Баба Написано Мај 10, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Мај 10, 2014 CFO Juan. Може и нешто верски домаће типа: таланат, амин, севап, блажена... Па онда кад накупиш рецимо 1000 виртуелних новчића кажеш "алај сам блажен мајко мила..." Mилена КШ and Juanito је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Мај 10, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Мај 10, 2014 A шта ако неко нема новца да уплати? Одради послове на форуму који су постављени и заради тај новац. Или рецимо узме од форумске банке позајмицу, без камате и провизије. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана. Написано Мај 10, 2014 Пријави Подели Написано Мај 10, 2014 Nema uopste ili nema trenutno? Уопште. Колико би се уплаћивало? Мада, ја лично, нисам за то, то је некако безвезе :/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Мај 10, 2014 Пријави Подели Написано Мај 10, 2014 A шта ако неко нема новца да уплати? Онда формира синдикат и окупи људе на протест на теми ”Питајте администрацију” да захтевају форумски посао (саветник модератора или тако нешто). Одбијају да оду док Жељко не потпише да ће испунити сваки захтев, између осталог да сваки члан синдиката има право на сто ЖРУ коина месечно из форумске касе. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Мај 10, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Мај 10, 2014 Онда формира синдикат и окупи људе на протест на теми ”Питајте администрацију” да захтевају форумски посао (саветник модератора или тако нешто). Одбијају да оду док Жељко не потпише да ће испунити сваки захтев, између осталог да сваки члан синдиката има право на сто ЖРУ коина месечно из форумске касе. И тако настаје инфлација... Банка да паре које реално нема, после мора да тражи покриће у пословима који још нису реализовани а послодавац заузврат тражи јефтинију радну снагу итд... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Мај 10, 2014 Пријави Подели Написано Мај 10, 2014 Уопште. Колико би се уплаћивало? Мада, ја лично, нисам за то, то је некако безвезе :/ Onda uplati onaj ko mu placa internet i sve sto ide uz to. Za tarife cemo se dogovoriti ako se dogovorimo uopste jesmo li za ili ne. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Мај 10, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Мај 10, 2014 ako se dogovorimo uopste jesmo li za ili ne Па... очекујем ја да се ово одмах искомпликује на почетку. И то је добро. Јер боље да се компликује на почетку него на крају пред реализацију. Но пошто имам јаку вољу и велику одлучност и видим корисност свега овога за све овде а пре свега јасну визију тешко ћу одустати од ове идеје. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Мај 10, 2014 Пријави Подели Написано Мај 10, 2014 Zamislio sam prvo da počnemo, po starom oprobanom srpskom sistemu. Да почнемо као помоћ једни другима а затим кад се то мало разради да убацимо комбиновану варијанту. Виртуелни новчићи би се дакле могли зарадити на два начина уплатом реалних новчића за виртуелне и/или одрађивањем неког посла на форуму који би био плаћен виртуелним новчићима. Za pocetka bi se onda prva runda dodela tih virtuelnih novica mogla vezati za uplate za hosting. Koliko se secam to za nase serverske resurse uopste nije mala stvar a taman da vidimo da li bi i kako to islo. Баба је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Мај 10, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Мај 10, 2014 Za pocetka bi se onda prva runda dodela tih virtuelnih novica mogla vezati za uplate za hosting. Koliko se secam to za nase serverske resurse uopste nije mala stvar a taman da vidimo da li bi i kako to islo. :good2: Управо сам то и мислио. Aquilius Cratus је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Мај 29, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Мај 29, 2014 И докле смо дотерали с овом причом? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Мај 29, 2014 Пријави Подели Написано Мај 29, 2014 Doterali smo dotle da ti zelis da budes cipovan? Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Мај 29, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Мај 29, 2014 Doterali smo dotle da ti zelis da budes cipovan? Опет ради вино јел? Него немаш појма како имам добру сланнцу , ал немам киселога купуса. Ако би могао да ми пошаљеш пост експресом једно три главице, значило би ми. Mилена КШ and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Мај 29, 2014 Пријави Подели Написано Мај 29, 2014 Opet si najmudriji jel? Pa jeste, oce to tako nekad, samo treba paziti da ne predje u naviku... Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука