaka, to bi sigurno bila ova! e da! to slovensko u njemu je tako univerzalno a u isto vreme i autenticno! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ivona Написано Мај 4, 2012 Пријави Подели Написано Мај 4, 2012 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Николa Написано Мај 8, 2012 Пријави Подели Написано Мај 8, 2012 Драшко је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Николa Написано Мај 8, 2012 Пријави Подели Написано Мај 8, 2012 ivona је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Мај 9, 2012 Пријави Подели Написано Мај 9, 2012 Николa, ivona and w.a.mozart је реаговао/ла на ово 3 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anette Написано Мај 10, 2012 Пријави Подели Написано Мај 10, 2012 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Николa Написано Мај 11, 2012 Пријави Подели Написано Мај 11, 2012 Ovo je moj mali kreativni pokušaj. Иван ♪♫, Александрида and GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ivona Написано Мај 12, 2012 Пријави Подели Написано Мај 12, 2012 Ovo je moj mali kreativni pokušaj. clap lepo i kratko! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ivona Написано Мај 12, 2012 Пријави Подели Написано Мај 12, 2012 kad smo kod Sokolova ne moz' bez ovoga : Николa је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Мај 12, 2012 Пријави Подели Написано Мај 12, 2012 Ovo je moj mali kreativni pokušaj. .mense. https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Мај 12, 2012 Пријави Подели Написано Мај 12, 2012 Ovo je moj mali kreativni pokušaj. Pokušaj? Hmmm, preskromno rečeno likefaceeeeeeee Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Николa Написано Мај 12, 2012 Пријави Подели Написано Мај 12, 2012 kad smo kod Sokolova ne moz' bez ovoga : ... Što se mene tiče, kad smo kod bilo čega, bez Sokolova se ne može. ivona је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Николa Написано Мај 13, 2012 Пријави Подели Написано Мај 13, 2012 ivona је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука