Баба Написано Мај 10, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Мај 10, 2014 Ja sam za. Htedoh predloziti jos pre par meseci ali nisam hteo da pokrecem milijarditu temu o inflaciji, libertarijanizmu milosavljevic vs baron etc. Ма добро нећемо имати инфлацију, шта ће нам... Aquilius Cratus је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Мај 10, 2014 Пријави Подели Написано Мај 10, 2014 А шта ћемо за порез, а господо? Знате ли ви колико бисте оштетили државу када бисте ове планове спровели у дело? Баба је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Мај 10, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Мај 10, 2014 А шта ћемо за порез, а господо? Знате ли ви колико бисте оштетили државу када бисте ове планове спровели у дело? Па чекам ја да се јави неки контраш ал никако да се јави ево сад до тебе. Коју бре државу? Мислиш ону где нам је хостинг, или ? Има још оваквих сајтова, већ сам ја то све проверио и нормално функционишу. ИгорМ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Мај 10, 2014 Пријави Подели Написано Мај 10, 2014 Mislim na državu srpskog naroda i svih gradjana koji u njoj žive, zasnovanu na vladavini prava i socijalnoj pravdi, načelima gradjanske demokratije, ljudskim i manjinskim pravima i slobodama i pripadnosti evropskim principima i vrednostima. Ne možeš ti da radiš pos'o i razmenjuješ dobra i usluge, a da država to ne zna i ne uzme svoj deo. Aquilius Cratus је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Мај 10, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Мај 10, 2014 Mislim na državu srpskog naroda i svih gradjana koji u njoj žive, zasnovanu na vladavini prava i socijalnoj pravdi, načelima gradjanske demokratije, ljudskim i manjinskim pravima i slobodama i pripadnosti evropskim principima i vrednostima. Ne možeš ti da radiš pos'o i razmenjuješ dobra i usluge, a da država to ne zna i ne uzme svoj deo. О.к. нек се онда и Вучић укључи на форум и накупи лајкове и добиће свој део. ИгорМ, Ђуро Станивук and Juanito је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Мај 10, 2014 Пријави Подели Написано Мај 10, 2014 Знао сам од почетка да си ти скривени либертаријанац, само сам 'тео да проверим. Иначе, слажем се са свим реченим и предложеним. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Мај 10, 2014 Пријави Подели Написано Мај 10, 2014 Generalno bi moglo na dva nacina. Jedan da se otvori ZRU racun u nekoj banci, to sam predlagao o.Ivanu pa nije hteo, gde bi se uplaciva kolektivni fond pa bi potrazivanja mogao da ocekuje sam onaj ko je uplatio a potrazivanje iznad iznosa x ko je doprineo u iznosu y etc. Drugi nacin je da se ukljucimo u neki od tih bas istinskih virutelnih sistema kao sto je bitcoin. Kako si ti, Zeljko, pre svega zamislio. Vise kao pomoc jedan drugom ili kao poslovanje ili kombinacija pa sta kome treba? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Мај 10, 2014 Пријави Подели Написано Мај 10, 2014 CEO Zeljko Injac. Aquilius Cratus је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Мај 10, 2014 Пријави Подели Написано Мај 10, 2014 A valuta? Jel idemo na bitcoin ili na kuvajtski dinar? Било би добро да тај виртуелни новац буду срца. Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Мај 10, 2014 Пријави Подели Написано Мај 10, 2014 CEO Zeljko Injac. CFO Juan. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана. Написано Мај 10, 2014 Пријави Подели Написано Мај 10, 2014 Generalno bi moglo na dva nacina. Jedan da se otvori ZRU racun u nekoj banci, to sam predlagao o.Ivanu pa nije hteo, gde bi se uplaciva kolektivni fond pa bi potrazivanja mogao da ocekuje sam onaj ko je uplatio a potrazivanje iznad iznosa x ko je doprineo u iznosu y etc. Drugi nacin je da se ukljucimo u neki od tih bas istinskih virutelnih sistema kao sto je bitcoin. Kako si ti, Zeljko, pre svega zamislio. Vise kao pomoc jedan drugom ili kao poslovanje ili kombinacija pa sta kome treba? A шта ако неко нема новца да уплати? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Мај 10, 2014 Пријави Подели Написано Мај 10, 2014 CFO Juan. Angel Investor Grizzly Adams. Aquilius Cratus је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Мај 10, 2014 Пријави Подели Написано Мај 10, 2014 A шта ако неко нема новца да уплати? Ма наћи ће се увеки волонтер Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Мај 10, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Мај 10, 2014 Kako si ti, Zeljko, pre svega zamislio. Vise kao pomoc jedan drugom ili kao poslovanje ili kombinacija pa sta kome treba? Zamislio sam prvo da počnemo, po starom oprobanom srpskom sistemu. Да почнемо као помоћ једни другима а затим кад се то мало разради да убацимо комбиновану варијанту. Виртуелни новчићи би се дакле могли зарадити на два начина уплатом реалних новчића за виртуелне и/или одрађивањем неког посла на форуму који би био плаћен виртуелним новчићима. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Мај 10, 2014 Пријави Подели Написано Мај 10, 2014 A шта ако неко нема новца да уплати? Nema uopste ili nema trenutno? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука