Драгана. Написано Мај 11, 2014 Пријави Подели Написано Мај 11, 2014 @Милосављевић По теби, шта би он могао да буде, поп или монахиња? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Мај 11, 2014 Пријави Подели Написано Мај 11, 2014 @Милосављевић По теби, шта би он могао да буде, поп или монахиња? Popadija. Лазар Нешић је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Мај 11, 2014 Пријави Подели Написано Мај 11, 2014 Ako ću da biram izmedju bradate žene i Miladina Kovačevića, biram bradu koliko god da sam obrijan... Ja vala Kovacevica ... Manolis је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Мај 11, 2014 Пријави Подели Написано Мај 11, 2014 Ja vala Kovacevica ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Мај 11, 2014 Пријави Подели Написано Мај 11, 2014 @Милосављевић По теби, шта би он могао да буде, поп или монахиња? Ja bi ga za verouciteljicu ... Osecam da bi mu casovi bili poseceni ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Мај 11, 2014 Пријави Подели Написано Мај 11, 2014 Ja vala Kovacevica ... Dobro staro licemerje. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Мај 11, 2014 Пријави Подели Написано Мај 11, 2014 Dobro staro licemerje. A ti bi Koncitu? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Мај 11, 2014 Пријави Подели Написано Мај 11, 2014 Inace Koncitino prezime, Wurst, je ovo: Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Мај 11, 2014 Пријави Подели Написано Мај 11, 2014 Inace Koncitino prezime, Wurst, je ovo: Nesmo znali. Mora da su u Južnom Tirolu skakali od sreće? Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Мај 11, 2014 Пријави Подели Написано Мај 11, 2014 Boročita w.a.mozart, Милан Ракић, Александар Милојков and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Православни Србин Написано Мај 11, 2014 Пријави Подели Написано Мај 11, 2014 Ono sto ocu da ti kazem, konstatno napadas zapad zbog nekih "vrednosti" .. bradata zena na evroviziji nije vrednost zapada, vrednost zapada je u tome da tog bradatog tranvestita niko ne sme da prebije, protera sa posla, ili da mu radi ne znam ni ja sta jer je bradata zena .. E to je brale vrednost zapada. Е па грешиш. Наравно да то јесте, нажалост, западна вредност. Данас запад намеће причу да је то исто нормално, па се у ту сврху уводе ткз. ,,истополни бракови", запад га подстиче у његовом греху, рекламира га и тиме ствара слику да је он ,,нормалан" и да је његово понашање нормално. ЕУ подржава геј-параде, ЕУ подстиче то понашање и намеће се да је то нормално. Сви који се томе супростави добијају етикету ,,клерофашисте", ,,нацисте", итд. Ни ја не сматрам да га треба пребити, али не сматрам ни да га треба подстицати да настави да иде својим погубним путем, нити треба наметати да је његово понашање нормално. А на запду и у ЕУ се управо то ради- потпуно уништавање свих духовних, моралних и традиционалних вредности. Што се мене тиче- том човеку треба помоћи тиме што ће му се указати да је у великој заблуди, да треба да се врати на прави пут, да се покоаје и почне да живи нормалним животом, итд. Иначе, да ли ти знаш какав је став Православне Цркве према оваквим појавама? E sad ja ne znam - sta tebi konkretno kod te vrednosti ne valja? Jel bi ti da mu zabaranis da bude pevach i da pobedi na nekom pevackom takmicenju? Jel bi da mu zabranis da izlazi iz kuce? Jel bi da mu zabranis da radi? Написао сам ти горе моје мишљење по том питању. Човеку треба помоћи, а не подстицати га у његовом греху и наметати да је његово понашање ,,нормално" и да је ту све у реду. Ja razumem da si ti protiv zapada, ali ne razumem konkretno zasto si protiv zapada? Zato sto bradati tranvestit sme da pobedi na takmicenju? A ti mislis da takava osoba ne bi smela da se pojavi na televiziji jer je po tebi nenormalana? bice da ti trebas da preispitas sopstvene vrednosti.... Па управо због тих западних вредности који теже да униште све моралне, духовне и традиционалне вредности. DYNABLASTER and Gordana . је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Мај 11, 2014 Пријави Подели Написано Мај 11, 2014 Kad već postavljamo različite slike na fejsu, nek neko spoji sliku ove bradate pevačice i miladina kovačevića sa bradom i nek napiše ispod, svako ima neku bradu zbog koje se stidi...ili ponosi Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Мај 11, 2014 Пријави Подели Написано Мај 11, 2014 Иначе, да ли ти знаш какав је став Православне Цркве према оваквим појавама? http://www.b92.net/info/vesti/index.php?nav_id=376687&dd=17&mm=08&yyyy=2009 Срђан Шијакињић, Рада., Gordana . and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рада. Написано Мај 11, 2014 Пријави Подели Написано Мај 11, 2014 http://www.b92.net/info/vesti/index.php?nav_id=376687&dd=17&mm=08&yyyy=2009 "mlada starija od mladoženje više od tri godine" Nisam znala da i ovo može biti problem :.mislise. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Мај 11, 2014 Пријави Подели Написано Мај 11, 2014 Е па грешиш. Наравно да то јесте, нажалост, западна вредност. Данас запад намеће причу да је то исто нормално, па се у ту сврху уводе ткз. ,,истополни бракови", запад га подстиче у његовом греху, рекламира га и тиме ствара слику да је он ,,нормалан" и да је његово понашање нормално. ЕУ подржава геј-параде, ЕУ подстиче то понашање и намеће се да је то нормално. Zapad ga podstice u njegovom pravu da sa svojim telom i svojim zivotom radi sta oce. To je dar od Boga, a oni koji bi taj dar da ti ukinu i uzmu preko drzave jesu fasisti i nacisti. Ни ја не сматрам да га треба пребити, али не сматрам ни да га треба подстицати да настави да иде својим погубним путем, нити треба наметати да је његово понашање нормално. А на запду и у ЕУ се управо то ради- потпуно уништавање свих духовних, моралних и традиционалних вредности. Pa dobro, sta treba raditi? Prevaspitati ga u moralno-duhovnim vrednostima? Написао сам ти горе моје мишљење по том питању. Човеку треба помоћи, а не подстицати га у његовом греху и наметати да је његово понашање ,,нормално" и да је ту све у реду. A ja bih tebe da pitam - ko si ti da odredis da li nekom treba pomoc? I kako bi ti to da mu pomognes? Па управо због тих западних вредности који теже да униште све моралне, духовне и традиционалне вредности. Ja iskreno mislim da ti i tebi slichni unistavaju najvecu moralnu i duhovnu vrednost po imenu - sloboda. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука