Гости Guest Написано Април 28, 2014 Гости Пријави Подели Написано Април 28, 2014 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Април 28, 2014 Пријави Подели Написано Април 28, 2014 Чекај, ти стварно мислиш да постоји особа на овој планети која ће ово да гледа? Миљан Јокић, GeniusAtWork, Млађони and 12 осталих је реаговао/ла на ово 15 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Април 28, 2014 Пријави Подели Написано Април 28, 2014 Чекај, ти стварно мислиш да постоји особа на овој планети која ће ово да гледа? Ја сам већ на седамнаестом минуту. Juanito, Млађони, Crveni Baron and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Април 28, 2014 Пријави Подели Написано Април 28, 2014 Шта значи ово "г." у наслову теме? GeniusAtWork, verum est in beer, Аурор and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Април 28, 2014 Пријави Подели Написано Април 28, 2014 https://www.youtube.com/watch?v=iu-vSfgjA6I Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Април 28, 2014 Гости Пријави Подели Написано Април 28, 2014 Чекај, ти стварно мислиш да постоји особа на овој планети која ће ово да гледа? Мене занима и гледам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Април 28, 2014 Гости Пријави Подели Написано Април 28, 2014 Осврт бившег министра Радуловића http://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php?yyyy=2014&mm=04&dd=28&nav_id=841597 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Април 28, 2014 Пријави Подели Написано Април 28, 2014 Najbolji deo: 2:58:12 verum est in beer је реаговао/ла на ово 1 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Април 28, 2014 Пријави Подели Написано Април 28, 2014 Dobru podrsku ima Vucic u Srbiji. Ako bude spreman da nesto uradi moci ce ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Април 28, 2014 Пријави Подели Написано Април 28, 2014 Шта значи ово "г." у наслову теме? Gospodara verum est in beer, Manolis and Ћириличар је реаговао/ла на ово 3 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Април 28, 2014 Пријави Подели Написано Април 28, 2014 Опет навалио да ми прода фирму,а музли су телеком ко суманути... verum est in beer and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 2 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Април 28, 2014 Пријави Подели Написано Април 28, 2014 Хаха,ево вам министра војног,иначе земаљак Милосављевића... sHa_sarcasticlol Млађони, Manolis, Драган Мирило and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Април 28, 2014 Пријави Подели Написано Април 28, 2014 Хаха,ево вам министра војног,иначе земаљак Милосављевића... sHa_sarcasticlol Од керамичара до милистора военог... Как`а каријера... Grizzly Adams, Драган Мирило, verum est in beer and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Април 28, 2014 Пријави Подели Написано Април 28, 2014 Pa kada je mogao onaj bradonja sa srednjom skolom da bude predsednik skupstine i jos da laze da ima vise obrazovanje zasto ne moze i keramicar da bude vojni ministar ... Ako vam nije smetala ona varalica od pre koju godinu zasto bi danas smetao posten covek? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Април 28, 2014 Пријави Подели Написано Април 28, 2014 Gospodara Дабоме! Неће ваљда г..... :Д GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука