Жедни Написано Мај 15, 2014 Пријави Подели Написано Мај 15, 2014 Омиљени лик из историје Срба? Kolega2357 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kolega2357 Написано Мај 15, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Мај 15, 2014 Најомиљенија особа на форуму и најнеомиљенија. Разлози Sve zavisi kako ko piše. Омиљени лик из историје Срба? Karađorđe mi je omiljeni lik je jer stalno idem u park koji nosi njegovo ime. Жедни је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Жедни Написано Мај 15, 2014 Пријави Подели Написано Мај 15, 2014 Омиљена земља а да није Србија . Где би волео да се преселиш? Kolega2357 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kolega2357 Написано Мај 15, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Мај 15, 2014 Омиљена земља а да није Србија . Где би волео да се преселиш? Dobro pitanje voleo bih da zivim u Australiji jer mi nekako vise odgovaraju godisnja doba na juznoj zemljinoj polulopti. Жедни је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kolega2357 Написано Мај 15, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Мај 15, 2014 @, Zasto na svom profilu ne navedes koje si godiste? Na internetu ima svega i svačeg mene svako može pitati preko poruke i ako znam da administratori mogu čitati privatne poruke zbog platforme Invision Power Borad. Drugo nisam navikao da objavljujem svoj datum rođenja zbog toga što neko može napraviti dupli pa da ne ispadne da sam to ja. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Чунга Лунга Написано Мај 15, 2014 Пријави Подели Написано Мај 15, 2014 @, Zasto na svom profilu ne navedes koje si godiste? Na internetu ima svega i svačeg mene svako može pitati preko poruke i ako znam da administratori mogu čitati privatne poruke zbog platforme Invision Power Borad. Drugo nisam navikao da objavljujem svoj datum rođenja zbog toga što neko može napraviti dupli pa da ne ispadne da sam to ja. U redu. Ovo je odgovor na pitanje, a ne onaj proizvoljan odgovor koji si nepitan dao. Evo ti sada jos jedno pitanje, kad vec ima jos mesta na papiru: Koliko li si zahvalan svom ocu i zbog cega? Kolega2357 је реаговао/ла на ово 1 Солидарност ће спасити свет. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kolega2357 Написано Мај 15, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Мај 15, 2014 U redu. Ovo je odgovor na pitanje, a ne onaj proizvoljan odgovor koji si nepitan dao. Evo ti sada jos jedno pitanje, kad vec ima jos mesta na papiru: Koliko li si zahvalan svom ocu i zbog cega? Pa po mnogo cemu. Mnogo sam naucio od njega sto se tice racunara jos pre 7 godina od kada sam aktivno poceo da se bavim. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Мај 16, 2014 Пријави Подели Написано Мај 16, 2014 Meni je udobno na stolici svakako, imam direktorsku stolicu kada sedim za računarom. Na koji zakon tačno misliš? Molim te pređi na ti jer tako mi je lakše razgovarati. Biće mi zadovoljstvo,mladi gospodine. Saslušavanje može da predje na ti. Biću jasna. Moje prethodno pitanje je bilo nejasno,ne bi li odgovorili šta želite,ali pošto niste iskoristili tu mogućnost,dajem vam još jednu šansu. Šta je to što stalno grešite,a ne možete da ispravite? Svi imamo bar jednu osobinu koju je teško korigovati,uz Božju pomoć je sve moguće,ali recite nam neko svoje iskustvo koje je povezano sa tom problematikom.Imate li takvih iskustava ? Da li se borite da promenite sebe i koliko to može da bude teško ponekad ? P.s. Izvintie,ponovo Vam persiram,ja ponekad ne umem drugačije da se izražavam,to mi je prešlo u naviku. Potrudiću da to promenim,ako Vam je tako draže,Kolega 2357. Kolega2357 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kolega2357 Написано Мај 16, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Мај 16, 2014 Biće mi zadovoljstvo,mladi gospodine. Saslušavanje može da predje na ti. Biću jasna. Moje prethodno pitanje je bilo nejasno,ne bi li odgovorili šta želite,ali pošto niste iskoristili tu mogućnost,dajem vam još jednu šansu. Šta je to što stalno grešite,a ne možete da ispravite? Svi imamo bar jednu osobinu koju je teško korigovati,uz Božju pomoć je sve moguće,ali recite nam neko svoje iskustvo koje je povezano sa tom problematikom.Imate li takvih iskustava ? Da li se borite da promenite sebe i koliko to može da bude teško ponekad ? P.s. Izvintie,ponovo Vam persiram,ja ponekad ne umem drugačije da se izražavam,to mi je prešlo u naviku. Potrudiću da to promenim,ako Vam je tako draže,Kolega 2357. Pa ovako suvise sam ikusan u nekim stvarima da bi pogresio, naravno nisam nepogresiv. Ja se bavim racunarima i dobrim delom softverom. Evo skoro sam instalirao jedan test forum na free hostingu prvi put me je bas mucio poprilicno dok je drugi put bilo bez greske. Sebe tesko mogu da promenim jer nisam pokvaren, zao i podmukao. Doduse neki me smatraju ljigavcem jer mnogo znam ali neobazirem se na to. Ako nesto nije jasno mogu da pojasnim opet. Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Жедни Написано Мај 16, 2014 Пријави Подели Написано Мај 16, 2014 Tvoj sav o poplavi koja nas je zadesila? Da li je ovo moglo da se spreči? Kolega2357 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Мај 17, 2014 Пријави Подели Написано Мај 17, 2014 Pa ovako suvise sam ikusan u nekim stvarima da bi pogresio, naravno nisam nepogresiv. Ja se bavim racunarima i dobrim delom softverom. Evo skoro sam instalirao jedan test forum na free hostingu prvi put me je bas mucio poprilicno dok je drugi put bilo bez greske. Sebe tesko mogu da promenim jer nisam pokvaren, zao i podmukao. Doduse neki me smatraju ljigavcem jer mnogo znam ali neobazirem se na to. Ako nesto nije jasno mogu da pojasnim opet. Nisam mislila na profesionalizam,u to ne sumnjam. Htela sam da nam kažeš koje su tvoje slabosti. Kolega2357 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kolega2357 Написано Мај 17, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Мај 17, 2014 Nisam mislila na profesionalizam,u to ne sumnjam. Htela sam da nam kažeš koje su tvoje slabosti. Volim sve brzo da radim to mi svi kazu da mi je slabovidost. drvce је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Мај 17, 2014 Пријави Подели Написано Мај 17, 2014 Volim sve brzo da radim to mi svi kazu da mi je slabovidost. Znači-površnost Kolega2357 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Мајда Написано Мај 17, 2014 Пријави Подели Написано Мај 17, 2014 Колега 2357 каква је осећај бити капетан свемирског брода? Kolega2357 је реаговао/ла на ово 1 Сврха морала је да вас научи, не да патите и умрете , већ да уживате и живите. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kolega2357 Написано Мај 17, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Мај 17, 2014 Колега 2357 каква је осећај бити капетан свемирског брода? Pa u principu super mnogo je lakse nego kada se voze kola. Мајда је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука