Kolega2357 Написано Мај 7, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Мај 7, 2014 Pijes li kokakolu? Yes. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Мај 7, 2014 Пријави Подели Написано Мај 7, 2014 Yes. Да ли си можда илуминат, када пијеш то демонско пиће? Kolega2357, Лапис Лазули and Deki992 је реаговао/ла на ово 3 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kolega2357 Написано Мај 7, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Мај 7, 2014 Да ли си можда илуминат, када пијеш то демонско пиће? Nisam iluminat i ne znas zasto bi bio ako pijem Koka Kolu? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Мај 7, 2014 Пријави Подели Написано Мај 7, 2014 Да ли си можда илуминат, када пијеш то демонско пиће? Iluminat je samo onaj ko u stanu ima laminat,sve ostalo su teorije zavere Лапис Лазули, Ћириличар, Kolega2357 and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kolega2357 Написано Мај 7, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Мај 7, 2014 Iluminat je samo onaj ko u stanu ima laminat,sve ostalo su teorije zavere Tako nekako. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Мај 15, 2014 Пријави Подели Написано Мај 15, 2014 Kolega, koja si loža u Crnoj Ruži pošto vidim da znaš previše o njima? Je l' si u Laticama ili u Trnovima? Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 1 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Мај 15, 2014 Пријави Подели Написано Мај 15, 2014 Kolega,postaviću Vam nekoliko pitanja. Da li Vam je udobno na toj stolici ? Ako stojite,boje bi bilo da sednete. Juče ste vidjeni u teškom prestupu. To je prekršaj velikih razmera. Znate i sami zakon koji nam je dat. Recite nam sami o čemu se radi. Iako mi znamo koliko daleko misli mogu da odlete,ne želimo da vam uskratimo to pravo da se kreativno izrazite. Kolega2357 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Жедни Написано Мај 15, 2014 Пријави Подели Написано Мај 15, 2014 Па колега питање од мене би било, хм :.mislise., колико си дневно за рачунаром и које странице су ти омиљене? Kolega2357 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kolega2357 Написано Мај 15, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Мај 15, 2014 Па колега питање од мене би било, хм :.mislise., колико си дневно за рачунаром и које странице су ти омиљене? Za računarom sam više od 12 sati dnevno kada je vikend u pitanju. Na koje stranice tačno misliš da su mi omiljenje ovde ili na internetu generalno? Жедни је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kolega2357 Написано Мај 15, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Мај 15, 2014 Kolega,postaviću Vam nekoliko pitanja. Da li Vam je udobno na toj stolici ? Ako stojite,boje bi bilo da sednete. Juče ste vidjeni u teškom prestupu. To je prekršaj velikih razmera. Znate i sami zakon koji nam je dat. Recite nam sami o čemu se radi. Iako mi znamo koliko daleko misli mogu da odlete,ne želimo da vam uskratimo to pravo da se kreativno izrazite. Meni je udobno na stolici svakako, imam direktorsku stolicu kada sedim za računarom. Na koji zakon tačno misliš? Molim te pređi na ti jer tako mi je lakše razgovarati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Мај 15, 2014 Пријави Подели Написано Мај 15, 2014 kolega kad menjaš forumski nadimak i sklanjaš te brojeve? Kolega2357 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kolega2357 Написано Мај 15, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Мај 15, 2014 kolega kad menjaš forumski nadimak i sklanjaš te brojeve? Nikada ne menjam nik jer to ne praktikujem. A brojevi mi ne smetaju jer su samo prostir jednocifreni brojevi. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Мај 15, 2014 Пријави Подели Написано Мај 15, 2014 Nikada ne menjam nik jer to ne praktikujem. neki poseban razlog? Kolega2357 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kolega2357 Написано Мај 15, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Мај 15, 2014 neki poseban razlog? Nije nikakav poseban razlog. Navika je navika. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Жедни Написано Мај 15, 2014 Пријави Подели Написано Мај 15, 2014 Најомиљенија особа на форуму и најнеомиљенија. Разлози Kolega2357 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука