Jump to content

Postavite pitanje korisniku Kolega2357

Препоручена порука

Најомиљенија особа на форуму и најнеомиљенија. Разлози :)

Sve zavisi kako ko piše. 

Омиљени лик из историје Срба?

Karađorđe mi je omiljeni lik je jer stalno idem u park koji nosi njegovo ime. 

Подели на овим сајтовима

Омиљена земља а да није Србија :). Где би волео да се преселиш?

Dobro pitanje voleo bih da zivim u Australiji jer mi nekako vise odgovaraju godisnja doba na juznoj zemljinoj polulopti. 

Подели на овим сајтовима

@,  Zasto na svom profilu ne navedes koje si godiste? Na internetu ima svega i svačeg mene svako može pitati preko poruke i ako znam da administratori mogu čitati privatne poruke zbog platforme Invision Power Borad. Drugo nisam navikao da objavljujem svoj datum rođenja zbog toga što neko može napraviti dupli pa da ne ispadne da sam to ja. 

Подели на овим сајтовима

@,  Zasto na svom profilu ne navedes koje si godiste? Na internetu ima svega i svačeg mene svako može pitati preko poruke i ako znam da administratori mogu čitati privatne poruke zbog platforme Invision Power Borad. Drugo nisam navikao da objavljujem svoj datum rođenja zbog toga što neko može napraviti dupli pa da ne ispadne da sam to ja. 

U redu. Ovo je odgovor na pitanje, a ne onaj proizvoljan odgovor koji si nepitan dao. :D

Evo ti sada jos jedno pitanje, kad vec ima jos mesta na papiru:

Koliko li si zahvalan svom ocu i zbog cega?

Солидарност ће спасити свет.

Подели на овим сајтовима

U redu. Ovo je odgovor na pitanje, a ne onaj proizvoljan odgovor koji si nepitan dao. :D

Evo ti sada jos jedno pitanje, kad vec ima jos mesta na papiru:

Koliko li si zahvalan svom ocu i zbog cega?

Pa po mnogo cemu. Mnogo sam naucio od njega sto se tice racunara jos pre 7 godina od kada sam aktivno poceo da se bavim. 

Подели на овим сајтовима

Meni je udobno na stolici svakako, imam direktorsku stolicu kada sedim za računarom. Na koji zakon tačno misliš? Molim te pređi na ti jer tako mi je lakše razgovarati.

Biće mi zadovoljstvo,mladi gospodine.

Saslušavanje može da predje na ti. 0703_read

Biću jasna.

Moje prethodno pitanje je bilo nejasno,ne bi li  odgovorili šta želite,ali pošto niste iskoristili tu mogućnost,dajem vam još jednu šansu.

Šta je to što stalno grešite,a ne možete da ispravite? Svi imamo bar jednu osobinu koju je teško korigovati,uz Božju pomoć je sve moguće,ali recite nam neko svoje iskustvo koje je povezano sa tom problematikom.Imate li takvih iskustava ? Da li se borite da promenite sebe i koliko to može da bude teško ponekad ?

P.s. Izvintie,ponovo Vam persiram,ja ponekad ne umem drugačije da se izražavam,to mi je prešlo u naviku. Potrudiću da to promenim,ako Vam je tako draže,Kolega 2357.

:351780:

Подели на овим сајтовима

Biće mi zadovoljstvo,mladi gospodine.

Saslušavanje može da predje na ti. 0703_read

Biću jasna.

Moje prethodno pitanje je bilo nejasno,ne bi li  odgovorili šta želite,ali pošto niste iskoristili tu mogućnost,dajem vam još jednu šansu.

Šta je to što stalno grešite,a ne možete da ispravite? Svi imamo bar jednu osobinu koju je teško korigovati,uz Božju pomoć je sve moguće,ali recite nam neko svoje iskustvo koje je povezano sa tom problematikom.Imate li takvih iskustava ? Da li se borite da promenite sebe i koliko to može da bude teško ponekad ?

P.s. Izvintie,ponovo Vam persiram,ja ponekad ne umem drugačije da se izražavam,to mi je prešlo u naviku. Potrudiću da to promenim,ako Vam je tako draže,Kolega 2357.

Pa ovako suvise sam ikusan u nekim stvarima da bi pogresio, naravno nisam nepogresiv. Ja se bavim racunarima i dobrim delom softverom. Evo skoro sam instalirao jedan test forum na free hostingu prvi put me je bas mucio poprilicno dok je drugi put bilo bez greske. Sebe tesko mogu da promenim jer nisam pokvaren, zao i podmukao. Doduse neki me smatraju ljigavcem jer mnogo znam ali neobazirem se na to. Ako nesto nije jasno mogu da pojasnim opet. 

Подели на овим сајтовима

Pa ovako suvise sam ikusan u nekim stvarima da bi pogresio, naravno nisam nepogresiv. Ja se bavim racunarima i dobrim delom softverom. Evo skoro sam instalirao jedan test forum na free hostingu prvi put me je bas mucio poprilicno dok je drugi put bilo bez greske. Sebe tesko mogu da promenim jer nisam pokvaren, zao i podmukao. Doduse neki me smatraju ljigavcem jer mnogo znam ali neobazirem se na to. Ako nesto nije jasno mogu da pojasnim opet.

Nisam mislila na profesionalizam,u to ne sumnjam. 0703_read

Htela sam da nam kažeš koje su tvoje slabosti.

:351780:

Подели на овим сајтовима

Колега 2357 каква је осећај бити капетан свемирског брода? :)

Сврха морала је да вас научи, не да патите и умрете , већ да уживате и живите.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...