Милан Ракић Написано Мај 8, 2014 Пријави Подели Написано Мај 8, 2014 Сутра, 9. маја 2014. године у 10 сати по локалном времену, на Црвеном Тргу у Москви, одржаће се Парада победе у част 69-те годишњице победе над фашизмом! У Москви је све спремно за сутрашњу свечаност. Припреме које су почеле још током новембра месеца прошле, 2013. године су, јучерашњом другом генералном пробом приведене крају. Корисници кабловске телевизије ће имати прилику да Параду посматрају у изравном преносу преко сателитског канала "Раша тудеј", док ће сви заинтересовани у Србији, свечаност из Москве бити у прилици да испрате преко канала "Прва ТВ" у директном преносу од 7.55 до 9 сати. Стручни консултант у студију "Прве ТВ" ће бити мој добри класић и школски друг, мајор авијације-пилот, Драган Мрдак, којег је ваздухопловна јавност ове земље, већ имала прилику да упозна током његовог коментарисања аеромитинга "Батајница 2012" у поводу обележавања 100 година српског војног ваздухопловства. Дакле, Прва ТВ, петак 9. мај у 07.55 сати! Manolis, verum est in beer and Богдан_ је реаговао/ла на ово 3 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Мај 8, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Мај 8, 2014 https://www.youtube.com/watch?v=HjsDsoTjCbk verum est in beer је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Мај 9, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Мај 9, 2014 Браво Томо... Шта кажеш за мог класића, а твог земљака са Звездаре!? `ел био добар? verum est in beer and Богдан_ је реаговао/ла на ово 2 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ленка* Написано Мај 9, 2014 Пријави Подели Написано Мај 9, 2014 Ја сам одушевљена Јутрос слушам Горицу и Драгана на радију како коментаришу параду. Кажу: "Види га овај како се укипио, вози се а нигде се не држи!" Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Мај 9, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Мај 9, 2014 Ја сам одушевљена Јутрос слушам Горицу и Драгана на радију како коментаришу параду. Кажу: "Види га овај како се укипио, вози се а нигде се не држи!" ... Али има он рукохват спрам мењача, као и ногоступе у које "угура" своја стопала... Ако мислиш на министра будисту Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ленка* Написано Мај 9, 2014 Пријави Подели Написано Мај 9, 2014 ... Али има он рукохват спрам мењача, као и ногоступе у које "угура" своја стопала... Ако мислиш на министра будисту Oни су мислили на овог првог, креће од 15:37 А и предпоставила сам да има нека фора. Јесу то Руси, ал` нису свемогући Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Мај 9, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Мај 9, 2014 Oни су мислили на овог првог, креће од 15:37 А и предпоставила сам да има нека фора. Јесу то Руси, ал` нису свемогући Па на њега сам и ја мислио Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ленка* Написано Мај 9, 2014 Пријави Подели Написано Мај 9, 2014 Па на њега сам и ја мислио A зашто је "министар будиста"? Не лазуме Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Мај 9, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Мај 9, 2014 A зашто је "министар будиста"? Не лазуме Па зато што је спрам свог вероисповедања то! Будиста. Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ленка* Написано Мај 9, 2014 Пријави Подели Написано Мај 9, 2014 Ааааа... Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Мај 9, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Мај 9, 2014 Мсм, лично немам проблем са тиме, али не знам за ове русофиле, где се у њиховој констелацији и схватању света налази најпознатији од свих Туванаца, генерал армије Сергеј Шојгу... Мсм, оне форе, Русија, православље, ово, оно, а милистор воени будиста... Како се то толмачи... Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Мај 10, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Мај 10, 2014 Захваљујући Олегу Черникову из акро-групе "Стрижи", ево мало сличица ВВС ешелона, додуше са увежбавања пред Параду... Богдан_ је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Мај 10, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Мај 10, 2014 Олег Черников, Стрижи Богдан_ је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Мај 10, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Мај 10, 2014 Олег Черников, Стрижи Богдан_ је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука