Jump to content

Усамљеност...

Оцени ову тему

Препоручена порука

"Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31)

podviznickaslova.wordpress.com

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

Усамљеност на земљи је предукус пакла а ово су његове иконе...

С једне стране добро је предочити ужасе таквог стања али са друге можемо и да се дивимо уметничким достигнућима која оприсутњују "таму најкрајњу". Почињем да мислим да је ова тема опасна. Шта ви мислите?

Подели на овим сајтовима

Усамљеност на земљи је предукус пакла а ово су његове иконе...

С једне стране добро је предочити ужасе таквог стања али са друге можемо и да се дивимо уметничким достигнућима која оприсутњују "таму најкрајњу". Почињем да мислим да је ова тема опасна. Шта ви мислите?

Nije tema (mada mi izgleda jezivo sad kad si pomenuo), ali usamljenost, sama po sebi, može da bude, ako dozvolimo da samoća preraste u usamljenost. Po meni, samoća je stvar slobodnog izbora, dok je usamljenost već bolest koja nastaje "prekomernim konzumiranjem samoće." Nisam znao bolje da se izrazim. Uglavnom, ovako sam ja razmišljao...

• Волим 1

"Gledajući ljude sažali mu se, jer bejahu smeteni i rasejani kao ovce bez pastira."
(Mat. 9, 36)

Подели на овим сајтовима

Po meni, samoća je stvar slobodnog izbora, dok je usamljenost već bolest koja nastaje "prekomernim konzumiranjem samoće."

Мислим да то није обавезно. Пре бих рекао да одређени људи имају веће предиспозиције да буду усамљени. Оне су одређене и спољашњим и унутрашњим факторима... Но и даље се питам колико је здраво качити фотографије овде...

dr-bod-120606-01.gif

http://www.darkromance.com/dr-bod/dr-bod-1206/dr-bod-120606-dead_can_dance.html

• Волим 1

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...