Драгана Милошевић Написано Мај 4, 2014 Пријави Подели Написано Мај 4, 2014 @@gaggia, Желим да те потрефе дечје пелене што скорије. Коприво једна. Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Мај 4, 2014 Пријави Подели Написано Мај 4, 2014 Помози Боже, Драгани и свима нама... Само храбро Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gaggia Написано Мај 4, 2014 Пријави Подели Написано Мај 4, 2014 @@gaggia, Желим да те потрефе дечје пелене што скорије. Коприво једна. ooooll raaajt!! :bendoff: :good2: Драгана Милошевић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Мај 4, 2014 Пријави Подели Написано Мај 4, 2014 ... "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица Бубало Написано Мај 4, 2014 Пријави Подели Написано Мај 4, 2014 Помози Драгани Пресвета Мајко теши срце њено. Помозите јој Свети Николају и Свети Георгије. Помозите јој Света Параскево, Светитељу Саво, Свети Јоване Крститељу и Свети Илијо. Донеси јој лека Свети Василије. Помозите Драгани и свеци остали, ми смо и пред вама молитвено стали.Амин. Милан Ракић and Драгана Милошевић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бојан Сарачевић Написано Мај 5, 2014 Пријави Подели Написано Мај 5, 2014 Спаси Господе! Милан Ракић and Драгана Милошевић је реаговао/ла на ово 2 Зло добра донети не може! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука