Jump to content

Напади содомита

Оцени ову тему

Препоручена порука

Rusi žele da zabrane prenos Evrosonga zbog transvestita iz Austrije

http://www.blic.rs/Zabava/Vesti/463974/Rusi-zele-da-zabrane-prenos-Evrosonga-zbog-transvestita-iz-Austrije

Ruska organizacija navodi i da je celo takmičenje postalo "leglo frikova".

Ja bi sve te roditelje odma' u Sibir zbog korišćenja dekadentnih zapadnih reči...

Подели на овим сајтовима

Blic mora, ali mora da prenese.... poenta vise nije sadrzaj, nego redovno plasiranje ovakvih informacija od strane Blica, rekao bih svakodnevno,... sve intenzivnije pred gej paradu...

http://sport.blic.rs/Fudbal/Evropski-fudbal/252649/Ponelo-ih-slavlje-Poljubac-Rakitica-i-Karika-posle-osvajanja-Lige-Evrope

469381_rakitic-kariko-foto-tviter_ff.jpg

Подели на овим сајтовима

Није баш да пратим фудбал, ал сад кацам видо два фудбалера да су се љубили, сад одма идем и да парадирам! Шта који мој више!

Хвала Блицу што ми је очи отворио!

УРЕЂЕЊЕ: Не, ипак је овај са слике Рват, тако да ово претходно не важи. Усташа, а још и педер, трује мој православни Интернет простор!

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Није баш да пратим фудбал, ал сад кацам видо два фудбалера да су се љубили, сад одма идем и да парадирам! Шта који мој више!

Хвала Блицу што ми је очи отворио!

УРЕЂЕЊЕ: Не, ипак је овај са слике Рват, тако да ово претходно не важи. Усташа, а још и педер, трује мој православни Интернет простор!

Па иди парадирај ... не браним ти .... јер си њихов.... 

Поента ове борбе је борба за утицај... да ли ћемо имати содомску атмосферу у Србији или не... С обзиром да геј заједнице имају своја удружења, конференције за штампу, могу да воде љубав и није кривично, сматрам да они у Србији имају права.... а ово је већ борба за утицај....

Рецимо не свиђа ми се содомска атмосфера на геј паради у Бразилу ових дана :

465777_sao-paulo-ap3_f.jpg?ver=139924079

Подели на овим сајтовима

Рецимо не свиђа ми се содомска атмосфера на геј паради у Бразилу ових дана

Ово се зове прилика. Гејови и гејовке на паради, Њихова Деца и разни праведници их гањају, а хетерогене Бразилке бујних облина седе саме код куће и досађују се...

Подели на овим сајтовима

Бора Ђорђевић давне 1985. прича како заштити омладину ....почетак клипа, прва песма

http://www.youtube.com/watch?v=E15j1pDJeRY

Борина заштита од содомије је једна лепа песма :)

Подели на овим сајтовима

Рецимо не свиђа ми се содомска атмосфера на геј паради у Бразилу ових дана :

Pa sto bi ikog bilo briga sta se tebi svidja? Si neka istaknuta licnost ili slicno?

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...