drvce Написано Мај 9, 2014 Пријави Подели Написано Мај 9, 2014 Koliko ima cinova koji idu uz amine i na kojem broju amina se oni dobijaju? Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Мај 9, 2014 Пријави Подели Написано Мај 9, 2014 Po odnosu mojih postova i amina treba da ide "spamer" Пг, Драгана Милошевић, Рада. and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Мај 9, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Мај 9, 2014 To je drugo, mene zanima ono napreduje, nas favorit, zru heroj... sta sve ima od toga i kad to stize? Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана. Написано Мај 9, 2014 Пријави Подели Написано Мај 9, 2014 Po odnosu mojih postova i amina treba da ide "spamer" Ja сам онда ултрамегагига спамер Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Мај 9, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Мај 9, 2014 Ja сам онда ултрамегагига спамер Nije, ti si trolololo, dobar ti odnos postova-lajkmina. Млађони је реаговао/ла на ово 1 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана. Написано Мај 9, 2014 Пријави Подели Написано Мај 9, 2014 Nije, ti si trolololo, dobar ti odnos postova-lajkmina. Не'ш бит' админ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Мај 9, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Мај 9, 2014 Не'ш бит' админ Admini su marionete, nemoj da si naivna! Плутон је реаговао/ла на ово 1 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Мај 9, 2014 Пријави Подели Написано Мај 9, 2014 Ja сам онда ултрамегагига спамер Tesko imas oko 250 poruka 250 amina ja imam 5 000 amina 15 000 poruka oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Мај 10, 2014 Пријави Подели Написано Мај 10, 2014 To je drugo, mene zanima ono napreduje, nas favorit, zru heroj... sta sve ima od toga i kad to stize? Valjda je više od 3000 'žru heroj', a više od 5000 'žru ne može bez njega'...a za ove ostale ne znam tačno kako ide. drvce and Пг је реаговао/ла на ово 2 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Мај 10, 2014 Пријави Подели Написано Мај 10, 2014 Kad bi mi neko htio otkupiti moje LIKES ili AMINE po kursu 1 evro za 1 ovaj forumski like ja ih ne bih prodao, evra potrošiš a amine imaš i za vječnost. Svima hvala koji ste mi dali LIKE: I ja volim vas! 5 minuta kasnije... Zvrn, zvrn, zvrn ... (zvoni telefon) Ja: Ma ozbiljno, vi biste mi dali 10 evra za svaki taj like, ček, pričekajte malo, ostanite na vezi, ovo je broj mog evro konta ... (10x 2587 čini 25870, no vidíš, kakav poklad su ti forumski likes). Likes (2587) drvce, Ђуро Станивук, Пг and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пг Написано Мај 10, 2014 Пријави Подели Написано Мај 10, 2014 <p>Kad bi mi neko htio otkupiti moje LIKES ili AMINE po kursu 1 evro za 1 ovaj forumski likeja ih ne bih prodao, evra potrošiš a amine imaš i za vječnost. Svima hvala koji ste mi dali LIKE:I ja volim vas! :)5 minuta kasnije... Zvrn, zvrn, zvrn ... (zvoni telefon)Ja: Ma ozbiljno, vi biste mi dali 10 evra za svaki taj like, ček,pričekajte malo, ostanite na vezi, ovo je broj mog evro konta ...(10x 2587 čini 25870, no vidíš, kakav poklad su ti forumski likes). Likes (2587) Ако можемо да се договоримо око неког процента за те амине, ја ћу да ти лупам на свакој поруци по један.Него, ја се ближим 666-ом, па бих молио, тамо кад се баш примакнем(на 665), да ми неко двоје истовремено лупе по амин макар им се нимало не свидјела порука. Враћам са каматом! Још ме занима сјећате ли се свог првог добијеног амина, како сте преживјели 666-ти и какав је осјећај бити 'жру не може без њега' и 'жру херој'? @Милосављевић Лако ми је за тебе, ти си се примакао остварењу снова. Још неких 100 амина и то је то. Sanja Т., YOKA, Милан Ракић and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Нек нам Бог да среће да се врате дани, славни дани наше прошлости... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Мај 10, 2014 Пријави Подели Написано Мај 10, 2014 По мени амини су јако корисна ствар јер видиш колико други цене оно што ти радиш . Ја би волео да форумаши могу и негативно да оцене пост јер мислим да на такав начин би се смањио број постова где се пише све и свашта , а поготово где се људи свађају међусобно и вређају. Crnokosa, Пг, Manolis and 9 осталих је реаговао/ла на ово 12 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Мај 10, 2014 Пријави Подели Написано Мај 10, 2014 Слажем се, али то за сад ће стајати овако... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crnokosa Написано Мај 10, 2014 Пријави Подели Написано Мај 10, 2014 Него, ја се ближим 666-ом, па бих молио, тамо кад се баш примакнем(на 665), да ми неко двоје истовремено лупе по амин макар им се нимало не свидјела порука. Враћам са каматом!Koliko dajes i kolika je kamata? Hocu li moci da sagradim kucu?Kako bi se zvao taj ne svidja mi se amin? Пг је реаговао/ла на ово 1 Филип, мамин зврк, рођен је 18.04.2013. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Мај 10, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Мај 10, 2014 Spameri, pitanje je tehnicko, usredsredite se na prvi post i naslov teme i obuzdajte svoje divergentne & kreativne porive! Срђан Шијакињић and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука