Ђуро Станивук Написано Мај 13, 2014 Пријави Подели Написано Мај 13, 2014 To ti je kad od viška para prsneš skroz. Да, чим немају реалних проблема баве се идиотаријама... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Мај 13, 2014 Пријави Подели Написано Мај 13, 2014 To ti je kad od viška para prsneš skroz. Jes, mi ovde nemamo nista, zato smo ovako normalni. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Православни Србин Написано Мај 13, 2014 Пријави Подели Написано Мај 13, 2014 A takodje zanimljiva je logika da su Rusi manjina u rusiji te da njih u rusiji svi ubijaju kako stignu... То што су Руси већина у Русији не значи да их је комунизам ,,мазио". Напротив, као што сам рекао комунизам је баш управо због тога највише прогонио Русе. Лењин је ,,великоруски национализам", означио као ,,највећег политичког непријатеља комунизма и СССР-а" и у складу са тим се понашао. То су чињенице, сад што се некима те чињенице не свиђају то је друга ствар. Исто је било са Србима у Титиној СФРЈ, где су највеће жртве титокомунистичког система били управо Срби. Gordana . је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Мај 13, 2014 Пријави Подели Написано Мај 13, 2014 EUROPSKE VRIJEDNOSTI: U Norveškoj održan dječji “gay festival” http://www.sloboda.hr/europske-vrijednosti-u-norveskoj-odrzan-djecji-gay-festival/ Satanizam u najcrnjim oblicima... Gordana . and Иоанна је реаговао/ла на ово 2 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Православни Србин Написано Мај 13, 2014 Пријави Подели Написано Мај 13, 2014 To da u Crvenoj armiji jedino rusi nisu cinili zverstva... Pa mi je fascinanto kako znas koji je vojnik cinio zverstva a koji ne... Tolko.. Не кажем да нису, али изједначавање злочиначке идеологије комунизма са руским народом и стално потенцирање на Русима (типа Руси су силовали, Руси су радили ово-оно, Руси су владали СССР, и сличне глупости) је такође исто блесаво колико и тврдња да само Руси у Црвеној Армији нису чинили злочине. А ти износиш такве ставове, причаш причу да су Руси ,,прихватили комунизам", иако је чињеница да им је он наметнут блиндираним возом, крвавом револуцијом и грађанским ратом и крвавом диктатуром коју је калмик Лењин завео. Злочине су чинили и они други ткз. ,,западни савезници", па то не спомињеш. Русија је као држава осудила све комунистичке злочине и оградила се од њих јер су то злочини једне злочиначке идеологије који немају везе са руским народом. Иначе, још ми ниси одговорио шта се конкретно од онога што сам написао ,,коси са званичном историјом"? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Мај 13, 2014 Пријави Подели Написано Мај 13, 2014 То што су Руси већина у Русији не значи да их је комунизам ,,мазио". Напротив, као што сам рекао комунизам је баш управо због тога највише прогонио Русе. Лењин је ,,великоруски национализам", означио као ,,највећег политичког непријатеља комунизма и СССР-а" и у складу са тим се понашао. Prijatelju, biti nacionalista (politicki) i biti Rus su dve savrsheno odvojene stvari. Isto kao sto mozes biti srbin a da ne budes nacionalista (politicki) Politicki nacionalizam ne znaci da volis Srbe, Srbiju, Srpsku kulturu, vec da verujes u "nacionalne" drzave. Mislim da ti malo mesas nacionalizam i osecaj pripadnosti (biti rus ili srbin) sa politickom idelogijom nacionalizma. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Православни Србин Написано Мај 13, 2014 Пријави Подели Написано Мај 13, 2014 Prijatelju, biti nacionalista (politicki) i biti Rus su dve savrsheno odvojene stvari. Isto kao sto mozes biti srbin a da ne budes nacionalista (politicki) Politicki nacionalizam ne znaci da volis Srbe, Srbiju, Srpsku kulturu, vec da verujes u "nacionalne" drzave. Drugim recima Ja, Juan, Grizzly se smatramo nacionalistima( jer svi volimo Srbiju) ali se ne smatramo politickim nacionalistima. Ne izjednacavamo drzavni aparat i naciju. Ne smatramo da je posao drzavnog aparata da brani "nacionalni" inters. Nacionalni interes dozivljavamo u vidu ocuvanja kulture, istorije, tradicije, i razvoja istih. ALi ne kao nesto u cijem duhui treba drzava da vaspitava svoj narod i da ga brani to od promena silom i batinom. Posto je posao drzave da radi silom i batinom. Komunisti su tako bili protiv tog politickog nacionalizma. Posao drzave za komunistu nije da brani nacionalnu drzavu, vec da unistava medjuklasne razlike i odrzava socijalni mir i jednakost. Само што је проблем што су комунисти под ,,великоруским национализмом" подразумевали сваки вид руске националне свести, руског родољубља, идентитета, итд. Они су, под маском те пароле тежили да униште руски народ, руску нацију. Зато је Лењин забранио да се изговора име Рус (уместо тога уведено је име Совјет), зато је Лењин забранио руску историју, зато је Лењин стварао лажне нације (на пример, Украјинце), зато је Лењин раскупусао руски етнички простор и предавао руске територије шаком и капом, зато су и издали Русију кад су потписали брест-литовски споразум, зато су прогањали Руску Православну Цркву (оно јес, рећи ћеш ,,па добро, Лењин је био атеиста, зато је прогонио Цркву, а не зато што мрзи Русе"; али и то је тачно, међутим то што је атеиста му није сметало да потписује конкордат са Ватиканом којим је дозволио католичким мисионарима да уђу у Русију и унијате Русе). Зато су Лењин и Троцки настојали да униште козаштво јер је оно за њих били ,,највећи темељ тог великоруског национализма", итд. Дакле, ,,борба против великоруског национализма" за њих је била маска за борбу против руског народа, ког су сматрали највећим противником своје идеологије. Док друге нерускер национализме или чак шовинизме нису дирали, него су их чак и подстицали. То су чињенице. Слично је радио и Тито у СФРЈ са српским народом. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Мај 13, 2014 Пријави Подели Написано Мај 13, 2014 Satanizam u najcrnjim oblicima... Sav treperim da cujem objasnjenje veze izmedju obozavanja Satane i homoseksualnosti? :-D пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Мај 13, 2014 Пријави Подели Написано Мај 13, 2014 То су чињенице, сад што се некима те чињенице не свиђају то је друга ствар. Исто је било са Србима у Титиној СФРЈ, где су највеће жртве титокомунистичког система били управо Срби. Ajde?! пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Православни Србин Написано Мај 13, 2014 Пријави Подели Написано Мај 13, 2014 Prijatelju, biti nacionalista (politicki) i biti Rus su dve savrsheno odvojene stvari. Isto kao sto mozes biti srbin a da ne budes nacionalista (politicki) Politicki nacionalizam ne znaci da volis Srbe, Srbiju, Srpsku kulturu, vec da verujes u "nacionalne" drzave. Mislim da ti malo mesas nacionalizam i osecaj pripadnosti (biti rus ili srbin) sa politickom idelogijom nacionalizma. ПС, иначе ја себе не сматрам ,,националистом" (политичким како би ти рекао) већ српским родољубом. То значи да волим српски народ, али не мрзим друге народе, већ уважавам све друге народе и њихове посебности, све док они не нападају мој народ. Па и тада их не мрзим, већ говорим против њих јер они раде против мог народа. Ја не мрзим све Хрвате, рецимо, ја сам само против усташа и оних који подржавају усташку идеологију. Gordana . је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Православни Србин Написано Мај 13, 2014 Пријави Подели Написано Мај 13, 2014 Ajde?! Да... Или ти имаш другачије чињенице? Па ако их имаш изнеси их. Да видимо како су то калмик Лењин и Јеврејин Троцки спроводили ,,великоруски шовинизам". Ваљда тако што су издали Русију, укинули њено име и раскупусали њене територије... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Мај 13, 2014 Пријави Подели Написано Мај 13, 2014 Да... Или ти имаш другачије чињенице? Па ако их имаш изнеси их. Да видимо како су то калмик Лењин и Јеврејин Троцки спроводили ,,великоруски шовинизам". Ваљда тако што су издали Русију, укинули њено име и раскупусали њене територије... Sta su Srbi i Rusi propatili, jevreji, indijanci, kinezi, maje, inke, acteci, kurdi... ne mogu ni da zamisle.... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gordana . Написано Мај 13, 2014 Пријави Подели Написано Мај 13, 2014 Sav treperim da cujem objasnjenje veze izmedju obozavanja Satane i homoseksualnosti? :-D Сатанизам ти је и сваки покушај да се "човечија" воља прогласи за равноправну или битнију од Божије воље. На пример, два мушкарца не могу добити дете као што то могу мушкарац и жена. Дакле, прогласити за равноправно усвајање детета које је опет, морало бити зачето Божијом вољом од оца и мајке, рађањем детета, у истополној заједници је сатанизам и лажно представљање. Не могу бити два оца или две мајке. Дакле то ти је природни поредак ствари, Божија воља. Е сад, ако се ја оперишем, проглашавам за итд, а затим тражим да се та моја фикција третира равноправно као ИСТИНА е, то је видиш сатанизам у пракси. Јер онда ЛАЖ тражи статус ИСТИНЕ, као луцифер статус Бога, ономад, када га је Архангел Михаило у томе спречио. Елем, не морамо се узрујавати око ових појава, оне ем не раде ем изгледају шашаво, али деци брљати мозак је врхунац сатанизма јер ти људи жртвују ментално здравље своје деце. DYNABLASTER, Милан Б, N.Petrovic and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 https://www.facebook.com/SrpskaPravoslavnaCrkvaSvetogSpiridona?ref=hl https://www.facebook.com/pages/MAJ-Atelje/454900264583452?ref=hl Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Православни Србин Написано Мај 13, 2014 Пријави Подели Написано Мај 13, 2014 Sta su Srbi i Rusi propatili, jevreji, indijanci, kinezi, maje, inke, acteci, kurdi... ne mogu ni da zamisle.... Ма овакве коментаре не треба ни да коментаришем. Не, ја нисам тврдио то што си ти написао, ја сам говорио о периоду комунизма у Русији и Србији и истакао чињеницу да су Срби и Руси највише страдали од те идеологије. А нисам спорио страдања других народа, нити сам тврдио да је руско и српско страдање веће од страдања других народа. Уосталом, још ми конкретно ниси одговорио које се то моје тврдње косе са званичном историјом? Gordana . је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Мај 13, 2014 Пријави Подели Написано Мај 13, 2014 Ма овакве коментаре не треба ни да коментаришем. Не, ја нисам тврдио то што си ти написао, ја сам говорио о периоду комунизма у Русији и Србији и истакао чињеницу да су Срби и Руси највише страдали од те идеологије. А нисам спорио страдања других народа, нити сам тврдио да је руско и српско страдање веће од страдања других народа. Уосталом, још ми конкретно ниси одговорио које се то моје тврдње косе са званичном историјом? Odgovorio sam ti. Tvrdnje da u crvenoj armiji jedino rusi nisu cinili zverstva... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука