Mironosica Написано Новембар 22, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2011 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Новембар 22, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=pGMJB2tNSJE&feature=related није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sinvej Написано Новембар 22, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2011 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Новембар 22, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2011 Mali genije Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Новембар 22, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2011 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Новембар 22, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2011 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Новембар 22, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2011 Ajvi,popravili smo ti linkove da se vide spotovi Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Новембар 22, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2011 hvala , ideja je bila da postavim linkove na odredjeno vreme na kojima mi se jako sviđa muzika, ali ako se stavi u [media] tag onda ne premota na željenu poziciju ali može i ovako Александрида је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Новембар 24, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2011 Signor abbate et Le complexe de la truite - "Signor Abbate" A Beethoven Canon http://www.youtube.com/watch?v=39g22AB8rPI&feature=related Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Новембар 24, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2011 Canon de la paix http://www.youtube.com/watch?v=sLxN4OA1goU&feature=related Chorale Jacou "La Ribeyrolle" concert 19-12-2008 Flutes Ovo bude valjda francuska verzija one ukrajinske Ej, uhněm - usporedite sami Leonid Kharitonov & The Red Army Choir - Song of the Volga Boatmen (Live) Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Написано Новембар 26, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2011 Синоћ сам присуствовао њиховом концерту па да подјелим са вама Александрида је реаговао/ла на ово 1 У хришћанству нема пречица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Новембар 30, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=qGO0wbRdI4Y&feature=related Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Децембар 4, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 4, 2011 Иван ♪♫ је реаговао/ла на ово 1 Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Децембар 4, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 4, 2011 Чини ми се да је западна музика више интелектуална, а источна више емотивна. А можда је то само разлика у изражавању истих - на менталитету специфичан начин. Ево још једног ремек дела Баха, у коме контрапункт није сам себи сврха (што је често случај, по мом мишљењу), већ је део израза - једна од мојих омиљених Бахових композиција: ps: то што на крају видеа пише Бетовен, то нема везе, композитор је, а и на слици, Бах Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука