Баба Написано Мај 10, 2014 Пријави Подели Написано Мај 10, 2014 Немамо чинове за амине. Мада за њих ја бих делио виртуелни новац. Било би веома корисно за форум а и за чланове форума. Значи уместо да молиш некога нешто да ти помогне ти просто задаш тему на форуму и по одрађеном послу исплатиш виртуелни новац. Значи ко се потруди може да заради доста новчића. Ко има доста новчића неће ризиковати да га банују. Коме требају новчићи одрадиће неки посао на нету ( Типа лајковање неке странице, или писање коментара на исту, или шеровање неког текста итд ), или треба некоме превод неког краћег текста постави тему ко одради овај му пребаци новчиће. Такође овај бизмис ће привући и нове форумаше, па већ кад смо религиозни да будемо и прави Јевреји јелте. Све у свему време је да еволуирамо са пећинског нивоа робне размене на робно-новчану (П.С. емпатија је ионако само фраза). Trifke, drvce and Juanito је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Мај 10, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Мај 10, 2014 Шта мислите? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Мај 10, 2014 Пријави Подели Написано Мај 10, 2014 Шта мислите? Slazem se. Баба је реаговао/ла на ово 1 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Мај 10, 2014 Гости Пријави Подели Написано Мај 10, 2014 Mozes li jos malo ovo da pojasnis? Zvuci i kao veoma interesantna ideja. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Мај 10, 2014 Пријави Подели Написано Мај 10, 2014 A valuta? Jel idemo na bitcoin ili na kuvajtski dinar? Aquilius Cratus је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Мај 10, 2014 Пријави Подели Написано Мај 10, 2014 Mozes li jos malo ovo da pojasnis? Zvuci i kao veoma interesantna ideja. Interesantno, al je Dijablo Trojka tu fejlovo. Aquilius Cratus је реаговао/ла на ово 1 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Мај 10, 2014 Пријави Подели Написано Мај 10, 2014 Ja sam za. Htedoh predloziti jos pre par meseci ali nisam hteo da pokrecem milijarditu temu o inflaciji, libertarijanizmu milosavljevic vs baron etc. Manolis, ИгорМ and Баба је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Мај 10, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Мај 10, 2014 Па размишљам о некој корисности оволиког форума. Рецимо доста нас овде има неке своје фб странице или ради неки други посао на нету. С друге стране овде имамо једну огромну виртуелну заједницу која је практично неупотребљива. Више пута сам појединце молио за помоћ и многи су се одазвали али у складу са својим временом, обавезама и друго, међутим неки и нису. Исто тако су и мене неки замољавали нешто сам одрадио нешто нисам. Да ми је било плаћено одрадио бих све. Када бих некако могао да им узвратим било би лакше и њима и мени. Такође корисност форума би била већа. И интеракција. Све је то супер причање и дружење али тек кад људи почну заједно нешто да раде тек тада се зближе. Дакле то је услуга за услугу да нико ником не остане дужан. Друго форум који је ионако доста велик постао би још занимљивији. Наравно да се многи не би укључили у ову бизнис варијанту али човек реално никад не зна кад му може затребати нека помоћ на нету. На крају ако не желе да учествују увек могу да поклоне свој новац некоме са форума. Juanito, Саша од Москве, Aquilius Cratus and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Мај 10, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Мај 10, 2014 Ja cu da stavljam svoje soft selfije u muska lepota i ima brdo para da zaradim, a onda cu od te prostitucije, da tako kazem, da kupim adminski cin i da udjem u skupstinu kao Cicolina svojevremeno. Ти би одмах и преко реда у илуминате, па нисам баш то тако замислио... Aquilius Cratus and drvce је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Мај 10, 2014 Пријави Подели Написано Мај 10, 2014 ...и да се смањи број незапослених на овом дуњалуку... Баба је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Мај 10, 2014 Пријави Подели Написано Мај 10, 2014 С друге стране овде имамо једну огромну виртуелну заједницу која је практично неупотребљива. Све је то супер причање и дружење али тек кад људи почну заједно нешто да раде тек тада се зближе. Ti sad govoris o privatnoj vojsci, poznato je da se najjace veze stvaraju u po zivot opasnim situacijama. Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана. Написано Мај 10, 2014 Пријави Подели Написано Мај 10, 2014 Па размишљам о некој корисности оволиког форума. Рецимо доста нас овде има неке своје фб странице или ради неки други посао на нету. С друге стране овде имамо једну огромну виртуелну заједницу која је практично неупотребљива. Више пута сам појединце молио за помоћ и многи су се одазвали али у складу са својим временом, обавезама и друго, међутим неки и нису. Исто тако су и мене неки замољавали нешто сам одрадио нешто нисам. Да ми је било плаћено одрадио бих све. Када би некако могао да им узвратим било би лакше и њима и мени. Такође корисност форума би била већа. И интеракција. Све је то супер причање и дружење али тек кад људи почну заједно нешто да раде тек тада се зближе. Дакле то је услуга за услугу да нико ником не остане дужан. Друго форум који је ионако доста велик постао би још занимљивији. Наравно да се многи не би укључили у ову бизнис варијанту али човек реално никад не зна кад му може затребати нека помоћ на нету. На крају ако не желе да учествују увек могу да поклоне свој новац некоме са форума. Ево ја могу да вас предложим људима из Црве у Берну. Баба је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Мај 10, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Мај 10, 2014 Ti sad govoris o privatnoj vojsci, poznato je da se najjace veze stvaraju u po zivot opasnim situacijama. Не скрећи са теме иначе ништа од обећаног друштва... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Мај 10, 2014 Пријави Подели Написано Мај 10, 2014 Не скрећи са теме иначе ништа од обећаног друштва... Ali, dobri moj gospodaru, samo sam hteo da predlozim... Ђуро Станивук, RYLAH and Баба је реаговао/ла на ово 3 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Мај 10, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Мај 10, 2014 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука