Jump to content

Победа лошег укуса за лепо на Еуросонгу

Оцени ову тему

Препоручена порука

Btw, mislim da je naslov teme u najmanju ruku nekorektan, šta god neko mislio o Wurstu/ici. Kao i stavljanje slika "bradatih žena" u kontekstu teme, jer su to osobe koje su imale hormonske ili genetičke poremećaje, nisu bile transvestiti i nemaju nikakve veze sa ovim likom i celom temom.

Moram se složiti, čak i ako je Evrovizija u pitanju, koja je je uvek bila sprdnja... 

A takođe i ne mislim da su ljudi sa poremećajima polnog identiteta nakaze. Niko nije tražio da se rodi tako. 

Mislim da je Končita Vurst marketinški potez... 

"We are such stuff
As dreams are made on; and our little life
Is rounded with a sleep."

Подели на овим сајтовима

• Одговори 525
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Ova Evrovizija il Eurosong,kako god...je ringispil srama,beskurpuloznosti,devijantnih licnosti skup...slicno "ovoj"il"ovom",imase i Makedonci,bese cula sam neki" Boki 13",koji je tumarao po nasim tv ekranima,pa valjda nestade,Bogu hvala molimoli

Slava Gospodu .

Подели на овим сајтовима

Sopstvene, normalno. 

Evrovizija je oduvek bila LGBT događaj...

Па не знам баш, мислим да ово Т још није ни у Европи постало довољно прихватљиво па можда мало ово може да помогне. Чак су се и Аустријанци бунили што их ово представља.

Подели на овим сајтовима

Па не знам баш, мислим да ово Т још није ни у Европи постало довољно прихватљиво па можда мало ово може да помогне. Чак су се и Аустријанци бунили што их ово предтавља.

He, sad sam se setila nadrealnog iskustva jedne  koleginice koja je radila na nekom projektu promovisanja korišćenja zaštite i redovnog testiranja seksualnih radnica (da, to je politički korektan izraz :D ), pa je vodila u pozorište grupu seksualnih radnica-transvestita, romskog porekla :D 

Mada, većina njih rade kao transvestiti zato što im se više isplati... 

"We are such stuff
As dreams are made on; and our little life
Is rounded with a sleep."

Подели на овим сајтовима

Pomolimo se za ovu ličnost (ne nakazu) da nadje način da se autentično, umetnički izrazi  a još više se pomolimo za pravoslavce koji su, kao i uvek, brzi da reaguju i druge izmere sobom a ne Hristom. Ovamo svi padamo u trans kad slušamo ono Gospod govori čoveku i slične audio i video zapise a ovde... e pa gospodo draga, to što Gospod govori čoveku odnosi se i na ovu -nakazu- verovali ili ne molimoli

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...