Crnokosa Написано Мај 18, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Мај 18, 2014 A u mojoj okolini je sve vise ovakvih primera, nazalost. I ja gledam kao dar, prvo sto mi je bilo receno da cu ko zna kad ostati trudna zbog kilaze tada ali zeznuli se, hvala Bogu. Uverila sam se u to da za sve postoji razlog. Dance, uvek imas nas. Ljubimo tebe i Dunju Ficko i ja. Данче* је реаговао/ла на ово 1 Филип, мамин зврк, рођен је 18.04.2013. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Мај 18, 2014 Пријави Подели Написано Мај 18, 2014 A u mojoj okolini je sve vise ovakvih primera, nazalost. I ja gledam kao dar, prvo sto mi je bilo receno da cu ko zna kad ostati trudna zbog kilaze tada ali zeznuli se, hvala Bogu. Uverila sam se u to da za sve postoji razlog. Dance, uvek imas nas. Ljubimo tebe i Dunju Ficko i ja. Драго ми је што си ту и сад имам неописиву жељу да загрлим тебе и малог фрајерчића, пресладак је. Љубимо и ми вас пуноооо .. Crnokosa је реаговао/ла на ово 1 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crnokosa Написано Мај 18, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Мај 18, 2014 Jooooooj radost!!!! Ulepsala si mi dan :0442_feel: Данче* је реаговао/ла на ово 1 Филип, мамин зврк, рођен је 18.04.2013. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vecana Написано Мај 18, 2014 Пријави Подели Написано Мај 18, 2014 @Crnka, @Dance E sad ste mi obe ulepsale dan! I bas volim sto se sretosmo na ovom forumu. Mozda nekada bude prilike i za druzenje uzivo! Данче* and Crnokosa је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Мај 18, 2014 Пријави Подели Написано Мај 18, 2014 @Crnka, @Dance E sad ste mi obe ulepsale dan! I bas volim sto se sretosmo na ovom forumu. Mozda nekada bude prilike i za druzenje uzivo! Дај Боже, волела би,што да не ако се будемо организовале ништа није тешко само труд и добра воља а све остало биће како ми будемо расположене.. :0442_feel: Улепшали сте и мени дан Vecana and Crnokosa је реаговао/ла на ово 2 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crnokosa Написано Мај 19, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Мај 19, 2014 Mozda uskoro dodjem za Bg na kontrolu, a vidim da ste obe u Bg-u, pa javnucu se ako budete u mogucnosti. Lavice moje http://www.mdjunction.com/components/com_joomlaboard/uploaded/images/Group_Hug_si3431f.jpg Данче* је реаговао/ла на ово 1 Филип, мамин зврк, рођен је 18.04.2013. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Мај 19, 2014 Пријави Подели Написано Мај 19, 2014 Mozda uskoro dodjem za Bg na kontrolu, a vidim da ste obe u Bg-u, pa javnucu se ako budete u mogucnosti. Lavice moje http://www.mdjunction.com/components/com_joomlaboard/uploaded/images/Group_Hug_si3431f.jpg Е договорено! :oleeeee: Vecana and Crnokosa је реаговао/ла на ово 2 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vecana Написано Мај 19, 2014 Пријави Подели Написано Мај 19, 2014 I sa moje strane! Volela bih da se sretnemo kad bude prilike! Ah... danas mi je tako lep dan. Upravo sam dosla iz Centra za soc rad, izvojevala veliku pobedu za svoje dete pa mi je ogroman teret pao sa ramena. Dragi nas Gospod me je cuo i uslisio molitvu, nadam se da ce od sada stvari ici nabolje. Данче*, -Владимир-, arizan and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Мај 19, 2014 Пријави Подели Написано Мај 19, 2014 I sa moje strane! Volela bih da se sretnemo kad bude prilike! Ah... danas mi je tako lep dan. Upravo sam dosla iz Centra za soc rad, izvojevala veliku pobedu za svoje dete pa mi je ogroman teret pao sa ramena. Dragi nas Gospod me je cuo i uslisio molitvu, nadam se da ce od sada stvari ici nabolje. :0442_feel: Vecana and Crnokosa је реаговао/ла на ово 2 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crnokosa Написано Мај 19, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Мај 19, 2014 Разумем те у потпуности,живимо у средини где нас самохране маме третирају другачије и углавно сваљују на нас кривицу зашто нисмо остали у браку.Ја имам јако лоше искуство чак у једној причи ми је речено:"па што не трпиш,ко ти је крив" али људи нису свесни и не знају дубину свега тога нико се није развео зато што му је било многооо лепо..Али како Бог допусти брак,тако допусти и развод зато и у Цркви постоји друго венчање..Немој да то гледаш као казну већ само схвати да све што нам се дешава,дешава се да је на нашу корист. Само нека смо ми здраве и живе јер уз здраве и психичко,емотивно способне маме биће и деци добро. Ne interesuje ljude nista drugo sem da prepricavaju bzvze. Mene nerviraju ljudi kad me sazaljivo gledaju i kao ma bice bolje. Kako ne razumeju da je meni ovako bolje. Naravno, volela bih normalnog coveka uz sebe i dete, ali ne da mi bude teret nego da bude uz nas. Данче*, -Владимир-, Grizzly Adams and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Филип, мамин зврк, рођен је 18.04.2013. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Мај 19, 2014 Пријави Подели Написано Мај 19, 2014 Ne interesuje ljude nista drugo sem da prepricavaju bzvze. Mene nerviraju ljudi kad me sazaljivo gledaju i kao ma bice bolje. Kako ne razumeju da je meni ovako bolje. Naravno, volela bih normalnog coveka uz sebe i dete, ali ne da mi bude teret nego da bude uz nas. Нажалост многи нису способни за брак,јер брак је жртва,давати себе из љубави а не тражити ништа заузврат. Многи мисле да је "љубав-брак" страст,али брзо се поврате у реалност и схвате да је јако озбиљно бити у правој брачној заједници и захтева доста трпљења,и прихватања оно што си изабрао,не покушавати мењати ништа само волети тако како јесте..Тако да живимо у времену где неће нико за никога да се жртвује,сви би нешто на готово и нешто лаганица да им буде у животу...Ја верујм да љубав чини чуда,тако да верујем у љубав! arizan, Grizzly Adams, Lidija Lukic and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crnokosa Написано Јун 5, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јун 5, 2014 Gde su moje lepe damice? Decica sta rade? Ljubim vas sve redom... Данче* је реаговао/ла на ово 1 Филип, мамин зврк, рођен је 18.04.2013. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Јун 5, 2014 Пријави Подели Написано Јун 5, 2014 Gde su moje lepe damice? Decica sta rade? Ljubim vas sve redom... Tu smo Bogu hvala,Dunja mi je bolesna imala je temperaturu visoku,upalu grla pa smo kuci ne idemo u skolici i cuvamo se,lecimo,mazimo,svadjamo itd svaki dan... Kako ste Maja vas dvoje,sta ima novo kod vas? Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crnokosa Написано Јун 5, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јун 5, 2014 Jao lutka mala ljubim je puno, brzo da nam ozdravi... I kod nas je tako svaki dan, lose vreme ali nadamo se boljem... pa bar malo da izadjemo iz stana. Nema nista posebno, druzimo se i tako... Филип, мамин зврк, рођен је 18.04.2013. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Јун 5, 2014 Пријави Подели Написано Јун 5, 2014 Hvala i mi vas ljubimo puno.. Evo i mi po ceo dan u stanu poludecemo obe,ali od danas toplije vreme a mi bi mogli tek od sutra malo u setnji.. Crnokosa је реаговао/ла на ово 1 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука