Православни Србин Написано Мај 11, 2014 Пријави Подели Написано Мај 11, 2014 Ово је слика и прилика данашње Европе, запада и њихових ,,вредности". Није случајно што су у Русији тражили да се забрани пренос финала те ,,Евровизије" управо због ове наказе. Maja Trifunovic је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Православни Србин Написано Мај 11, 2014 Пријави Подели Написано Мај 11, 2014 Овако изгледа душа Европе - наказа. Тачно тако. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Мај 11, 2014 Пријави Подели Написано Мај 11, 2014 Ово је слика и прилика данашње Европе, запада и њихових ,,вредности". Није случајно што су у Русији тражили да се забрани пренос финала те ,,Евровизије" управо због ове наказе. Тражили... Јесу ли и забранили? Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Мај 11, 2014 Пријави Подели Написано Мај 11, 2014 Ово је слика и прилика данашње Европе, запада и њихових ,,вредности". A uzgred evo ti malo ruskih "vrednosti" cloudking and DankaM је реаговао/ла на ово 2 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Мај 11, 2014 Пријави Подели Написано Мај 11, 2014 Изгледа да има контра-ефекат... Мада, искрено, и ове наше "певаљке" нису боље иако су "стрејт". Мани сад наше певаљке, какав је то сефлхејт? Наше певаљке су бре пре свега прави ајдуци, отимају што није њихово ( паре, мужеве, кафане, пословне просторе, автомобиле), потом су регионално славне и популарне, они су идоли млађим нараштајима, а коме је аустријски брадоња идол уопште? Наше певаљке су стуб наше економије и најбољи извозни артикл, захваљујући њима у државу се унесу стотине иљада јевра. Наше певаљке су одраз свих наших традиционалних вредности ( онако како су данас схваћене ). Сви су запели за наше певаљке ал кад видиш ову бркато брадату певаљку из Остерајха схватиш да су наше певаљке мелем за очи и душу, добро сад о музичким укусима би се могло дискутовати , ал шта је ту је... Grizzly Adams and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Православни Србин Написано Мај 11, 2014 Пријави Подели Написано Мај 11, 2014 Осућујемо! Не само помислима него и овде јавно. Да ли се неко помолио за ово биће? Напротив, док га овако коментарише цела Европа постаје све славнији и популарнији. Извините што ово сад пишем и правим се паметан, сматрам вас јако квалитетним људима, који не би требало да полемишу о оваквим темама. Још једном извин'те!! Па можда и није толико проблем у њему, већ управо у Европи,. западу и њиховим вредностима. Уместо да помогну том човеку, да му укажу да је на погрешном путу, да му помогну да се одврати од тог пута, они га напротив величају, славе га, он постаје све популарнији. На тај начин они га учвршћују у његовом греху и њему самом наносе несрећу. Е у томе је поента. Поента је у тим западњачким ,,вредностима" које данас највише промовише ЕУ и чија је последица овај што је победио на евровизији". DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Православни Србин Написано Мај 11, 2014 Пријави Подели Написано Мај 11, 2014 Тражили... Јесу ли и забранили? Не знам, није ми познато. Можда неко зна нешто о томе. Ево, ово је био захтев да се забрани пренос тог финала: http://www.telegraf.rs/jetset/1064232-zbog-koncite-vurst-rusija-ne-prenosi-finale-evrosonga Дакле, знам да је било захтева, али не знам да ли су забранили. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Мај 11, 2014 Пријави Подели Написано Мај 11, 2014 Треба држава да их стерилише. ...u ime naroda https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Мај 11, 2014 Пријави Подели Написано Мај 11, 2014 Ово је слика и прилика данашње Европе, запада и њихових ,,вредности". Ма јес... Баш то је "слика и прилика", а не наука, технологија, уметност итд. Почев од тог рачунара испред тебе. Ствар је само у томе да су они коначно научили да на такве ствари не обраћају пажњу, а код нас се људи пале као шибица на сваку глупост. Свако чудо за три дана, што кажу у моје село. w.a.mozart, DankaM, feeble and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Мај 11, 2014 Пријави Подели Написано Мај 11, 2014 mcvija, RYLAH, Млађони and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Православни Србин Написано Мај 11, 2014 Пријави Подели Написано Мај 11, 2014 A uzgred evo ti malo ruskih "vrednosti" Расизма и неонацизма данас нажалост имаш свуда па и у Русији. Међутим, неонацистичке и расистичке групе у Русији и Србији су ипак маргиналне групације. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Православни Србин Написано Мај 11, 2014 Пријави Подели Написано Мај 11, 2014 Ма јес... Баш то је "слика и прилика", а не наука, технологија, уметност итд. Почев од тог рачунара испред тебе. Ствар је само у томе да су они коначно научили да на такве ствари не обраћају пажњу, а код нас се људи пале као шибица на сваку глупост. Свако чудо за три дана, што кажу у моје село. Ја говорим о вредностима ЕУ и данашње Европе, а не о технологији. Свети Јустин Ћелијски је говорио да је 20. век био ,,век атомске технике и прашумске етике". У преводу, џаба технологија кад су такве (изопачене) вредности данас заступљене у ЕУ, а свако ко се томе супростави се одмах етикетира као ,,фашиста", ,,екстремиста", итд. Па ти сад види. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Мај 11, 2014 Пријави Подели Написано Мај 11, 2014 Ako ću da biram izmedju bradate žene i Miladina Kovačevića, biram bradu koliko god da sam obrijan... Млађони and DankaM је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Мај 11, 2014 Пријави Подели Написано Мај 11, 2014 Ako ću da biram izmedju bradate žene i Miladina Kovačevića, biram bradu koliko god da sam obrijan... Jes, daj šta daš :P Баба је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Мај 11, 2014 Пријави Подели Написано Мај 11, 2014 Међутим, неонацистичке и расистичке групе у Русији и Србији су ипак маргиналне групације. Pa i nije to bas istina. Nisu preterano jake ali nisu ni marginalne. Imaju podrsku u dumi, Putin je silne probleme imao da regulise ove koji tuku emigrante i josh ih uvek nije skroz resio, a ove sto prebijaju pedere pa kace snimke po interentu - njih ne moze ni da resi. Ono sto ocu da ti kazem, konstatno napadas zapad zbog nekih "vrednosti" .. bradata zena na evroviziji nije vrednost zapada, vrednost zapada je u tome da tog bradatog tranvestita niko ne sme da prebije, protera sa posla, ili da mu radi ne znam ni ja sta jer je bradata zena .. E to je brale vrednost zapada. E sad ja ne znam - sta tebi konkretno kod te vrednosti ne valja? Jel bi ti da mu zabaranis da bude pevach i da pobedi na nekom pevackom takmicenju? Jel bi da mu zabranis da izlazi iz kuce? Jel bi da mu zabranis da radi? Ja razumem da si ti protiv zapada, ali ne razumem konkretno zasto si protiv zapada? Zato sto bradati tranvestit sme da pobedi na takmicenju? A ti mislis da takava osoba ne bi smela da se pojavi na televiziji jer je po tebi nenormalana? bice da ti trebas da preispitas sopstvene vrednosti.... DankaM је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука