коЖељ њацИ Написано Април 28, 2014 Пријави Подели Написано Април 28, 2014 Mahashta Murasi Тврди да је рођен 6. јуна 1835 и има документа да то докаже. О овом човеку из Варанасиа из Индије након тврдње да има 179 година протеклих дана говорили су сви светски медији. Уколико се докаже као истина ово би био најстарији човек на свету. По речима Мурасија радио је као обућар до 1957 када се пензионисао у својој 122 години. "Можда ме је анђео смрти заборавио" - Каже Мураси "Ја сам живео толико дуго да сам био сведок смрти унука од мог унука". Мураси, који нема евиденцију о здравственим проблемима, рекао је да је његов последњи лекар умро у 1971. Ушао у Гинисову књигу светских рекорда као најстарији човек у индијској историји. Поуке.орг Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Април 28, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Април 28, 2014 Да ли још неко неверује у животни век Св. Симеона Богопримца ? Караконџула је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Април 28, 2014 Пријави Подели Написано Април 28, 2014 Pa to nije nista, Noje je zivio 960 godina. Tj 600 godina u pretpotopnom, i 360 u postpotopnom svijetu. Tako da moze da se kaze u ovakvom, danasnjem svijetu zivio je 360 godina. Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Мај 1, 2014 Пријави Подели Написано Мај 1, 2014 Mahasta Murasi tvrdi da je rođen 6. juna 1835. i da ima papirologiju da to i dokaže. Dandelion Soup / Flickr.com Čovek iz Varnasija zauzeo je prostor u novinama širom sveta tvrdeći da ima čak 179 godina.Ako se tvrdnje Mahaste Murasija potvrde kao istinite, ući će u Ginisovu knjigu rekorda kao najstarija živa osoba u istoriji.Prema njegovim izjavama, radio je kao obućar do 1957. a penzionisao se u 122. godini."Možda je smrt zaboravila na mene", rekao je on. "Toliko dugo živim, da sam svedočio smrti unuka mojih unuka".Murasi, koji nema nikakvih zdravstvenih problema, kaže da je njegov poslednji lekar umro 1971. b92 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пг Написано Мај 1, 2014 Пријави Подели Написано Мај 1, 2014 Њему не говоре једном, него два пута: "Ај' дабогда напунио 100 година". Ignjatije, Justin Waters and GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 3 Нек нам Бог да среће да се врате дани, славни дани наше прошлости... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Мај 1, 2014 Пријави Подели Написано Мај 1, 2014 Њему не говоре једном, него два пута: "Ај' дабогда напунио 100 година". Kad su rođeni Tesla i Pupin, npr, čovek je već bio mladić u svojim 20-im... Пг, Плутон and Дуња је реаговао/ла на ово 3 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Мај 2, 2014 Пријави Подели Написано Мај 2, 2014 Lažnjak ipak. The article is circulating widely on foreign-language sites in particular (Italian, Portuguese, Spanish, etc.) where it's being posted unquestioningly as fact. But, of course, not a word of this story is true.The source of the article is the fake-news site worldnewsdailyreport.com, which has a disclaimer buried on their site, identifying all their articles as fiction. link A evo je i originalna "vest". Sajt je izgleda neka verzija Njuz.neta na engleskom. http://worldnewsdailyreport.com/indian-man-claims-hes-179-years-old/ Плутон, коЖељ њацИ and Дуња је реаговао/ла на ово 3 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука